Исполините са съществували

Гиганти

Необяснимо е мълчанието на научната общественост за удивително археологическо откритие, направено преди повече от сто години. През 1912 година при разкопки в близост до езерото Делаван, Уисконсин, са открити останките на тайнствена раса – неописана в нито един учебник или научна статия.

Разкопките, проведени под ръководството на Белойт Колиджънт, извадили на повърхността на земята повече от двеста запазени мумифицирани останки, които според първоначалните данни са били класически образци на културата на Дървените хора от 8 век.

Исполини

Това, което смутило участниците в находката, било огромните размери на намерените останки и черепи. Костите били не просто големи – те били гигантски. Подробното разглеждане на намерените мумии показвало, че приживе тези тайнствени хора са били високи почти 2.5 метра.

Изучаването на черепите на Дървените хора объркало още повече антрополози и археолози. Намерените черепи били огромни, подобно на останалите кости. Но не това било най-шокиращото. Притежателите на тези глави са можели да се похвалят с две реда зъби. Обикновени резци отпред и два реда кътници.

И ако това не е било достатъчно ужасяващо – мумиите имали по шест пръста на ръцете и краката. По-високия им ръст и удължения гръбнак са довели до характерно елипсовидно удължаване на черепната кутия, подобно на човешки останки намирани в Древен Египет.

Великани

По-внимателното вглеждане показвало, че подобно на съвременните хора, откритите останки принадлежали на същества, които се различават по пол и раса. Дори и с най-съвременните методи за датиране, точната възраст на останките не е могла да бъде установена.

Близо двадесет години преди това, през 1891 година вестник Ню Йорк Таймс съобщава, че учените от Смитсоновия институт са открили няколко пирамидални структури в близост до езерото Милс, близо до Мадисън, Уисконсин.

В древността Мадисън е бил процъфтяващ град с огромно население от около 200 000 души. При разкопките си археолозите са открили сложна система от защитни механизми и съоръжения, които са нарекли Форт Ацталан.

Ангели

Археологически открития, като тези до езерото Милс и тайнствените гигантски мумии до езерото Делаван повдигат въпроса дали все пак голяма част от събитията, описани в Библията не са се случили наистина.

„В онова време имаше на земята исполини, особено пък откак синовете Божии почнаха да влизат при дъщерите човешки, и тия почнаха да им раждат: това са силните, от старо време славни човеци.“

Може ли описанието на връзките на ангели с човешки жени и родените в резултат на това деца, наречени исполини, да е било научен факт, а не просто религиозна притча? Несъмнено едно време на Земята е имало исполини, великански на ръст и намерените от Белойт Колиджънт останки го доказват.

Рейтинг

5 4
4 6
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
23.02.2015 23:13
Ей такива исполини ще ви изядат за гдето забравихте ТАНГРА и продадохте душите си на еврейския Бог-аз съм АНТИХРИСТА
0
1
ихгг
ихгг
18.07.2013 13:29
Добре си описала ситуацията. Жалкото е че не им се вярва на господата и дамите "реалисти"-еволюционисти! А принос за това имат господарите на този свят, които служат охотно на сатана срещу празни обещания и в името на мамона... А тези псевдонаучни общности са едни обременени, ограничени и зависими групи, просто още един лост в ръцете на падналите и подопечните им, целящи отлагане и проточване максимално дълго на заблудата и лъжата, накоято баща е денницата, техният "велик архитевкт".....
11
1
МАРГАРИТА
МАРГАРИТА
27.05.2013 02:02
Искам да направя пояснение за това КОИ са БОЖИИТЕ СИНОВЕ. Това са НЕФИЛИМИТЕ-паднали ангели,демони, които са се сношавали със ЧОВЕШКИТЕ ДЪЩЕРИ, и в последствие им се раждали деца ИСПОЛИНИ. Техното ПАДНАЛО ДНК, съвъкуплено с човешкото ДНК, довело до раждането на "ОНИЯ ПРОЧУТИ И СТАРОВРЕМЕННИ МЪЖЕ". (Битие 6:4) Тези Божии синове, тези ИЗВРАТЕНИ СЪЩЕСТВА , развращават впоследствие ЦЯЛАТА Земя, поради което Бог решава да УНИЩОЖИ този Свят чрез ПОТОП, за който вече знаем (Битие 6:5-13). В книгата на ЕНОХ (Божий праведник,живял по онова време)в 7 глава от 9 до 13 стих дава описание, характеризиращо природата на тези същества:"..9. Всеки от тях (падналите ангели)си избра по една жена и заживя с нея. Те научиха жените си на магии и чародейства, разкриха им тайните на различните храсти и дървета.

