Зодиите интриганти
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зодиите интриганти

Зодиите интриганти

Зодии Интриганти

Естествено, във всеки един от нас има едно вродено малко зло. При някои, то никога не излиза наяве. При други обаче, е способно да вземе превес и да обладае цялата същност. И колкото и да е неприятно, тук ще бъдат посочени представителите от зодиака, които са способни на множество коварни и непочтени прояви през живота си. Не е казано, че всеки представител на тези зодии е такъв, а просто са посочени хората, които са с вродена склонност към това и не трябва да ви учудва, ако чисто и просто са си големи интриганти.

И победителите за най-коварни интриганти печелят: Лъвът и Девата

Интригантство

Лъв (23 юли – 22 август) – Царската зодия по принцип предопределя управляващи и господстващи характери. Но не може всички да сме царе, и то едновременно. Въпреки това, Лъвовете почти във всички случаи стоят начело на нещо – било то в семейството, на фирмата и т.н.т.

Интригантство

Освен призвание да управляват, те имат такова и да обичат. Но всичко спира дотук, защото, поради вроденото си чувство за господство, ако някой има неблагоразумието да не им се подчини, то те се променят до неузнаваемост. Стават изключително тъжни, а света става сцена на техния драматизъм.

За да отстранят противника, пречещ на цялостта на света им, те използват всичките си сили, за да нанесат. Тяхната театралност и импулсивност рушат всичко. В такива моменти не е добре да сте на пътя им, тъй като те използват всички сили, дори и най-подмолните, за да нанесат удар по противника.

Зодия Дева

Дева (23 август – 22 септември) – Девите са отрупани с прекрасни качества, като интелект, наблюдателност и логична мисъл. Те са перфекционисти и вършат нещата така, както трябва да бъдат вършени. Именно положителните им черти им помагат в живота. Те са кариеристи до мозъка на костите си, но паралелно с това – и неописуеми интриганти.

Девите ценят околните, а самите те притежават разнородни интереси. Поради твърде високият си критерий за значимост, често се стремят към перфекционизъм, както към самите себе си, така и в професията, и работата си.

Често игнорират семейните отношения, за сметка за споменатите. Въпреки това, тези стремежи на всяка цена да се постигне целта, са довели много от представителите на зодия Дева до високи резултати в избраната от тях дейност. Но с цената на какво.

Най-отявления интригант, представител на зодията, е самият кардинал Ришельо. Поради естеството на персоната му, трябва да се замислим за изтънчената и сложна мрежа от интриги, които тези личности са в състояние да изтъкат. Външно спокойни и усмихнати хора, аналитичността, хладнокръвието и самоусъвършенстването правят Девата един от най-страшните зодиакални знаци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 17
4 21
3 12
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (55)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.06.2019 14:51
Определено не всички, но познавам Деви, които са толкова долни и злобни..интригантки и половина, само че акълът им е в много малко количество. А за Лъвовете - ние сме най-лоялната и честна зодия. Казваме в очите всичко, дори да знаем че ще боли. Не сме интриганти в никакъв случай, но застанеш ли на пътя ни, опиташ ли се да ни навредиш ще те съсипем, но не с интриги, а с истини за теб!!!
3
2
Дева
Дева
31.03.2016 16:21
Пълни простотии! Лъвовете категорично не са интриганти - даже напротив! И престанете да си въобразявате, че зодията е основополагаща за характера на КОНКРЕТЕН човек!
14
2
Лъвица
Лъвица
28.02.2016 22:44
Девите са интриганти,но лъвовете не са такива!
По скоро дева,близнаци,телец и риби са интриганти
13
5
Риби
Риби
04.02.2016 21:36
Интриганти номер1 са задия дева !
9
5
Жанет
Жанет
04.08.2015 14:24
Най-голяма интригантка е жена близнак,лъв и дева.съжалявам,ако съм обидила някой,това е мойта гледна точка.
9
9
Дева
Дева
31.03.2016 16:24
Ти да не си везна? Специалистка...Това че някойлъв или дева ти се е съпротивил на власния изказ, не означава, че си голямата разбирачка.
4
3
скорпионкa
скорпионкa
06.07.2015 22:47
Скорпион сме си нaй-хубaвaтa зодия.
12
11
Емилия
Емилия
28.05.2015 20:48
Най големите интриганти са Близнак , Риба и Телец
20
6
жанетс
жанетс
19.04.2015 15:06
Девите са много стиснати-мъжете.
28
11