Силата и опитът на миналите ни животи

Минали животи

Както бе показано в американското шоуто на Опра, проучвайки минали животи може да решите някои от проблемите, пред които сте изправени през този живот. Но дали миналия живот е реалност или не. Никой не може да докаже абсолютната си правота дали де факто има предишни животи, или са метафори, създадени от въображението ни, те със сигурност сочат начина за решаване на вашите проблеми. И това си струва да се опита.

Нека например използваме показания опит в шоуто на Опра на 14 май. В него бе показан погребален агент, чиито проблеми със сестра му се развиха по един много положителен начин, след като д-р Брайън Вайс поработи над неговия проблем. Човекът видя събития от миналия си живот, през който той вижда сестра му като жертва на изнасилване, като не успява да я спаси. Това е довело до голяма промяна в неговия живот. Съперничеството между тях намаляло, както и текущият му живот е бил улеснен. Той е получил реални резултати. Животът му се е подобрил. Опитът решава проблемите му, а той е бил изключително благодарен на Опра и на хипнотизатора, както и на всички участващи.

Опитът на специалистите за помагане на хората, използвайки минали животи, сред другите еднакво ефективни техники, показва, че ако не друго, познаването на миналите животи има голяма, положителна полза за всеки един човек: кара го да не приема текущия си живот толкова лично. И ако вие наистина приемате живота си твърде лично, като реагирате бурно на всичко, което се случва, регресията на миналите животи може да ви помогне. Точно сега. Точно днес.

Дали не драматизирате често? Карате ли се непрекъснато със семейство, приятели, съседи, бивши любовници или колеги в работата? Дали другите хора свеждат очи, когато влизате в стаята? Тогава може би е време да се откъснете за малко от реалния живот на сапунената ви опера. Може би е време да спрете да се въртите на едно място и да започнете да прощавате. Може би регресията на миналия живот е добро решение за вас.

Мислете за миналите животи като за пътуване до личната си духовна библиотека, търсене на дълбоко емоционални данни, средства за получаване на информация, която ще ви помогне да разберете вашата ситуация с по-голямо състрадание към всички участващи. Простата истина е, че може би сте толкова претоварени с емоции всеки ден, че не можете да отговорите на основни въпроси като например защо животът ви е устроен по начина, по който е.

Хипноза

Както се вижда от шоуто на Опра, хипнотизаторът никога не казва къде се намирате или кога това се е случило, вие самите го правите. Хипнотизаторите никога не попълват белите ви петна в паметта, те само слушат и питат за по-големи подробности. Вие сте отговорни за вашата сесия. Те просто ви помагат да стигнете до отговорите, които търсите. Много от клиентите на хипнотизаторите първоначално не вярват, че миналите животи съществуват, но спонтанно изпитват точно това, минал живот, след като биват инструктирани да намерят произхода на тяхния проблем. И това се случва без да се споменава минал живот по-рано по време на разговора. Потресаващо, да, но съвсем вярно.

Можете да получите отговорите, които търсите, само в няколко сесии, може би и само в една. Помислете си за посещаване на няколко от миналите си животи. Както д-р Оз е забелязал, това просто може да подобри текущия ви живот.

Признаци, че сте имали минали животи

Тези, които вярват в прераждането, твърдят, че има някои признаци, които могат да подскажат, че сте имали предишен живот.

Получавате дежавюта

Те са с вас навсякъде. Пътувате някъде за пръв път, но вече имате усещането, че вече сте виждали това място. Било то насън, или пък някъде другаде. Запознавате се с нов човек, който на теория е напълно неизвестен за вас, но вие имате чувството, че вече сте се срещали. Или макар и непознат, вие го усещате така близък. При дежавютата вие постоянно припознавате някакви места, хора и ситуации, макар и да не можете да дадете логично обяснение защо се получава така.

Фобии

Фобиите са свързани с миналите ни животи

Всеки човек има някакви страхове, но вашите фобии са напълно необясними. Някои хора страдат от фобии, които са много трудни за обяснение: как можете да се страхувате от вода, номера, огледала, определени цветове или пеперуди? Те не представляват пряка опасност за хората. Най-причудливите фобии често се приписват на травматични преживявания в миналия ни живот.

Имате силно влечение към чужди култури

Въпреки че това не изисква нито тяхната работа, нито академичното им образование, някои хора са необяснимо очаровани от чужди култури. Например какво трябва да прави банков чиновник със санскритска или гръцка митология? Нещо повече, тези хора имат и странно усещане за познатост, когато влизат в контакт с всеки елемент от онази чужда култура, от който са силно привлечени. Ето още един знак, че те са имали предишен живот и са били част от тази култура.

Родилни белези

Родилните белези са нещо широко разпространено при много хора. В много култури те са обвързани с редица легенди и вярвания. Според хората, които вярват в преражданията и предишните животи, родилният белег на даден човек има връзка с това как е загинал той при предишно свое съществуване на Земята.

Според ясновидците и лечителите - специалисти, занимаващи се с изследването на минали живот, човешките души преминават през различни прераждания, за да натрупат ценен опит и да поправят стари грешки. След всяко следващо прераждане ние сме по-мъдри, уравновесени и по-спокойни.

