Зодиите творци

Зодии Творци

Различните зодиакални знаци проявяват различно отношение към творчеството. Овенът иска да е лидер и за него е чест да създаде ново направление в творчеството – той може да се прояви като художник или литератор.

Телецът може да се изяви добре като интериорен дизайнер, тъй като има чувство към обзавеждане на помещения по най-добрия начин. Често Телците стават добри архитекти. Телците могат да станат много добри на сцената, ако преодолеят вътрешната си несигурност.

Талантът на Близнаците е във всичко, свързано с думите – в поезията и в прозата. От Близнаците стават много добри разследващи журналисти.

Творчески Зодии

Ракът е зодия със силен творчески заряд. Хората, родени под знака на Рака могат да се проявят като велики художници или музиканти, а също така и актьори. В същото време те са и много добри кулинари.

Лъвът се изявява перфектно като организатор на различни видове празненства. Без да е изцяло творческа зодия, той умее да привлича вниманието на всички, каквото и да прави. Лъвовете стават добри актьори.

Девите са перфектни в анализа и в изпълнението на сложни задачи. Девата е добър лечител, от хора, родени под този знак, са известни много доктори, а също така и астролози. Девите са склонни към създаване на малки изящни предмети.

Зодия Риби

Силата на Везните е в изобразителното изкуство и скулптурата. Често хора, родени под знака на Везните, стават много добри музиканти.

Скорпионът е със силен сексуален заряд – това е знак, който се управлява от разума и от сексуалните си желания. Скорпионите често стават добри писатели.

Стрелецът е подходящ за създаване на трудове, свързани с педагогиката и с децата. Козирогът е прекалено устремен към кариерната стълбица, за да се отдаде на творчество.

Водолеят не се интересува от творческия процес. Но затова пък Водолеят обича да изобретява неща, той има склонност към боравене с различни видове техника.

Рибите са талантливи психолози, писатели и музиканти. Сред родените под знака на Рибите има много известни композитори и астролози.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
01.05.2013 17:56
Аз съм везни и наистина мога да пея за мен казаното е вярно
0
3