Трусовете в благоевградско са дело на извънземни

Извънземни

Извънземни представители на трилъчевата цивилизация, която обитава едно от измеренията на Сириус са причина за серията от леки трусове, която разлюля земята в благоевградско, е мнението на редица авторитетни изследователи на паранормални явления.

Според очевидци извънземен кораб, който на външен вид много наподобявал трилъчевата емблема на известна немска марка автомобили, е прелетял над град Пещера точно на връх Великден.

НЛО

Свидетели на странната гледка споделят, че неидентифицирания летящ обект е кръжал в небето в продължение на няколко минути, после е увиснал за миг във въздуха и в крайна сметка е отлетял в посока Гърция.

Първоначално очевидците на странното явлението помислили, че става дума за разузнавателна мисия на шпионски самолет, но странната форма на летателното средство не подкрепило тази теория.

Възрастните обитатели на региона отдавна знаят, че всеки път, когато някакви необясними светлини озарят небето, земята на юг – в Гърция започва да трепери. Факт е, че само три дни след тайнственото явление земетресение с магнитуд 4.9 по скалата на Рихтер разлюля южната ни съседка.

По мнението на авторитетната контактьорка Валя Лунгарова: "Причина за земните трусове са експериментите, които извънземните и верните им помощници на Земята, правят с магнитуда". Според нея дори и трусът в Япония, който предизвика опустошително цунами с ужасяващи последствия също е дело на извънземен експеримент.

Очевидно югозападна България и планините в региона имат притегателна сила към повече от една раса извънземни. Пак според Лунгарова цели четири различни раси извънземни пришълци често навестяват Родопите и дори имат построени бази там.

Съзвездия

Освен сириусианците, които ни посетили навръх Великден има и втора група сириусианци – т.нар „тъмни сириусианци“. Тази изключително войнствено настроена група пришълци има няколко бази, дълбоко в недрата на Родопите, които са построени през последното столетие.

Въпреки, че по правило тези инопланетяни не са враждебни към земните жители, именно не особено успешен техен експеримент е довел до изчезването на цивилизацията на Атлантида само за една нощ.

Най-доброжелателни към земляните обикновено са пришълците от Орион и Андромеда, които правят всичко възможно за да подпомогнат развитието на човешките технологии и напредъка в медицината.

Кой точно вид извънземни представители виждате може да се определи с голяма точност ако се вгледате в летателния им апарат.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
меринджей
меринджей
27.09.2013 16:27
До Генчо , те реалните контакти вече са направени и хората който са не са в течение като теб не е нужно да им се обеснява и е доста глупаво и толкова наивно да казваш че съшествуват но да не са направили контакт
1
0
Багрен
Багрен
01.08.2013 21:01
Таэи контактьорка е откачалка
2
2
Margarita
Margarita
19.07.2013 21:48
Родопите не са в Югозападна България.Авторът да прочете някой учебник по география на България.
2
0
6u6i
6u6i
19.07.2013 12:41
Извънземните винаги обясняват всичко.
6
2
Генчо
Генчо
17.07.2013 04:31
вижте това ,че може би не сме единствените разумни същества в тази вселена да и аз го вярвам,но всичко да се присъжда като конспирация на извънземните ...е това вече е научна фантастика...,ако често сме посешавани от извънземни мисля ,че до сега поне един реален контакт щеше да има.стига с тази научна фантастика....
4
2
Мария
Мария
16.07.2013 19:01
Браво Стефчо! Смешно и наивно е да си мислят хората,че сме единствени .
6
1
Стефчо
Стефчо
14.07.2013 18:23
Към изказалите се.. незнам как има хора които си мислят че са единствените живи и разумни същества на планетка като земята, при положение че има милиони галактики, а земята е бълха в сравнение с една галактика. Дали е точно това което е написано, никой не може да каже, но със сигурност се случват къде по странни неща...
8
1
Елена
Елена
12.07.2013 15:06
Това, което прочетох беше всъщност доста добър сюжет за книга или пък филм :)) тцтц... как мразя такива измислени истории точно като за фентъзи филм !!
0
5