Зодиите романтици

Романтика

Като най-романтични в зодиака се определят Риби, Везни и Телец. Те направо разбиват скалата за романтика.

Рибите са артистични романтици до мозъка на костите си. Отдадени и лоялни партньори, те обсипват с грижи и внимание човека, когото обичат. Предпочитат дълготрайните връзки и моногамията. Съвместими са със Скорпион, Рак и Телец.

Везните също обичат да показват чувствата си. Могат да проявят любовта си по множество начини. Мили, деликатни и любвеобилни, те чакат, докато открият истинската любов. А когато това стане, остават лоялни към половинката си. Съвместими са с Близнаци, Везни и Водолей.

Любов

Телецът от своя страна обича да глези и да бъде глезен. Стремят се да бъдат властни, но всъщност са нежни и внимателни, познати с тяхната лоялност, преданост, вярност и привързаност. Съвместими са с Козирог, Дева, Риби и Телец.

Малко по-надолу в класацията на романтиците, попадат Лъва, Водолея и Овена.

Лъвът винаги защитава хората, които обичат. При тях любовта е като приказка, изпълнена с много романтика. Ако не е така, те се стремят към постигането на този си блян. Съвместими са с Лъв, Стрелец и Овен.

Водолеите са изключително оригинални. Обичат редовно да правят изненади, много са верни и винаги подкрепят партньора си, независимо от обстоятелствата. Емоционални и чувствителни, те могат лесно да бъдат наранени. Съвместими са с Везни, Близнаци и Водолей.

Овените, противно на очакванията, имат силно усещане за романтика. Тъй като чувстват половинката си като тяхно притежание, са способни на голяма ревност. Става ли дума за любов обаче, те са експресивни и не са от типа хора, които прикриват чувствата си. Обичат силно и са верни, ако смятат, че са с правилния човек. Съвместими са с Лъв, Близнаци, Водолей, Стрелец.

Романтици

С още по-малък коефициент романтика са Скорпионът, Ракът и Девата.

Скорпионите са екстремно страстни и лоялни във всяка връзка. Забелязват се по магнетичния чар, който пръскат покрай себе си. Чувствителността им рядко се показва. Те често я прикриват с агресивно отношение. Съвместими са с Риби, Скорпион и Рак.

В своята същност Ракът е много чувствителен и емоционален, но често замаскира това с образа на студена персона. По принцип са истински романтици и любовта им е много силна, но въпреки всичко не са особено експресивни, що се отнася до любов. Съвместими са със Скорпион, Рак и Риби.

Девата е много искрена в една връзка, но и крайни не демонстративна по отношение на чувствата си. Съвместими са с Телец, Козирог и Дева.

Зодии романтици

Като най-неромантични се нареждат Близнаците, Стрелецът и Козирогът.

Близнаците обичат по скоро многообразието и силните усещания в любовта. Родени са да флиртуват и да бъдат глезени. Техният стил за срещи и прелъстяване е уникален. Никога не повтарят едни и същи методи. Що се отнася до романтика обаче, никакви ги няма. Съвместими са с Близнаци, Везни и Водолей.

Стрелецът обича да поема рискове в любовта. Но дори и да имат връзка, те имат нужда от собствена свобода. Трудно откриват човека, с когото ще се чувстват най-добре, но направят ли го, остават лоялни към партньора си. Съвместими са с Овен, Лъв и Близнаци.

Въпреки че са отдадени изцяло на партньорите си, консервативната същност на Козирога му пречи да бъде романтичен. Като че ли ги е срам да покажат какво изпитват отвътре. А то гори с пълна сила. Толерантни са във връзките си и се опитват да са властни над половинката си. Съвместими са с Дева, Телец и Козирог.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 6
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
kiki
kiki
30.07.2013 17:37
Пълни глупости!!! Една романтична близначка:)
2
3
Елена
Елена
16.05.2013 16:02
Оценка от един много романтичен козирог, който според написаното по-горе, изобщо не е романтичен и не показва чувствата си:))))
2
3
hella
hella
30.04.2013 20:33
Пълни тъпизми :) Поздрави от един ироничен, изключително неромантичен стрелец :D
13
13