Стрелец при караници и сдобряване

скандали

Стрелецът обича конфликтите, за него те са възможност да докаже пред самия себе си, че е прав във всяко едно отношение. Затова често се случва така, че Стрелецът е в основата на конфликтната ситуация.

При караница Стрелецът ще вика много, ще се нахвърля върху вас и ще направи всичко възможно, за да рухнете психически и да се откажете от аргументите си.

Караници

Често опонентите на Стрелеца се признават за победени в караницата с него, само и само за да запазят добрите си отношения с представителя на този зодиакален знак. В противен случай би трябвало да се скарат с него завинаги.

Стрелецът проявява голяма жестокост при конфликт, той е склонен към силни обиди. И в същото време постоянно ще ви внушава, че вие сте наранили дълбоко чувствата му и ще ви кара да изпитвате чувство на вина.

При скандал Стрелецът се опитва да въвлече в караницата и други хора, които често просто са свидетели на неговия сблъсък с опонента му.

Стрелецът е в състояние да каже много глупости при конфликтна ситуация и след това категорично да отрича, че някога ви е обиждал по подобен начин.

Зодия Стрелец

Стрелецът е склонен към силните крясъци и заплахи за физическа саморазправа. Той може дори да се опита да реши конфликта с помощта на юмруците си или може да ви уцели с нещо, което му е подръка.

Въпреки че дълбоко ще се разкайва за всичко, което е казал или направил по време на караницата, след това Стрелецът ще се прави, че нищо не се е случило.

Напълно нормално е за родените под знака на Стрелеца след бурни скандали да ви предложат да отидете да се почерпите някъде и то с тон, който изобщо не подсказва, че сте се карали преди малко.

Стрелецът не е злопаметен и лесно прощава дори силни обиди, които са му нанесли при караница. Той лесно избухва, но и много лесно забравя за скандала.

Затова дори не е необходимо да се сдобрявате със Стрелец, той ще се държи така, все едно нищо не се е случило. Но една приятелска прегръдка ще му дойде добре. А ако се е карал с любимия си човек, целувките ще свършат работа за бързото сдобряване.

Рейтинг

4.1
Общо 16 гласували
5 6
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Емилия
Емилия
09.01.2017 16:05
Здравейте!
Наскоро мой много близък приятел - Стрелец, ми се разсърди и буквално ме зачеркна от живота си... Вие, Стрелците, кога сте склонни да простите на някого? Лесно ли прощавате? Има ли нещо, което би могло да ви омилостиви?
0
0
Недева
Недева
12.08.2015 12:25
Вярно е и тъкмо мъжете да видят, че с жена стрелец не се спори....
4
0
jini
jini
01.10.2014 08:45
Абсолютно точно. Стрелец съм и знам.Преди да се развикам обаче много изтърпявам и след това зачерквам завинаги. Освен на близките ми хора.
4
0
Даниела
Даниела
05.03.2014 19:50
много точно описано
1
0
razli4na
razli4na
26.01.2014 12:04
не сам съгласна с статията грешите за стрелеца аз съм предствител и никога не обиждам наистина спец съм по психология и сасипвам с нея но не и физическа разправа
1
7
Ей, спеца по психология, ограмоти се, че
Ей, спеца по психология, ограмоти се, че
29.12.2015 00:45
Друг спец
0
0
popov4e
popov4e
10.10.2013 20:31
2/3 от статията е Лопе де Вега т.е. бла-бла и измислици.Стрелците са най-прекрасните хора, голямата ми дъщеря е Стрелец и е най-доброто,толерантно, коректно и умно същество, което познавам! Докато за малката,която е Риби не мога да кажа, че е толерантна.Може би защото още е много праволинейна и всичко за нея все още е само черно и бяло
4
1
Vivian Live
Vivian Live
10.10.2013 04:50
Част от Стрелците са Змиеносец-внимавайте някой от тях да не обидите...те не са кресливи и конфликтни-а справедливи ,както и Стрелците..но при Змиеносците...кавгите понякога завършват със затвор или дори свръх крайност ...и не че нещо е от обида или друго-а от справедливост и от найстина са способни да ви сринат,ако са прави и да се чувствате години наред жалки...
5
2
valkata
valkata
16.06.2013 01:37
И аз съм така.
4
1