Къде да пътува зодия Рак

Амстердам

Ракът е романтичен воден знак и по принцип тези хора са щастливи, когато прекарват почивката си близо до вода. По света има много идеални за това места, на които те да се отдадат на така желаната почивка.

Привличат ги екзотични и интересни места. За тях са подходящи Мексико, Амстердам, красивите езера Комо, Швейцария. За по-голяма екзотика – Бали или Таити.

Всяко място, което може да им предложи спокойствие и красив залез над водния хоризонт, е подходящо за тяхната почивка. Те обичат спокойствието, но също така и богатия културен живот. Италия, Франция, САЩ, Япония или Китай са подходящи за родените под този знак.

Рак

Раците са духовни същества, затова за тях са подходящи и пътуванията до свети места като Рим, Назарет, Тибет, Мека, Йерусалим.

Този зодиакален знак е подвластен на изучаването на наследствените корени, което означава че една от мечтаните почивки включва посещения на страни и градове, в които са родени и израснали техните баби и дядовци.

Тибет

Раците не търсят лукса в своята почивка. Те предпочитат уютните и по-скромни хотели в които се чувстват като у дома. Ако все пак трябва да се настанят в лъскав хотел е добре да си носят някои предмети като снимки в рамка или нещо друго, което да допринесе за по-лична атмосфера и уют в стаята.

Когато са далеч от дома, те с удоволствие биха опитали да сготвят нещо от специалитетите, характерни за региона, в който са в момента, затова те често се наслаждават на почивки в бунгала, самостоятелни къщи или семейни хотели, даващи възможност за самостоятелно приготвяне на храната.

Ракът е знак подвластен на Луната, затова е добре да планира да започне почивката си около новолуние, което символизира ново начало, а краят й да е при пълнолуние.

Това ще му даде възможност да е в синхрон с вътрешния си ритъм и с Вселената и така ще направи почивката си наистина релаксираща и спокойна.

Независимо кое място избере Ракът за своята почивка, за него е важен човекът, с когото е. Ракът може да се чувства щастлив навсякъде, стига да е в подходяща компания.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Терзиеа
Ваня Терзиеа
28.04.2015 16:23
Вярно е,все ме тегли водата и търся или морето ако не е много населено при залез или горска чешмичка,мога да си чета с часове.А също приемам за идея обиколката на България или някъде в Европа,Япония където пазят природата,вежливи са и има Вода,с умерен климат!
1
0
николинка
николинка
27.07.2013 20:14
Не зная от къде е информацията но е 100% вярно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Обожавам морето изобщо водата. Все ме тегли към Хаити,Таити ,Маями ,Хонолулу и др. такива места,но няма да е в този живот,а може би все някога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мечти!!!!!!!!!!!!!!!!!Те винаги умират след нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
0