Хобитата, които ни носят пари

Хобитата, които ни носят пари

Кои можете да си изберете хоби, че и пари да правите от него? Едно момче веднъж направи крава с реални размери от шперплат. Той я боядиса и я постави в двора, и хората започнаха да го питат дали той ще им я продаде. Много бързо той вече имаше списък с чакащи клиенти за шперплатовите крави. С печалбата от около петдесет долара за всяка продадена крава, той нямаше да забогатее, но направи изкарването на пари от своето хоби по-забавно, отколкото да ходи на друга работа.

Хобита за правене на пари - два подхода

Първият подход е очевиден - търсете начини за правене на пари с вашето съществуващо хоби или хобита. Какво можете да произвеждате, така че другите хора да искат да го купят? Мислите ли да събирате кукли? Можете да произвеждате информационни материали за другите колекционери на кукли или да купувате и продавате мебели за кукли.

Вторият подход е да помислите за всичките хобита, с които можете да се занимавате, така че да можете да генерирате допълнителни приходи за вас. На един човек му харесвало да прави бастуни за придвижването на хората като хоби, и продадол от тях толкова много, че изкарал хиляди долара за едно лято. Има неща, които вероятно ще ви донесът забавление при правенето им, като в същото време ще можете да правите и пари от тях.

Проявете творчество във вашето мислене. Вижте списъка от дейности или хобита по-долу, за да видите дали можете да измислите начин, по който те могат да бъдат използвани, за да печелите пари от това. Обичате ли да пътувате? Можете да се превърнете в туристически гид, или да пишете статии за списания.

- Рисуване

- Различни видове занаяти

- Шиене

- Грижа за животните

- Говорене

- Играене с компютри

- Блогове

- Пътуване

- Скално катерене

Изберете това хоби, което ще ви достави най-голямо удоволствие, и след това измислете начин да го продавате. Успех!

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
петър
петър
28.12.2013 20:25
интересно предложение много плади хора трябва да се замислят над него.
1
0