Казват, че лесно може да се познае човек, който е преминал през много прераждания и такъв, който е нов на този свят. Без значение от възрастта си, първият ще постъпва много мъдро, винаги ще търси истината, любовта и разбирателството. Няма да хаби енергията си в празни приказки и спречквания. Той ще е с чисто сърце и ще се бори винаги за добруването на всички.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Мариа
Мариа
28.10.2013 21:47
Георги,дано повече хора да мислят като теб ! Споделпям мнението ти и аз обичам силно природата
0
0
Георги
Георги
17.12.2011 00:25
приятелчета ,преди време бях на тренировка ,тенис,имаше и хлапета ,но не им знаех имената ,накрая на тренирофката едното беше на мрежата и събираше топките ,и аз реших да го попитам как се казва .Той ме погледна ,а аз вече знаех какво ще каже кратко и ясно : Алекс .Вцепених се, а и той нищо друго не каза. Това беше проста телепатия ,предполагам че съществува и телекинеза и левитация,но знам едно , голямо бреме е върху душата убиването на животни ,от най-низшите до човека, изключителен грях е убийството. Спомнете си уестърните, в които индианците благодарят на духовете за елена ,бизона вълка,които са убили.Знаят че е грешно и се молят за душата на убитото жовотно,която ги е спасила от глад...Няма нищо случайно момчета,,, ;[ това е мойта философия. Но като разумен човек съм наяно,че всичко може да е плод на човешкото нежелание да си отиде завинаги ,може да е фантазията която ни крепи напред.
Във всеки случай сме близо - или живота продължава или тока изгася като един сън ,само че завинаги.
1
0
Фрези
Фрези
30.10.2011 00:33
Искам да ви споделя едно събитие от живота ми: Много пъти ми се е случвало да знам какво ще се случи предварително, например: Например, някой казва нещо, а аз предварително си го казвам мислено, минават секунда и този човек казва същото. Възможно ли е да помня случки, реплики от миналия живот. Знам, че звучи малко лудо. Но всяка година ми се случва такова нещо, аз лично вярвам в прераждането! Извенете ме за правописните грешки, но не съм българин. Благодаря ви.
1
0
диди
диди
26.07.2011 20:59
Мисля някъде бях ви споделила, че съм кръщелница на Вангя, просто като съм била бебе съм щяла да си отида от този свят и нашите ме занесли на калиманка Вангя, тя е спасила моят живот с нейният начин на кръщение. Та като нейна кръщелница помня много от това, което тази велика за мен жена е казвала пред мен когато съм имала възможност да бъда край нея по празници и курбани. Калимана Вангя казваше, че дущата идва и си отива с тялото на една личност и се преражда, след като тялото ни си изпълни задължението да съхранява безсмъртната ни душа. Но помня че казваше че ние хората не сме читави,не сме добри и когато земната обвивка на душите ни се спука и душата ни се измъкне от обвивката на земното си тяло,колкото сме били по нечисти и лоши толкова по скоро и повече пъти ще се прераждаме, а колкото по чисти и светли са били душите ни толкова по нарядко се прераждаме във други личностти след смъртта си. Това го запомних защото голямата Невена Коканова я беше питала тя колко пъти се е прераждала досега и дали ще има да очаква новото си прераждане. Вангя и каза, че дори самата тя, която опитва да живее според божиите повели е грешница и се е прераждала няколко пъти. Вече каза на Невена тя колко пъти се е преродила и че не винаги се прераждаме пак във хора, а и във животни, птици и дори растения. Така, че колкото и да мислим, че живота ни е единствен и неповторим, ние сме грешни и неправедни и доста много пъти ще ни се наложи да се преродят душите ни докато изчистим тъмните им петна и се възродим като феникси от пепелта за да отидем чисти и свободни от прегрешения там някъде във атмосферата на вечното блаженство и свободата.
2
0
Krasimira Petkova Dimitro
Невежеството е най-лошото нещо. От години знам много Истини - за вечния живот на душата, за прераждането, карма- та, но не повярвах на думите на изверга, с когото бях, за това съм в ада от доста време. Не съществуват халюцинации, въображение, фантазия. Всичко е Истина. Повярвайте. Ако е зло: бягайте, докато не е станало късно. Само така можете да се предпазите.
1
0
Мариана
Мариана
01.03.2011 11:38
Ами на мене тази тема ми е много интересна и доста отдавна наблюдавам собствените действия и бездействия. Не зная какво е, но има някаква сила. Дали ние променяме собствения си живот или се управляваме от нещо друго, не знам. Често сънувам сънища и съм установила, че се случват неща, за които и не съм мислила, но подсъзнанието ми ги диктува. Но има други неща, които съм установила от собствен опит, че често ми се натрапват странни мисли, за които и не съм предполагала, че може да ми дойдат наум. Та друго исках да споделя, че не харесвам качества от характера, които притежавам и искам да променя. Дали това са корекции от предишни животи също не знам и дали трябна да извървя този път също не знам, но често не желая да споделям с други хора това, което мисля или това, което искам да променя или поне с познати. Но знам, че има сила на мисълта има енергия, която не знам дали аз самата управлявам или тя мене ? Но ми е интересно да се срещам с хора, които имат паранормални способности и да ми помагат до някаква степен да се усъвършенствам като по - добър човек и да променям към по - добро характера и нравите си. Благодаря ви, че сте съпричастни към тези проблеми.
0
0
бай Васил
бай Васил
01.03.2011 04:54
бинг банг.14 милиарда години. Цялата материя се събира на едно място, както се предполага много малко по размери. Това може би е чистилището или ада, както е известно в религията. Дали някой може да избегне това събитие без да бъде съден или пречистен, защото душите може да са ефирни създания, но носят отговорност за делата си и все пак имат някаква материална стойност, като тегло и т.н. Времето е трудно разбираема константа за нас, особено когато става вапрос за милиони или милиарди години. Така, че проблемът за близки и роднини отпада, защото на края всички ще излезем роднини, сиреч от едно тесто замесени. Имайте предвид, че бинг банг може да се осъществява милиарди пъти, така че на кой му пука време много.
0
0
awi
awi
28.02.2011 07:56
Аз знам, че тялото умира, но душата остава и някой ден душата ще се прероди в друго тяло, но няма да е същото.
0
0