Какъв цвят е вашата аура?

Аура

Някога чудили ли сте се какво представлява златият ореол около главата на светиите, боговете и духовно просветените хора, изобразени на картините? Той се нарича аура.

Всичко е създадено от енергия и вибрации. Ето защо всичко има аура. Аурата е енергийната област, която отразява едва доловимите енергии в тялото. Това е лично електромагнитно поле около всеки от нас, приличащо по форма на черупка от яйце. То е отражение на духовната енергия на тялото. Отразява също така нашето здраве, психическа активност и емоционално състояние. Показва и наличието на болест – често пъти много преди началото на симптомите.

Основната аура прилича на сноп светлината от 6-7 см, покриващ тялото. Тя може да е и разширена, като в разширената част могат да се видят цветове.

Медиумите могат да виждат аурите. Малките деца също спонтанно могат да виждат аурите. Бебетата често гледат над главата на човека пред себе си. Когато цветът на аурата, която виждат, не им харесва или ако този цвят е много по-различен от този на родителите, те плачат, без значение колко им се усмихва човека.

Чувствате ли се привлечени от някои хора, без дори да ги познавате? Това е така, защото можем да почувстваме подсъзнателно енергията на другите хора.

Какъв цвят е вашата аура?

Има различни опити за снимка на аурата. Първата фотография на аура се е опитал да направи ученият Никола Тесла през 80-те години на миналия век (между другото Тесла е изобретил електропреносна система за променлив ток, която ползваме в нашите домове и днес, докато системата за прав ток е изобретение на Едисон). СССР включва фотографирането на аурата в психически изследвания, провеждани през 1960-те години. През 1975 г. Калифорнийският университет в Лос Анджелис е в състояние да измерва аурата с голяма точност.

Симеон Кирлян, руски техник, поправял техника в болница, когато забелязал нещо необичайно. По-късно той установил, че чрез взаимодействието на електрическия ток и фотографските плаки са се отпечатали образи на живи организми върху лента.

Кирлян и съпругата му развили този процес през 1939 г. Нарекли го Ефекта на Кирлян. В края на 1940-те руснаците започват сериозни изследвания, но чак през 1970 г. американците успяват да направят проучванията.

Фотографията на Кирлян се изразява в прехвърляне на високи честоти чрез метална плоча, прикрепена към филмова лента. По този начин се заснема енергийното поле.

Има най-различни цветни ленти в аурата на един човек. Всеки цвят има значение за физическото, емоционалното, умственото и духовното ниво. Цвета на излъчване се основава на честоти на светлинната енергия. Поради тази причина аурата може и често да променя цвета си, тъй като движението на малки частици в тази област реагира на външни сили.

Значение на цветовете:

Аура

Лилаво: обозначава духовни мисли.

Индиго: цветът на човек, който има вродени способности на медиум и интуитивни усещания. Знак е за удивителна способност при справянето с практически въпроси.

Синьо: балансиран живот, спокойна нервна система, предаване на сила и енергия. Хората с ярко синя аура са спокойни, балансирани и са готови да живеят в пещера и да оцелеят.

Зелено: успокояваща, променяща се енергия, вродени способности на лечител. Всички природни лечители би трябвало да имат зелено в аурата си.

Жълто: радост, свобода, жизнени сили. Хората, които имат жълто, са изпълнени с вътрешна радост, много са щедри.

Оранжево: оживеност и вдъхновение. Знак на властта. Способност и / или желание да контролират хората.

Червено: материалистични мисли, мисли за физическото тяло. Ако червеното доминира в аурата, показва материалистично ориентиран човек.

Кафяво: обърканост, материалност, отрицание на духовното.

Сиво: тъмни, депресиращи мисли, неясни намерения, присъствие на тъмната страна на личността.

А сега искате ли да видите аурата? Ако отговорът е да, направете следното:

1. Нека човек да седне на мека светлина и стената отзад да е бяла. Цветният фон би променил цветовете на аурата и трябва да имате допълнителни познания за съчетаването на цветовете. Някои комбинации на цветовете на фона и аурата могат да доведат до неправилно тълкуване и проблеми.

2. Изберете една точка, в която да гледате. Средата на челото е най-подходящото място. Това е мястото на т. нар. трето око.

3. Взирайте се в това място за 30 до 60 секунди или повече.

4. Трябва да устоите на изкушението да погледнете встрани. Би следвало да виждате фона зад човека като по-светъл от останалия фон, който е далеч от него. Това е вашето възприятие на аурата. Колкото по-дълго се концентрирате, толкова по-добре ще я видите. Запомнете, че концентрирайки се върху една точка, се повишава вашата чувствителност от акумулиращия ефект на вибрациите на аурата, които достигат вашите очи.

Как да видите своята собствена аура

Застанете на около 1.5 м пред огледало с по-голям размер. Най-добре е, ако фонът зад вас е бял и няма сенки. Осветлението трябва да е много меко и облеклото да не е в ярки цветове. Сега последвайте инструкциите, описани по-горе, за да видите собствената си аура.

Практикувайте поне по 10-15 минути всеки ден, за да увеличите своята чувствителност и да развиете способност да виждате аурите.

Виж повече

Рейтинг

5 14
4 14
3 11
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Изпрати
Индиго
Индиго
13.02.2012 09:37
Индиго: цветът на човек, който има вродени способности на медиум и интуитивни усещания. Знак е за удивителна способност при справянето с практически въпроси.

Аз съм индиго ...
0
0
ioli_99
ioli_99
07.12.2011 21:16
Искам да попитам, котките и другите животни също имат аура нали ?
0
0
pogledni
pogledni
25.10.2011 16:27
Днес за първи път направих този номер с огледалото и видях така наречената аура, беше в бяло и много светло лилаво като мъгла около мен.
0
0
Jeny
Jeny
25.10.2011 12:58
Май някой не е внимавал в час по рисуване- розовото е от бяло и червено, а лилавото от червено и синьо.
1
0
Тони
Тони
08.10.2011 21:10
Днес пробвах за първи път. Видях сиво. Възможно ли е това да се дължи на факта, че съм болна и тъжна ? Моята аура вибрираше.
0
0
цветна
цветна
31.07.2011 18:46
Ами аз от години виждам аурите на хората и мога да кажа, че тези описания са приблизителни, защото има нюанси на цветовете и не може да се каже само зелено-има резида, тревно зелено, зелено като ябълка, маслено или с примес-синьо-зелено. Същото е с останалите цветове. Какво ще кажете за сиво, но като тъмно или светло сребристо ? Не бива човек да се заблуждава с толкова просто описание.
0
0
Аз
Аз
01.07.2011 13:18
Розовото е смесица между синьо и червено.
0
0
Азис
Азис
20.06.2011 21:44
Най-добре да се съблечете голи пред огледалото и на мека светлина ще видите акурата си.
0
0