Пирамидите и тяхната лечебна сила

Пирамиди

Първите фундаментални изследвания на пирамидите са били започнати по заповед на френския император Наполеон Бонапарт по време на Египетския поход през 1799 година.

За да са пълни изследванията, императорът поел към Египет с армия и 500 специалисти, сред които имало учени от различни научни сфери. Те били задължени да изучат пирамидите и да разкрият техните тайни.

Императорът успял да прекара една нощ в погребалната камера на пирамидата на Хеопс, но не разказал на никого какво е преживял там. Той бил принуден да напусне Египет след победа на англичаните, но точно след това започнал бум на изследването на пирамидите.

Болести

Оказало се, че при изследването на пирамидите било установено, че в тях протичат необичайни биохимични и физични процеси. Пшеничени зърна, открити в пирамидата, не само не били изгнили, но дори успели да покълнат, след като били посадени.

За уникалните лечебни свойства на пирамидите са знаели египетските жреци, които са карали фараоните да преспиват по няколко денонощия в стаята на Царете по време на болести или депресия.

Фараоните, които се оказвали точно на място, където има максимална концентрация на поток от мощно излъчване на енергията на пирамидата.

Лечение с пирамиди

Не е ясно кой точно пръв е направил макет, който точно повтаря формата на египетските пирамиди. Днес макети на пирамиди могат да се намерят на много места.

Установено е, че пирамидите служат като концентратори на лечебна енергия, която най-вероятно е с космически произход. При опити е установено, че под пирамида цветята цъфват по-бързо, а семената покълват по-рано от обикновено.

Пирамидите се използват за зареждане с лечебна енергия на парчета алуминиево фолио, които след това се слагат върху болните места на пациента. С помощта на редовна употреба на заредени в пирамида парчета фолио може да се повлияе положително лечението на много заболявания.

Ако човек седне в пирамида, построена от дърво или друг материал, и се озове точно под върха й, ще усети само след пет минути боцкане във върховете на пръстите.

Рейтинг

5 2
4 2
3 8
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Хриси
Хриси
27.05.2013 12:09
Алуминият е изолатор и като такъв забавя влиянието на мощната пирамидална енергия. В случая, ефектът от употребата на алуминиево фолио няма да даде същия резултат,както при друг мид материал...За предпочитане е дърво ,картон,стъкло,но не и метал.
0
0
Сиса
Сиса
18.05.2013 13:46
Между другото, информацията е в много синтетичен и стегнат вид.. има книга, която се казва Пирамидите, не е посочен авторът й, но е качена в нета. В нея има подробности за опитите и изводите от тях, проведени в пирамидата на Хеопс. След това са посочени параметрите на пирамидата и таблица, по която всеки може да си направи макет с определени размери и височина.. Полезно е да имате пирамида над възглавницата от картон или хартия, докато спите..
3
0