Що е то сталкинг?

Сталкинг

Сталкинг е висша окултна практика, с помощта на която човек може да се промени изцяло и дори и най-близките му хора да не го познаят.

Добре подготвеният сталкер може да преминава в паралелни светове. Сталкингът е система от задачи с много нива, чиято крайна цел е саморазвитието и висшето съзнание.

Що е то сталкинг?

Сталкингът е основан върху така нареченият път на воина – съвкупност от определени принципи за живот и отношение към целия свят.

Разликата между воина е, че той приема всичко в живота като предизвикателство, за разлика от обикновения човек, който приема всичко като благословия или проклятие. Така всяка житейска ситуация може да бъде използвана като тренировка за сталкера.

Целта на сталкинга е свободата на съзнанието, която отключва различни магически способности. Друга цел е осъзнаването на съществуването на съзнанието след физическата смърт.

Сталкерите могат да променят визуално възрастта си, както и да приличат на други хора. Най-ниското ниво на сталкинга е да се опитате да промените визията си.

Сталкер

Това става по най-лесния начин – като започнете да се обличате по коренно различен начин. Така ще успеете да разберете какво е да сте друг човек.

Постепенно можете да промените и начина си на поведение, но не да имитирате друг човек, а наистина да се превърнете в друг човек. Сталкингът е да се превърнете в нещо различно от самите вас.

С помощта на сталкинг се постига магическа реалност в реалния свят. Процесът може да отнеме дълги години, но първите промени се забелязват бързо.

С помощта на сталкинг човек може да разреши свои вътрешни проблеми, да преодолее своите страхове и да се отърве от стереотипите на възприемането на света.

С помощта на сталкинг човек може да се научи да влияе върху хората и да ги убеждава в това, което иска да постигне с тяхна помощ.

Опитният сталкер може да бъде напълно незабележим дори за хора, които го познават и с помощта на сталкинг да ги заблуди, за да го помислят за друг човек.

Сталкингът е система за саморазвитие, която превръща човека в по-хармонична личност.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
S.T.A.L.K.E.R.
S.T.A.L.K.E.R.
07.06.2015 14:49
А ну, чики-брики и в дамки!
1
0
сталкер
сталкер
03.06.2013 04:46
Мале са разбирам какви са политиците
18
0