Как флиртуват огнените зодии?
How do the Fire Signs Flirt?
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как флиртуват огнените зодии?

Как флиртуват огнените зодии?

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Флирт
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Когато флиртуват, представителите на различните зодиакални знаци се държат по начин, който е различен от този на другите зодии. Представителите на огнените зодиакални знаци флиртуват енергично и агресивно.

Като цяло за представителите на огнените зодиакални знаци е по-важна целта, която се постига с флирта, отколкото самия флирт. За тях това е само средство за постигане на целта.

Огнени знаци

Лъв, Овен и Стрелец не обичат да си губят времето в излишни приказки, но са наясно, че това е начинът да направят наистина добро впечатление.

Затова използват агресивен подход, с който смятат, че ще впечатлят всеки. Ако представителят на огнена зодия реши флиртува с вас, веднага ще забележите това по непрекъснатите, почти нахални погледи, които ще ви хвърля.

Той ще ви гледа така, като че ли е видял някакво много луксозно бижу и смята да направи всичко, за да го има само за себе си.

Представителите на огнените знаци са майстори на уж случайните докосвания и на активното ухажване.

Зодия Стрелец

Щом веднъж са набелязали човека, когото ще ухажват, те обмислят набързо стратегията си и атакуват.

И докато представителите на водните знаци предпочитат да са поне малко убедени, че ще срещнат разбиране и ще получат положителен отговор на любовните си въпроси, за огнените знаци това не е необходимо.

За тях е предизвикателство да се борят за нещо, което се съмняват, че ще получат. Това ги издига в собствените им очи, затова те са склонни да правят компромиси, само и само за да постигнат целта си.

Представителите на огнените знаци са коварни, когато става дума за флирт. Те влагат много енергия във флиртуването, за да излязат победители от ситуацията.

За тях „не” не е отговор и те ще продължат с усилията си, докато те не се увенчаят с пълен успех.

За представителите на огнените знаци флиртът е просто начин за уговаряне на среща в спалнята.

Затова за тях е просто невъзможно флиртът да не приключи така, както са планирали. Когато флиртът не приключи със забавления в леглото, те губят интерес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
54
45
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
marti
marti
09.08.2013 00:50
абсолютно вярно с изключение на това за спалнята!
4
0
n____an мъж
n____an мъж
08.08.2013 12:11
здравейте! телеца е най-прекрасната зодия романтичен, стабилен и е верен.
7
9
сис
сис
13.06.2013 00:56
Абсолютно вярно!
4
0
Съни
Съни
08.06.2013 22:49
Просто невероятно! За мен, като Лъвица, това важи с пълна сила... :) Само една корекция...Не губим интерес, просто умеем да чакаме...Отговор"не", не съществува, нещата винаги следва да бъдат довършени...Не се отказваме и не губим интерес! :)
15
0
Morena
Morena
03.06.2013 23:59
Цвете, знаеш ли нещо повече за мъжа телец, виждам, че ти си телец. :) Какво мислиш за мъжете телци?
1
0
cvetelina
cvetelina
03.06.2013 23:06
интересно.същото важи в пълна сила за земните зодий към който принадлежа и аз.и докато огнените зодий държат да вкарат някого в леглото ние предпочитаме романтиката и любовта.видим ли че отсрещната страна се стреми само към секса веднага се отдръпваме от него.
3
3