Ангели закрилници според зодията

Ангел

Всеки зодиакален знак има свой ангел–закрилник. Нека се запознаем с ангелите закрилници на отделните зодии и начините, по които ни помагат.

Овен – Ангелът му се нарича Баракиел. Той е отговорен да се грижи за успехите на Овена, да го дарява с енергия, необходима да преследва успехите си. Закрилникът превръща Овните в оптимисти.

Телец – Неговият ангел се нарича Аматиел. Покровителства най-вече новите начинания и промените в живота на Телците. Изпълва душите им със светла надежда, и помага ясно да видят пътя си, и да разберат предназначението си на този свят.

Ангели

Близнаци – Този зодиакален знак е под крилото на ангелът на победата, Бахрам. Той помага за лесното справяне с проблемите и трудностите, без особени усилия.

Рак – Ангелът закрилник Дина настойчиво подтиква представителите на тази зодия към придобиване на нови знания. Раците са предопределени за мъдрост, а само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

Лъв – Божественият ангел Аквариел е отговорен за духовното развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ги свят.

Дева – Кадмиел – ангелът на съдбата, винаги е готов да ви помогне да разберете истинското си предназначение, да изберете верния си път. Ангелът на зодиака направлява Девите чрез вродената им интуиция.

Везни – Ангелът Барчиел вдъхва вътрешна сила и състрадание, необходими им да помагат на околните.

Красив Ангел

Скорпион – Ангелът му е от Габриел – един от най-силните ангели. Той е висшият помощник при осъществяването на кардинални промени в живота и създаването на благоприятни условия за големи начинания.

Стрелец – Сариел е духовното създание, грижещо се за благополучието им, през тяхното земно пътуване. Помага при нужда от помощ и при взимането на важни решения. Следва, насочва и подпомага.

Козирог – Управлява се от ангела Камбиел. Закриля ги във всички нови, необичайни и екзотични начинания, в които обичат да се впускат.

Водолей – Пазен от ангела Катател, Водолеят е в единение със заобикалящия го свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

Риби – Те се управляват от ангела–закрилник Егалмиел, виновен за тяхната сексуална привлекателност. Той вдъхва увереност в силата на очарованието, което ги води към успех в любовта и в делата им.

Молитвите към ангела пазител не са задължително към този, определен за нашата зодия. За да се молите на някой от ангелите пазители, се използва обикновена молитва към ангела пазител, като в нея се поставя името на зодиакалния ангел, чиято помощ призовавате. В края се изказва конкретна молба, в рамките на това, в което може да ви помогне даденият ангел.

Виж повече

Рейтинг

5 17
4 15
3 7
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Ива
Ива
17.08.2013 11:59
Странно защо в характеристиката на Рак прочетох повече за Рибите!!! Следващият път, ако искате да ви вярват, се постарайте поне да оформите мислите си и да огледате статията, преди да я пуснете.
10
0
галя
галя
16.08.2013 20:37
объркани са ви зодиите.....
3
0
Димитър
Димитър
15.08.2013 17:43
хахахах то в Библията няма зодии ,а имената освен на Габриел са спорни и тн....
4
0
cvetelina
cvetelina
15.08.2013 08:03
вярно е за телеца.
2
0
Ивелина
Ивелина
14.08.2013 17:10
Аз съм скорпион и се гордея с това :)
5
0