Къде да пътува зодия Лъв

Ню Йорк

Лъвът очаква разкошна почивка и е готов да изхарчи колкото е необходимо, за да си осигури уникална и приятна почивка, дори това да отнеме време за събиране на необходимите средства, за да си позволи такава почивка.

Лъвът не вижда смисъл да замине където и да било ако ще има същите ограничения и преживявания като вкъщи. Лъвът е общителен знак, затова изолирано място за почивка не е за него.

За него са големите градове, които има какво да предложат, включително музеи, магазини, първокласна храна и развлечения.

Зодия Лъв

Лъвовете с удоволствие ще си купят билети за театър, опера или цирково представление, но това ще направят предварително, за да са сигурни, че ще имат възможност да го посетят.

Представата им за продължение на вечерта включва посещение на хип-хоп или джаз клуб или някое оригинално кафене, където да могат да изпият с удоволствие някое питие.

Едни от най-подходящите градове, които са подходящи за почивката на представителите на тази зодия са Ню Йорк, Сан Франциско, Лондон, Париж, Токио, Рим, Лас Вегас или Сидни.

Версай

Тъй като Слънцето управлява този знак, местата за почивка трябва да са с топъл климат. Там, където има силно слънце и спа процедури, е мястото подходящо за почивка по стандартите на Лъва.

Привличат ги местата, в които е пълно с красиви и освободени хора. Подходящи са дестинациите като Монте Карло, Френската Ривиера, Сейнт Бартс, и Бевърли Хилс.

Особено подходящи за Лъвовете са първокласните круизи, които имат спирки в големи градове. Обикновено те предлагат много забавления, спа процедури, качествено изхранване и мероприятия изискващи официално облекло.

Лъвовете обичат да показват класа във всичко и за това за тях едно от изискванията към почивката е да има къде да си покажат дрехите. Това прави подходящи за тях и пътувания към някои от старите кралства.

Може да пътуват из Германия, за да видят всички красиви замъци, разположени по поречието на Рейн или да посетят грандиозния дворец Версай във Франция. Старинните английски замъци също са подходящи за Лъвовете.

Рейтинг

5 2
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
мама
мама
10.07.2014 21:19
Лъвчето ми е в Германия...
0
0
Nikolet
Nikolet
06.02.2014 09:48
Вярно е!Аз съм лъв и съм "глезла" :D
0
0
angeli7o
angeli7o
04.09.2013 23:42
Много е вярно, поне за мен! И аз обичам, където и да съм, да не се стикам и притеснявам за парите...разбира се досега не съм имала възможност да посетя тези доста скъпи дестинации, но някои други из Европа успях! И, че изолираните места не са за нас, също е вярно. Това лято точно така почивах и не съм доволна, определено това не е за мен!
1
0
лъвица
лъвица
11.07.2013 09:49
Само за Лондон не съм съгласна, изобщо не е слънчево там. Иначе всички останали градове са уникални. Имах щастието да ги посетя :)
1
0
марина
марина
07.07.2013 12:56
Аз като един виден лъв :D с голяма радост бих посетила всички тези места. Крайно изненадана съм, че толкова дълго сънуваните ми градове, в които искам да отида, са тук и по-специално; Париж ,(града на любовта). Щеше да е уникално, ако можех да ги посетя дори още сега.
0
0
 м
м
27.06.2013 19:49
тъпа цветелино гледай си работата ****
всичко си е съвсем вярно
0
0
цветелина
цветелина
26.06.2013 16:59
пълни глупости
0
1
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
25.06.2013 21:42
точно тези места, точно, винаги съм искала да ги посетя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0