Квадратът Уран-Плутон вещае бунтове и катаклизми

Катаклизми

Звездите могат да ни дадат отговор за идните дни. По последни данни квадратът, който образуват Уран и Плутон, може да ни разкрие повече за бедствията и катастрофите, които са все по-изявени в световен план.

Уран е източникът на промените, принудителни или желани, предизвиква нестабилност и се свързва с промяната, висшето съзнание, революцията и изобретенията.

Плутон е както унищожението, така и прераждането, и обновлението. Въздействието му е силно върху силата на масите, обществени, политически движения и държавни репресии. Плутон се свързва с ниските страсти и силни емоции, разкрива как човек си взаимодейства с хората и колко се влия от тях.

Природни катаклизми

Така нареченото джудже може да донесе вътрешно извисяване, ако се преодолее въздействието му, което също е свързано с най-далечните граници на човешкото познание.

Взаимодействието на двете планети е започнало на 12 юни 2012 г, то трае три години, т.е. до средата на 2015 г. Поради ретроградното им движение, аспектът на планетите се повтаря 7 пъти.

Още докато планетите заемат позициите си през 2011 г, започват конфликтите. Настъпиха Арабската пролет, бунтове в Лондон, цунамито в Япония, масови демонстрации в Чили и Китай, както и движението “Окупирай Уолстрийт”. Почти навсякъде настъпиха бунтове.

Планети

Продължителността на цикъла между двете планети е 127 години. Той предизвиква реформи и помага за прогреса чрез обновления. Докато тези планети са били в съединение в знака Дева през 1965-1967 г., време, в което започва информационна революция, се развиват компютърните технологии и електрониката.

Зад войната във Виетнам, движението за граждански права в САЩ, 6-дневната арабско-израелска война, Пражката пролет, културната революция в Китай, кубинската ядрена криза стои същият цикъл от планети през 60-те.

След съвпадането на Уран и Плутон в Дева, сега квадратът е първият им конфликтен аспект и за ситуациите, които носи, ще са необходими много усилия за разрешаването им.

В предвижването на квадрата в знаците Овен и Козирог, той става точен периодично. В знака Овен се наблюдава силата на Аз-ът противопоставящ се на управляващите (Козирог). Този аспект предвещава бунт срещу властта.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Радослава
Радослава
31.07.2013 19:34
Много бързо ни научихте историята... Сега остава и да ни помогнете...
0
0