Къде да пътува зодия Козирог

Египетски пирамиди

Красивите планински курорти са подходящо място за пътуване за представителите на зодия Козирог. Алпите са една от най-подходящите дестинации за този знак.

Местата с исторически забележителности са интересни за родените под този знак. Рим, Крит, Атина, Великденските острови, египетските пирамиди, Мексико, Прага – това са места, които ще бъдат много интересни за Козирозите.

Зодия Козирог

Любовта на Козирога към историята прави интересни за него различните градове с историческа стойност в САЩ – това са Вашингтон, окръг Колумбия, както и Бостън. Париж и Лондон също са много интересни за Козирога, защото там може да усети моменти от историята.

Алпийски курорти

Париж е подходящ за родените под този зодиакален знак и защото там се организират едни от най-големите антикварни разпродажби.

За Козирога това е добра възможност да разгледат антикварни предмети, които са тяхна страст, и дори да се сдобият с ново попълнение за колекцията си.

Ню Йорк

Родените под този знак са големи почитатели на археологията, затова една разходка до Ню Йорк или Чикаго, където са изложени кости от динозаври, е подходяща за тях.

Перу също ще е интересно място за представителите на този знак, където ще могат да видят ценни древни артефакти.

Козирогът обича не само лукса, той харесва хотелът, в който отседне, да има история и да е известен в целия свят.

Затова за него е подходящ хотел Де Пари в Монте Карло, хотел Риц в различните градове, както и хотел Плаза в Ню Йорк.

Козирогът е голям почитател на цирковото изкуство, затова с удоволствие ще посети Франция, за да се наслади на един от най-прочутите циркови арени, а също така и Ню Йорк и Монако, където се провеждат фестивали на цирковото изкуство.

Където и да отиде, Козирогът ще иска да посети места, където са погребани видни личности, по възможност от кралско потекло. Затова за него е подходяща Англия, Германия, Франция.

Скандинавската митология увлича още от детството родените под знака на Козирога, затова една разходка до скандинавските страни ще ги зарадва много.

Рейтинг

5 5
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
калина
калина
02.04.2015 20:50
аз бих искала да отида в Египет,Рим,Перу.долу-горе са познали .
0
0
Диана
Диана
02.02.2014 19:30
Аз много искам да отида в Ню Йорк,Русия,Германия,Англия и Австрия.
2
0
Катя
Катя
02.02.2014 19:33
И аз така
3
0
Петър
Петър
14.07.2013 00:21
НЕ че не искам да отида на тези дестинации,но да не споменат нищо за Япония където искам да отида най-много не ми вдъхва доверие.
1
0
Сотир
Сотир
22.06.2013 10:53
и аз бих искал да отида на всичките места
0
0
Мария
Мария
21.06.2013 11:12
това си е вярно много бих искала да отида в някоя скандинавска страна
0
0