Зодиите творци

Зодии Творци

Различните зодиакални знаци проявяват различно отношение към творчеството. Овенът иска да е лидер и за него е чест да създаде ново направление в творчеството – той може да се прояви като художник или литератор.

Телецът може да се изяви добре като интериорен дизайнер, тъй като има чувство към обзавеждане на помещения по най-добрия начин. Често Телците стават добри архитекти. Телците могат да станат много добри на сцената, ако преодолеят вътрешната си несигурност.

Талантът на Близнаците е във всичко, свързано с думите – в поезията и в прозата. От Близнаците стават много добри разследващи журналисти.

Творчески Зодии

Ракът е зодия със силен творчески заряд. Хората, родени под знака на Рака могат да се проявят като велики художници или музиканти, а също така и актьори. В същото време те са и много добри кулинари.

Лъвът се изявява перфектно като организатор на различни видове празненства. Без да е изцяло творческа зодия, той умее да привлича вниманието на всички, каквото и да прави. Лъвовете стават добри актьори.

Девите са перфектни в анализа и в изпълнението на сложни задачи. Девата е добър лечител, от хора, родени под този знак, са известни много доктори, а също така и астролози. Девите са склонни към създаване на малки изящни предмети.

Зодия Риби

Силата на Везните е в изобразителното изкуство и скулптурата. Често хора, родени под знака на Везните, стават много добри музиканти.

Скорпионът е със силен сексуален заряд – това е знак, който се управлява от разума и от сексуалните си желания. Скорпионите често стават добри писатели.

Стрелецът е подходящ за създаване на трудове, свързани с педагогиката и с децата. Козирогът е прекалено устремен към кариерната стълбица, за да се отдаде на творчество.

Водолеят не се интересува от творческия процес. Но затова пък Водолеят обича да изобретява неща, той има склонност към боравене с различни видове техника.

Рибите са талантливи психолози, писатели и музиканти. Сред родените под знака на Рибите има много известни композитори и астролози.

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
малинка калинкова
малинка калинкова
19.11.2014 19:37
трябва да се съчетае зодията + асцендента +наследственост +опит+влияние....
3
3
лия на 13
лия на 13
02.05.2014 20:10
хей искам да кажа на всеки който чете тази статия че всъшност не значи каква зодия и че всичко зависи от вас какъв човек сте в какво семейство сте живели може да нямате нищо обшо с изкувството или прък да станете гений на съвременното такова която и задия да сте зодията ви не ви описва като човек характер или камоли пък да може да диктува съдбата ви ясно е че има някои прилики но все пак ако тези които четат тази статия са повече от 20/25 човека е ясно че ще намерят прилики ( аз сам дева и обожавам изкуството не само в рамите на рисуването изкуство като общо понятие ) :)
6
0
Бетина
Бетина
22.03.2014 20:39
везни и съм добра певица художник №1 съм аз.....
също : танцьорка (най-вече Хип Хоп ама в всички танци ме бива ;) )
актриса и някои паранормални способности...:)
3
3
Simona
Simona
12.08.2013 12:03
хубава статия(дева)
0
3
Петър
Петър
05.05.2013 23:43
Да за съжаление това е вярно но не всеки път е гадно понякога е по-добре(козирог)
3
3
Пламена
Пламена
02.05.2013 16:52
а за Козирог ???
3
3
Сладурче
Сладурче
18.10.2014 20:57
При Стрелеца.
3
3
Dumboo Boo
Dumboo Boo
01.05.2013 21:14
За мен - скорпион също е вярно.Обожавам да пиша,а според хората пиша добре..макар и аз винаги да съм против това мнение незнайно защо.
3
3
alltak
alltak
01.05.2013 20:11
Пълни глупости, аз съм водолей и съм художник, дизайнер ..и въобще не ме вълнува техниката!
5
3