Ангели закрилници според зодията
The Guardian Angels of the Zodiac Signs
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ангели закрилници според зодията

Ангели закрилници според зодията

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k457
Ангел
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Всеки зодиакален знак има свой ангел–закрилник. Нека се запознаем с ангелите закрилници на отделните зодии и начините, по които ни помагат.

Овен – Ангелът му се нарича Баракиел. Той е отговорен да се грижи за успехите на Овена, да го дарява с енергия, необходима да преследва успехите си. Закрилникът превръща Овните в оптимисти.

Телец – Неговият ангел се нарича Аматиел. Покровителства най-вече новите начинания и промените в живота на Телците. Изпълва душите им със светла надежда, и помага ясно да видят пътя си, и да разберат предназначението си на този свят.

Ангели

Близнаци – Този зодиакален знак е под крилото на ангелът на победата, Бахрам. Той помага за лесното справяне с проблемите и трудностите, без особени усилия.

Рак – Ангелът закрилник Дина настойчиво подтиква представителите на тази зодия към придобиване на нови знания. Раците са предопределени за мъдрост, а само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

Лъв – Божественият ангел Аквариел е отговорен за духовното развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ги свят.

Дева – Кадмиел – ангелът на съдбата, винаги е готов да ви помогне да разберете истинското си предназначение, да изберете верния си път. Ангелът на зодиака направлява Девите чрез вродената им интуиция.

Везни – Ангелът Барчиел вдъхва вътрешна сила и състрадание, необходими им да помагат на околните.

Красив Ангел

Скорпион – Ангелът му е от Габриел – един от най-силните ангели. Той е висшият помощник при осъществяването на кардинални промени в живота и създаването на благоприятни условия за големи начинания.

Стрелец – Сариел е духовното създание, грижещо се за благополучието им, през тяхното земно пътуване. Помага при нужда от помощ и при взимането на важни решения. Следва, насочва и подпомага.

Козирог – Управлява се от ангела Камбиел. Закриля ги във всички нови, необичайни и екзотични начинания, в които обичат да се впускат.

Водолей – Пазен от ангела Катател, Водолеят е в единение със заобикалящия го свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

Риби – Те се управляват от ангела–закрилник Егалмиел, виновен за тяхната сексуална привлекателност. Той вдъхва увереност в силата на очарованието, което ги води към успех в любовта и в делата им.

Молитвите към ангела пазител не са задължително към този, определен за нашата зодия. За да се молите на някой от ангелите пазители, се използва обикновена молитва към ангела пазител, като в нея се поставя името на зодиакалния ангел, чиято помощ призовавате. В края се изказва конкретна молба, в рамките на това, в което може да ви помогне даденият ангел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
517
415
37
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Деница Неделчева Неделчева
Деница Неделчева Неделчева
02.09.2015 20:54
Моя ангел е Катател. Много ми прилича на на името Кастиел ангела на четвъртък и също героя от свръхестествено. ^_^
3
1
Катя
Катя
01.01.2016 22:05
Кастиел *-*
2
0
rosi
rosi
30.07.2015 16:12
Vnimavaite s kakvi imena si imate rabota !Ne vikaite nikoi i ne se molete na nepoznati imena,4e neznaete kakvo 6te doide !
7
0
77777
77777
30.07.2014 11:18
това за рибите е мнооого вярно
10
1
Ангел
Ангел
01.06.2014 19:41
Имената на ангелите са ви напълно грешни. В църквата няма ангел Дина, и не може да има. Всяко име на ангел-пазител и т.н. завършва на -ил, божествена частица. Затова и преди падението си Сатана с е наричал Сатанаил и бил най - великия архангел, докато не се възгордял, паднал от небесата и станал злобен Сатана.
25
0
Скорпион
Скорпион
27.05.2015 18:47
Има ангел Дина, също още наричана Йофиел(Йофил,Йофеил,Йефефиах - все наименования от различни религии), ангел пазител на мъдроста ,закона и любознанието. Имената явно са взети от католическата църква, затова завършват на -ел вместо на -ил, както е при нас. Също така незнам защо някой хора са решили, че това са архангели. Мисля че е всеизвестен факт, че няма само архангели, нали ?
4
2
123
123
10.02.2014 01:21
До колкото знам християнската църква почита седем архангели - Михаил, Гаврил, Рафаил, Уриил, Салатиил, Йехудиил, Варахиил.
А тези, които са посочени, кой знае коя църква ги почита! С изключение на Габриел /Гавраил/
18
0
nikoleta
nikoleta
02.01.2014 18:55
за Рибите е вярно
5
2
МК
МК
23.09.2013 17:20
Камбиел сигурно е най-големият мухльо. Или пък най-мързелив.
6
7
dar
dar
10.05.2014 01:19
Хахахх
3
2
станислав
станислав
19.08.2013 15:34
Много ми е интересно как един ангел се грижи за толкова много хора?Мисля си ,че всеки си има персонален..А тези ,които не вярват в зодии за тях няма ангели....Според окултните науки ако знаеш името на ангела си можеш да го призоваваш когато и за каквото пожелаеш...един вид имаш власт над него и за това не ни е дадено на повечето да го знаем...той изпълнява Божията воля ,а не разни наши прищявки и желания и ни помага в особенни ситуации...може и в молитва да измолиш Господ да прати ангели да ти помогнат и Той да те погледне милостиво и това да стане.....
13
0