Къде да пътува зодия Скорпион

Миконос Гърция

За Скорпион най-интересното пътешествие е до място, където може да се почувства спокоен и далече от житейските си проблеми.

Местата край вода са идеални за представителите на тази зодия.

Зодия Скорпион

Тълпите не привличат Скорпиона, затова за него са подходящи места, където да се почувства изолиран от обичайната си среда.

Швейцария

Затова екзотичните острови са перфектно място за почивка за представителите на този воден знак, които обичат да плуват и да са далече от цивилизацията.

Хавай

Хаваите са едно от най-подходящите места за Скорпиона, който ще може да се наслади на екзотичната природа и на възможността да е далече от работата си.

Круизът по Средиземно море също е подходящ за представителите на този воден знак. Когато става въпрос за почивка, Скорпионът не брои парите и предпочита да похарчи излишни средства, но да се почувства наистина разкошно.

Възможността да пътува с яхта или кораб е перфектна за Скорпиона, защото така ще може да посети много различни екзотични места и ще се чувства добре, защото ще е заобиколен от всички страни от вода.

Разходка до гръцките острови също са добра идея за почивка за Скорпиона. Много представители на тази зодия с нетърпение очакват отпуската си, за да могат да спортуват.

Но идеално за тях е място, където да могат да съчетаят полезното с приятното – затова гимнастиката или джогингът по крайморската ивица са страхотни за тях.

За Скорпиона е важно да се чувства комфортно и в луксозна обстановка по време на почивката си. Затова за него е много подходящо да се разходи до Швейцария, където погледът му да отмаря сред красивия пейзаж, а желанието му за лукс да е задоволено.

Разходката до интересни места, където може да види интересни подробности от прочути битки, също е привлекателна за Скорпиона.

Той с удоволствие ще замине за Русия, за да види с очите си местата, където са се разиграли сериозни сражения, както и за САЩ, където може да изследва детайли от грандиозните битки по време на Гражданската война.

Германия също е привлекателна за Скорпиона в това отношение.

Рейтинг

5 1
4 4
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Любомир Стаматов
Любомир Стаматов
20.02.2014 14:31
Нима в България няма подходящи места за скорпиона?
1
0
Zhivko
Zhivko
31.07.2013 14:15
Ходих в Хавай на екскурзия сам! Беше перфектната ваканция. С нетърпение чакам следващата ми ваканция на екзотичен остров.
8
0
ВМ
ВМ
04.01.2014 01:49
ПРепоръчам ВИ Цикладите - прекрасни острови - заслужава си!
1
0
скорпи
скорпи
25.07.2013 13:44
Хех, не знам къде е добре, но неотдавна живях във Вегас и се чувствах перфектно. Там климатът предразполага за живот на такива гадинки:)
6
0
скорпионка
скорпионка
23.06.2013 18:18
Мдаа, обичаме лукса и спокойствието.
Особено лукса.
Най-вече.
11
0