Къде да пътува зодия Телец

Акапулко

Представителите на зодия Телец не обичат пътешествията в номадски стил. За тях е немислимо да спят в спален чувал под звездите, при положение, че могат да се отпуснат в легло с пухени завивки в скъп хотел.

Но това не означава, че представителите на този земен знак задължително предпочитат само модерните мегаполиси. Те ще се чувстват добре и в красива планинска местност, стига да има луксозни хотели с всички удобства.

Аризона, Колорадо, Айдахо са подходящи места за пътешествие според Телеца, за който е важно пред погледа му да се открива страхотна гледка.

Зодия Телец

За него не е важно по кое време на годината ще замине на почивка, стига желанието му за комфорт да е задоволено, а красотата на пейзажа да е завладяваща.

Телецът харесва новите места със световноизвестни забележителности, за които може да разказва на приятелите си. Затова за него е подходяща разходката до Бразилия и до Мексико, както и до Африка.

Любовта към музиката, която е характерна за представителите на тази зодия, може да го насочи към джаз феста в Нови Орлеан или към музикалния фестивал в Залцбург, Австрия.

Париж

Телецът е чревоугодник, затова едно кулинарно пътешествие из Франция или Италия ще е много приятно за него. Телецът е почитател на качествените вина, което ще е допълнителен бонус при разходката му из френските курорти и италианските селца.

Телецът е голям почитател на екзотичната храна, той с удоволствие опитва нови неща. Затова една разходка из азиатските страни, където може да опита странни екзотични ястия, е подходяща за представителите на този знак. Япония, Китай, Виетнам са подходящи дестинации за Телеца, който ще превърне разходката в азиатските кътчета в истинско кулинарно пътешествие.

Телецът не държи да почива край вода, за него е приятно да плува и в басейни, затова не е задължително да почива край езеро или море.

Разходките по исторически места също не са му любими, за него е важно да получи удоволствие от пребиваването си на място, където не е бил досега. Страстта му към сувенири и екзотични предмети ще бъде задоволена, ако посети Перу или Индия.

Рейтинг

5 1
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Хороскопка
Хороскопка
14.08.2013 22:11
Толкова добре са ме описали и точно това са туристическите ми мечти. Няма значение къде съм. Важното е да спя в удобно легло, зада мога през деня да удовлетворя всичките си сетива.
0
2
Зодия ТЕЛЕЦ
Зодия ТЕЛЕЦ
20.07.2013 10:01
По-голяма глупост не бях чела!
3
2
Йордан
Йордан
10.07.2013 23:09
За храната съм с двете ръце и двата крака...трябва да се яде...храната е сериозно нещо както каза колегата....явно си ни е запазена марка на нас :D
4
0
полчо
полчо
09.07.2013 23:17
Хубава статия, наистина...Но аз съм телец и обожавам да спя под открито небе.За храната-вдигам и двете ръце в знак на съгласие(то това си е явно запазената марка на нашата зодия:))
4
2