Честит празник, агент Мълдър!

НЛО

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената, трябва да почерпят, защото от няколко години насам 2-и юли е обявен за Световен ден на НЛО.

Датата не е избрана случайно. На този ден преди 67 години собственикът на скромно ранчо в Розуел, Ню Мексико съобщава за извънземен летателен апарат, който се е разбил в задния му двор.

Извънземни

По думите му става дума за пилотирана летяща чиния, с четирима пътници на борда. Трима от извънземните са починали при инцидента, но четвъртият, същество със сива кожа и огромни очи, е бил все още жив.

На място веднага пристигат военни от намиращата се наблизо военна база. Първата работа на военните е да опровергаят версията за инцидент с извънземни. Пред мeдиите и цялата страна застава бригаден генерал Рами - главнокомандващ на 8-а въздушна армия.

По думите му става въпрос за останки от свръхсекретна сонда от програмата на американската армия „Могул“, която има за цел да проследява съветските ядрени изпитания.

извънземните цивилизации

Други висши военни от командния състав на американските военновъздушни сили лансират версията, че откритите останки представляват части от метеорологичен балон, който често се използва от синоптиците.

Както споделя в спомените си бившият агент от ЦРУ Чейз Брандън: „Това не беше никакъв проклет метеорологичен балон. Беше си космически кораб, чийто произход определено беше извънземен. И за секунда не се съмнявам в разказите на първите пристигнали на мястото на катастрофата очевидци, които говореха за „хуманоиди“ и „странни трупове“.

Все още не са открити никакви неопровержими доказателства в подкрепа на твърденията за възможен инцидент с участието на „летяща чиния“, дори не е доказано и съществуването на митичната „Зона 51“, в която се предполага, че са изпратени за изследване труповете на откритите на мястото на катастрофата извънземни.

Световен ден на НЛО

Това обаче не обезкуражава стотиците хиляди търсачи на извънземен разум, които за поредна година ще се съберат на мястото на инцидента в Розуел – ранчото на „Мак“, за да отбележат Световния ден на НЛО.

Повече от 200 000 ентусиасти се стичат в малкото градче в Ню Мексико, за да участват в организираните семинари и лекции на различни теми свързани със извънземните, извънземните цивилизации и извънземен разум.

Всяко година Световният ден на НЛО акумулира приходи от над 5 милиона долара само в САЩ. Организирани групи от лековерни туристи посещават не едно, не две, а цели четири места, на които е станалата предполагаемата катастрофа на извънземен кораб.

„Извънземни“ сувенири дебнат любителите на НЛО на всеки ъгъл, а хотелите се пукат по шевовете. Колкото до това има ли наистина разумен живот във Вселената, ще отговорим само с: „Истината е някъде там“.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
07.03.2015 01:21
Намерили са хуманоид от Сивите, тяхното любимо място за събиране на човеци за експерименти е Америка. Правителството на американците е безсилно да спре нашествията на малките човечетз сголеми глави, а те се гаврят с населението след което им причиняват амнезия, случаите надвишават няколко хиляди на година.
1
0
Валери Ангелов
Валери Ангелов
03.07.2013 07:59
Още през 2003 г. вестник "СВРЪХестественото" публикува пълния текст от първото предаване на ЛАРИ КИНГ, посветено на розуелската катастрофа. Много интересни данни бяха оповестени - вижте сами на сайта на изданието:
2
1
ами Скъли??
ами Скъли??
02.07.2013 20:47
Днес не може да е световния ден на НЛО, тъй като според агент Скъли, историята за падналото НЛО не е потвърдена от официалната наука или правителството, така че за момента това са поредните "градски легенди", на които се е вързал целия свят. Въпреки това дано някой ден 02.07. се превърне в ден на НЛО, но за целта трябва да падне такова, да бъде видяно, чуто, документирано. Да бъде признато от правителството като такова (а не метеорологичен балон :D), да бъде тествано, анализирано, да му се направи аутопсия, ДНК анализ, кръвна проба и проба от органичен материал. Поне така трябва да е според агент Скъли
1
4
Hellscream
Hellscream
02.07.2015 14:39
Ако чакаме правителството да признае такова нещо има да чакаме дълго дълго...
1
0
Поля
Поля
02.07.2013 17:23
Честит празник, агент Мълдър! ;) Аз вярвам, че истината е някъде там...
8
1