sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Къде да пътува зодия Водолей

Къде да пътува зодия Водолей

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Дестинации за Водолей
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Пътуването, дали по работа или с цел почивка, винаги носи скука на Водолея. Родените под този знак си представят идеалната почивка по друг начин.

Тази зодия е подвластна на Уран, планетата, която предизвиква влечение и интерес към науката, и определя склонност към пътешествия до места като обсерватории, Големия Бариерен Риф, а за най-малките - Дисниленд.

Водолей на път

Почивка на свеж въздух също може да е добър избор: оригинални пътувания до неизследвани места, на които никога не са били, са идеални за Водолеите.

Примамливи варианти са пътувания до Аляска, канадските Скалисти планини, Северния Полюс и други природни чудеса като Големия Каньон, парка Йеулоустоун.

Гранд Каньон

Пътешествията до далечни места може да включват швейцарските Алпи или горите на Чили. Гватемала и Перу са дестинации, които също ще се харесат на Водолей.

Водолеите трябва да имат предвид своята същност при избора на подходящата почивка. На тях им прилягат широките открити пространства, които им позволяват да съзерцават звездите, сияещи ярко в чистото небе.

Пътувания

По правило Водолеите се интересуват от политика на световно ниво, силното им интелектуално любопитство и хуманни инстинкти могат да бъдат удовлетворени там където се реализират социални промени.

В този смисъл пътешествията могат да са до Русия, Китай, Хонконг или славянските държави. Където и да са, за Водолеите, тъй като този знак е въздушен, е важно да са в непрекъсната връзка със света.

По възможност не биха се разделили и за минута с лаптопа си или с телефона. Освен за връзка със света, те биха използвали Интернет за предварително проучване преди почивката си.

Те ще направят предварителна проверка за наличност и цена на билети, автомобили под наем, хотели, ресторанти и каквото още им хрумне.

Тъй като представителите на зодията са спонтанни и доста гъвкави, те предпочитат да съставят свой собствен маршрут до дестинацията, вместо да закупят готов от някой туроператор.

По-добре е да избягват да планират всичко и да оставят възможност за някои чудесни случайности, тъй като при почивките на Водолеите те винаги се случват.

Прекаленото уединяване с партньора по време на почивка може да се стори задушаващо за Водолея, затова трябва да планира нещо, което да прави самостоятелно.

Тъй като зодията е много общителна, представителите й, когато почиват дори и в най-дивите места, намират начин да прекарат време и в цивилизацията чрез лаптопа си, за да балансират нуждата си от контакти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Цвете
Цвете
26.12.2013 10:48
Зодии... трябва да се изкорени тази глупост! Всеки човек е различен по характер и вкусове. И глупаците като се възхитили колко вярно било. Дрън дрън, та пляс...
П.С: нищо вярно няма.
0
1
Кристен Петрова
Кристен Петрова
16.07.2013 16:59
Незнам дали е така, но най-вярното нещо в този текст е че любимите ми неща са лаптопчето и легълцето!!!
:::)))
1
0
Светльо
Светльо
01.07.2013 11:54
вярно си е
0
0
Румяна
Румяна
30.06.2013 19:55
дрън-дрън!Рядко съм чела по-неверни неща за моята зодия
0
0
Калина
Калина
23.06.2013 12:35
много вярно
0
0
lusi
lusi
20.06.2013 13:21
Има доста верни неща
1
0