Зодиите, които лъжат най-много

Лъжци

Различните зодии лъжат по различен начин и в различна степен. Близнаците лъжат много, но ако питате тях, това е просто любимата им игра. Близнаците лъжат виртуозно от ранна възраст.

Девите лъжат от време на време, но не много убедително. Те се притесняват от това, че лъжат, изчервяват се, заекват и не постигат желания резултат.

Козирозите лъжат, когато трябва да направят впечатление. За тях лъжата е начин да убедят хората във високия си материален и социален статус.

Зодии Лъжци

Лъвовете лъжат царски, с голям замах. Те запомнят всяка подробност от изобретената от тях лъжа трудно може да бъде разобличена. Лъвовете лъжат, за да скрият емоциите си.

Овенът лъже, за да избегне някоя неприятна ситуация. Това важи за моменти, в които е принуден да направи нещо, което не иска – тогава си измисля някое оправдание.

Раците не обичат да лъжат. Те прибягват до лъжа само ако трябва да пощадят чувствата на близките си. За представителите на тази зодия е характерно да излъжат детето си, че кучето има нов стопанин, вместо да им кажат, че е умряло от старост.

Зодия Лъв

Рибите лъжат много, но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.

Скорпионът лъже само когато трябва да заздрави впечатлението, което е направил на човека срещу него. Често Скорпионът лъже, за да получи материални облаги.

Стрелецът лъже с вдъхновение, но без много смисъл, предимно за дребни неща, което вбесява близките му, тъй като лесно го разкриват.

За Телеца лъжата е изкуство. Той плете паяжина от лъжи, за да предизвика необходимите за него емоции у слушателите. Много често Телецът лъже, за да откаже някаква услуга на приятел.

Везните не обичат да лъжат, за тях лъжата е начин да докажат на света, че всичко в живота им е под техен контрол.

Водолеят не лъже, той просто не казва цялата истина, за да не се чувства като лъжец. Водолеят не понася моментите, когато усети, че самият той е бил излъган.

Виж повече

Рейтинг

5 16
4 8
3 5
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
иванова
иванова
02.11.2013 17:35
Лъжете!
4
1
Еми
Еми
02.11.2013 17:32
Мъж -телец ,лъжата им е като добро утро, те си живеят в лъжовен свят!!!!Това са най-коварните зодии за мъже!!!!!На пръв поглед нищо не им личи ,но след време може да ти стане живота АД!
3
0
1
1
01.11.2013 17:48
Едва ли със всички е така, обаче аз познавам един телец, който лъже и маже на поразия.
3
0
П.
П.
29.10.2013 15:28
Везни съм, не лъжа. НО: Всеки човек е различен. Няма двама еднакви и не може да се каже, че написаното важи с пълна сила за всички. ;)
2
1
дани
дани
19.10.2013 20:35
има разлика от това да не лъжеш и да не обичаш да те лъжат защото ТЕЛЕЦЪТ наистина непрекаснато лъже и мами дори най-близките си и обичани хора и в същто време полудява и се превръща в разярен бик ако някой се опита да го излъже
1
0
цвети
цвети
18.10.2013 12:41
Не съм съгласна.Аз съм Телец,но най много мразя да ме лъжат и да се налага аз да лъжа.Да,всички хора,независимо от зодията,лъжеме.Но ние го правим само от безкористност.
0
0
Ujasia
Ujasia
10.10.2013 09:38
доста истина има - риби - лъжат на поразия точно за да представят на другите живота си такъв, какъвто те си го представят; телци - майстори на лъжата - и мъже и жени, последното което им идва на ум да кажат е истината; везни - всички, които познавам са доста честни и откровени, същото важи и за козирога, там дори смятам, че трябва да се понаучат малко :); скорпион - наистина рядко лъжат, по-известни са с болезнената си откровеност и прямост :)
0
2
0000
0000
03.09.2013 14:38
Пълни простотии!И ништо подобно..
0
0