sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как сами да си направим сребърна вода

Как сами да си направим сребърна вода

Сребро

Още от древни времена се е смятало, че сребърната вода има лечебни свойства. Доказано е, че вода, която е контактувала с благородния метал, не се разваля – т.е. не се развиват бактерии в нея.

А ако пиете сребърна вода, здравето ви ще е много по-добро. Сребърните йони при попадането в човешкото тяло потискат действието и развитието на много видове бактерии. Те престават да се размножават и загиват.

Сребърни бижута

Сребърната вода има славата на силно дезинфекциращо средство. Сребърните йони лекуват от болести – например от грип, от ангина, от болести на устната кухина, без да нанасят и най-малка вреда на организма.

Сребърна вода

Можете сами да си направите сребърна вода, която да използвате за пиене или за дезинфекция, както и за измиване на лицето. Доказано е, че измиването със сребърна вода действа подмладяващо на кожата на лицето.

Пълнолуние

Много е лесно да си направите сами сребърна вода. Достатъчно е да налеете вода в една кана – около 1 или 2 литра. След това трябва да пуснете във водата сребърен предмет.

Това може да е сребърна лъжица, сребърен пръстен, гривна или верижка. Важното е бижуто да е без камъни и без допълване от друг вид метал. След като престои 48 до 72 часа, водата вече е сребърна, защото е заредена със сребърни йони.

Тъй като среброто е свързано със силата на Луната, се препоръчва тази вода да се приготвя през нощта, на лунна светлина.

За да бъде сребърната вода още по-въздействаща върху организма, се препоръчва водата да е в прозрачен съд, а самият съд да се сложи на перваза на прозореца, за да попадат лунните лъчи в него.

Не се препоръчва кипването на вода, в която има сребърни предмети. По този начин в нея попадат прекалено малко сребърни йони и няма лечебен ефект върху организма.

За да бъде водата наистина лечебна, се използва сребро с проба 999.99. За целта е подходящо сребро, което е отлято във форма на лъжици или е превърнато в бижу след 30-те години на миналия век.

По-старото сребро не е с такава висока проба и въздействието на заредена с него вода върху организма е много по-слабо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
димитър
димитър
04.08.2014 16:19
Това което е написано, че не трябва да се кипва себро във вода не е вярно! За да получите сребърна вода в дома си се слага 20 гр. сребро с чистота над 999 в емайлиран съд с вода 1 литър на огън. Ври до като изври половината. Останалата о.5 литра след изстиване се съхранява в PVC шише и се съхранява на тъмно и хладно место. Така получената сребърна вода няма сребърни йони а е наситена с електрони и има паметта на среброто. Годна е за пиене и лечение. Този метод е даден от Востоков. Сребърнта вода не трябва да се съхранява в стъклени и други метални съдове освен сребърни такива. В йерамични може да се съхранява.
5
2
ГОГО
ГОГО
06.05.2014 16:31
Прави се и чрез електролиза. За плюсов електрод се слага сребърен предмет, а минуса е неръждаема стомана.Поставят се в съд с вода и се подава право напрежение 3 до 12 волта.След 5 до 30 сек. имате сребърна вода за пиене. Продават се и готови уреди, а също и готова вода в аптеките.
6
1
конче без капаци
конче без капаци
09.02.2014 13:10
Оферта за здрав народ - призив към кмета, президента и Б.Б. - във всеки водоем да се пусне по едно сребърно кюлче. Ей така ще им видим сметката на хекимините...
6
1
ЛОРИ....
ЛОРИ....
19.11.2013 21:37
Ели Петрова....МНОГО ,АМА НАИСТИНА СИ МНОГО НЕВЕЖА...САМО,ЧЕ НЕ ГО ЗНАЕШ
7
2
Ели Петрова
Ели Петрова
03.11.2013 18:21
Глупости на търкалета! Толкова ли е изпростяла нацията ни, та да се върже на писанията за "лунни лъчи"? Луната не излъчва светлина, тя е изстинало тяло! През нощта я виждаме, не защото свети, а защото е огряна от слънцето. Осъзнайте се, хора!
15
5
Огън
Огън
25.01.2014 16:58
Нацията ни не е толкова,но ти като гледам какво пишеш ми се струваш доста по изпростяла.Що се отнася до лунните лъчи,липсата на книжки у вас не ти дава правото да набутваш некомпетентното си мнение по въпроси за който истината е различна за всеки :)
8
8
Нашенец
Нашенец
13.10.2013 20:00
В статията може и да има някои на пръв поглед разминавания, но по-важно е това за което се пише, а то е изключително ценно и полезно познание.

Пийте си латекс и ако не сте чували за 6 месечната нощ на полюсите, просто не се излагайте. Разбира се не е нужно да се ходи толкова далеч, за да престои среброто 48-72 часа на перваза, важното е да е там през ноща.
3
1
Martin
Martin
22.08.2013 14:42
Хубаво е да се приготвя през нощта на лунна светлина. Нали трябва да престо 48-72 часа. Аз за толкова дълга нощ не съм чувал :) хахаха направо ме разцепвате с тези статий
5
4
съгласен
съгласен
04.08.2013 19:15
аз пък направо си пия латекс със сребърни йони, и откакто го пия се кефя на такива статии!
6
3