10. Жените човешки заченаха и родиха ИСПОЛИНИ.

11. Ръстът на исполините достигна до 300 лакти (около 20 метра). Те започнаха да изяждат всичко, което хората произвеждаха, но въпреки това не можеше да бъдат изхранени.

12. Тогава те се обърнаха СРЕЩУ хората и започнаха да ги разкъсват и да пият кръвта им.

13. Започнаха да изтребват и птиците, животните, влечугите и рибите, за да се наситят с месото им и да утолят жаждата си с кръвта им..." И не само това! Те са се сношавали и със животните, чието ДНК също е било повредено.В Библията в Книгата Битие 6:11,12 се казва до какво състояние достига ГРЕХОПАДЕНИЕТО на човека: " И земята се РАЗВРАТИ пред Бога. Земята се ИЗПЪЛНИ с насилие.
И Бог ВИДЯ земята, и, ето, тя бе РЗВРАТЕНА. Защото ВСЯКА ТВАР(човек и животно) се обхождаше развратно на земята." Поради тази причина Бог изпраща ПОТОПА на Земята, за да УНИЩОЖИ всичко, което има в себе си жизнено дихание,освен...освен НОЯ и семейството му, както и видовете животни,които качва в ковчега! След ПОТОПА виждаме ОТНОВО тези паднали ангели във действие. От тях имаме РАФАИМИ, ЕМИМИ, ЕНАКИМИ, ЗАМЗУМИМИ, които са от исполинския РОД. Те са имали по 6 пръста на ръцете и краката. ДНЕС, онези ИЗВЪНЗЕМНИ, за които толкова много се говори, са тези ПАДНАЛИ АНГЕЛИ,бесовски духове, демони, които действат в духовния и физическия свят. Поради повторното КОРУМПИРАНО ДНК на човека, Бог е решил да унищожи Планетата не с вода, но със ОГЪН, за да я ОЧИСТИ от всеки грях на кръвопролитие и беззаконие. Спасените този път, ще бъдат само ИЗКУПЕНИТЕ и ОПРОСТЕНИ от греховете им човеци, чрез ЖЕРТВАТА и КРЪВТА на Божия Син Исус Христос. Неговата МИСИЯ беше точно тази- да СПАСИ погубеното човечество, като поеме върху Себе Си грехът на всеки човек. Онзи, който се покае от греховете си, който се отвърне от пътищата си, получи опрощение, приеме Исус като Господ и Спасител и живее според Словото Му, ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН! "Защото НЯМА праведен НИТО един! Всички СЪГРЕШИХА, заедно се РАЗВРАТИХА! Няма кой да прави добро, няма НИТО ЕДИН!" Римляни 3 гл. Само чрез ОСВЕЩЕНИЕТО от Господа, човека придобива НОВА ПРИРОДА, ново ДНК, става НОВ ЧОВЕК! Той е ОПРАВДАН, ОПРОСТЕН от Бога и затова ще бъде избавен от Неговия Гняв. А тази планета, в близките няколко години, е ОБРЕЧЕНА на ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ. Бог няма да пощади нито един, който Го е отхвърлил до сега. Добрата Новина е, че на човека му е даден ШАНС за Спасение и че той трябва да се възползва ДНЕС! Утре...някои могат и да не се събудят! Писано е в Библията и това, че:" е определено на човеците веднъж да умрат, а след това НАСТАВА СЪД!" Евреи 9:27 Мислете докато е ДНЕС! ПОМИРЕТЕ СЕ С БОГА СЕГА! Бъдете благословени!
8
1