Зодиите кариеристи

Кариеризъм

Астрологията определя по-скоро характера на хората, докато астропсихологията може да ви помогне в избора на професия. За да разберем кои зодиакални знаци са склонни към кариеризъм, то трябва да разберем за какви професии са предопределени.

Смята се, че предразположението към една или друга професия е закодирано във всеки зодиакален знак още от раждането на човека.

Овен – Този знак е изцяло посветен на професии, свързани с огъня и желязото. Те са добри в почти всичко и са способни да гонят целите си до край. Като кариерата например. Но само и единствено, ако те самите така са решили.

Телец – Създадени за творчески занимания, неминуемо свързани със Земята, представителите на зодия Телец не са кариеристи. Те се посвещават на дадена област и това им стига.

Фирмено парти

Близнаци – Добри дипломати, тази зодия е създадена за професии като комуникации, пропаганда и търговия. Те вървят бавно и сигурно, като в крайна сметка стигат до върха.

Рак – Те са добри изпълнители и не се стремят към кариера. Обичат да се занимават с хранителни продукти, дрехи, деца и животни. Ще намерят своето място в живота в ресторантьорството, търговията, дори на сцената. Могат да станат дори учители. Но за кариеристи – по-скоро не.

Лъв – Те са родени лидери и винаги блестят над останалите. Предопределени са за ръководни позиции, но често са с вързани ръце. Големи кариеристи.

Дева – Както и Лъвът, Девата е роден кариерист. Успяват най-вече в поприща, изискващи прецизност - медицина, фармация, статистики, архиви, химия, часовникарство. Склонни са да предпочетат работата пред семейството.

Везни – Майсторите на забаламосването, те не гледат дотам на израстването в кариерата, отколкото на това, да се усъвършенстват в това, което вършат.

Зодии кариеристи

Скорпион – Най-често са свързани с мистика, тайнство, секс и усложненията около него. Кариерата въобще не ги интересува – те са с по-висша цел на тази Земя. Поне според тях самите.

Стрелец – Тази зодия до болка се нуждае от самоизява и самодоказване. Способни са да достигнат висотите в почти всяко поприще. И то с лекота.

Козирог – Изключително интровертни, те се отдават главно интелектуална работа. Могат да са както чистачи, така и професори. Кариерата е отчасти важна за тях, стига да не пречи на вътрешните им размишления.

Водолей – Изключително иновативни, те рядко гонят кариера. Опитват се по-скоро да прокарат идеите си и да убедят света в правотата им.

Риби – Всестранни личности, те се отдават или на професии, свързани с водата, или на такива, помагащи на ближния. Не гонят кариера - предпочитат да си съществуват тихо и кротко, без много шум.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Meriboks
Meriboks
21.12.2014 15:38
Това за близнаците е много вярно, винаги постигат целите си. ;-)
1
0
Анабел
Анабел
07.07.2014 13:20
Това за стрелеца е вярно.За трети път съм шеф на фирма!
1
0
Аз
Аз
22.09.2013 17:54
Простоия!Козирога и овена са ви тотално сбъркани...
1
3
телец
телец
24.08.2013 20:14
Това за козирога не е вярно. Те са най-големите кариеристи сред зодиите според мен. Забелязала съм ,че работата е едно от най-важните неща за тях.
2
2