Къде да пътува зодия Козирог

Египетски пирамиди

Красивите планински курорти са подходящо място за пътуване за представителите на зодия Козирог. Алпите са една от най-подходящите дестинации за този знак.

Местата с исторически забележителности са интересни за родените под този знак. Рим, Крит, Атина, Великденските острови, египетските пирамиди, Мексико, Прага – това са места, които ще бъдат много интересни за Козирозите.

Зодия Козирог

Любовта на Козирога към историята прави интересни за него различните градове с историческа стойност в САЩ – това са Вашингтон, окръг Колумбия, както и Бостън. Париж и Лондон също са много интересни за Козирога, защото там може да усети моменти от историята.

Алпийски курорти

Париж е подходящ за родените под този зодиакален знак и защото там се организират едни от най-големите антикварни разпродажби.

За Козирога това е добра възможност да разгледат антикварни предмети, които са тяхна страст, и дори да се сдобият с ново попълнение за колекцията си.

Ню Йорк

Родените под този знак са големи почитатели на археологията, затова една разходка до Ню Йорк или Чикаго, където са изложени кости от динозаври, е подходяща за тях.

Перу също ще е интересно място за представителите на този знак, където ще могат да видят ценни древни артефакти.

Козирогът обича не само лукса, той харесва хотелът, в който отседне, да има история и да е известен в целия свят.

Затова за него е подходящ хотел Де Пари в Монте Карло, хотел Риц в различните градове, както и хотел Плаза в Ню Йорк.

Козирогът е голям почитател на цирковото изкуство, затова с удоволствие ще посети Франция, за да се наслади на един от най-прочутите циркови арени, а също така и Ню Йорк и Монако, където се провеждат фестивали на цирковото изкуство.

Където и да отиде, Козирогът ще иска да посети места, където са погребани видни личности, по възможност от кралско потекло. Затова за него е подходяща Англия, Германия, Франция.

Скандинавската митология увлича още от детството родените под знака на Козирога, затова една разходка до скандинавските страни ще ги зарадва много.

Виж повече

Рейтинг

4.2
Общо 11 гласували
5 5
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

калина
калина
02.04.2015 20:50
аз бих искала да отида в Египет,Рим,Перу.долу-горе са познали .
0
0
Диана
Диана
02.02.2014 19:30
Аз много искам да отида в Ню Йорк,Русия,Германия,Англия и Австрия.
2
0
Катя
Катя
02.02.2014 19:33
И аз така
3
0
Петър
Петър
14.07.2013 00:21
НЕ че не искам да отида на тези дестинации,но да не споменат нищо за Япония където искам да отида най-много не ми вдъхва доверие.
1
0
Сотир
Сотир
22.06.2013 10:53
и аз бих искал да отида на всичките места
0
0
Мария
Мария
21.06.2013 11:12
това си е вярно много бих искала да отида в някоя скандинавска страна
0
0