Козирог при караници и сдобряване

козирог

При конфликт родените под знака на Козирог не викат, не хвърлят предмети и не жестикулират отчаяно в опит да направят по-силно впечатление на опонента си.

При конфликт представителите на този зодиакален знак се държат като че ли са направени от лед. Те не избухват, не казват нито една излишна дума.

Хороскоп

Козирогът ще запази студеното изражение на лицето си по време на целия конфликт, колкото и да се проточи. При караница той дори е способен на сарказъм, защото запазва самообладание и не стига дотам, че да крещи по човека, с когото се кара.

За съжаление Козирогът не само помни обидите, които са му нанесени по време на спора или караницата, но също така е и много злопаметен.

Той е в състояние да си отмъсти на човека, който го е обидил, дори да са минали месеци от момента на скарването им. Козирогът затаява обидата дълбоко в себе си и търси удобен случай за изтънчено отмъщение.

При това той не иска жертвата му да разбере откъде й е бил нанесен ударът. Но всичко това произлиза от факта, че Козирогът е дълбоко раним и много чувствителен, затова се опитва да се предпази от собствената си мекушавост.

Зодия Козирог

За Козирог всяко скарване с човек, когото е смятал за приятел, е истинско предателство. След като някой не е съгласен с неговото мнение, Козирогът се чувства лично засегнат. Точно това в повечето случаи е основата на конфликта с този зодиакален знак.

Не е добре да се карате с Козирог, защото човек от този зодиакален знак може да се престори, че ви е простил, за да може след това спокойно да крои планове как да ви отмъсти. И ще го направи така, че наистина да ви заболи.

Козирогът никога сам не иска да се сдобрява. Той очаква да бъде молен дълго и продължително за прошка, дори човекът срещу него изобщо да не е виновен за скарването.

За Козирога е важно човекът срещу него да му каже, че той е виновен, а Козирогът е постъпил правилно. Признаването на вината, дори несъществуваща, е истинска музика за ушите на Козирога.

Но за да се сдобрите с Козирог, трябва да имате много търпение, тъй като представителите на този зодиакален знак никога не се сдобряват веднага, след като им е поискана прошка.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 11
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
fly
fly
16.09.2015 14:57
Абсолютна глупост! Познавам много козирози, и мъжe и жени. Към чужди хора са безкрайно търпеливи и отзивчиви, рядко влизат в конфликт (особено ако срещу тях е човек с положение, това важи повече за мъжете, жените са по-склонни да влязат в спор за да защитят позицията си). Към близките си хора обаче се държат коренно различно - избухват често и много разпалено спорят, повишават тон, жестикулират, използват каквито думи им влязат в устата, не се съобразяват, не искат мнение, различно от тяхното, рядко взимат под внимание съветите, които им се дават. Нивото им на търпимост към най-близките им често е под нулата, искат всичко да се върши веднага, на момента и точно както те са казали, докато към чужди хора са много толерантни, не викат и не влизат в конфронтации, отнасят се с търпение и привидно уважение, въпреки че винаги смятат себе си за по-способни, по-умни, по-красиви, а всички останали са им под нивото. Много самовлюбени, с безкрайно самочувствие, висока самооценка, невинаги обаче припокриваща се с реалността, абсолютни сметкаджии, уважават само хора с пари и положение, и то почти винаги само привидно, всички останали са втора ръка. Мога да продължа да ги анализирам, но няма да ми стигне мястото :)
13
25
esra
esra
04.09.2015 14:20
ne e vqrno
2
4
мая
мая
30.08.2015 02:21
Вярно е и този който не е имал живот с тях непознава дявола!Козирог действа като дявола!!!
7
12
една
една
29.05.2015 17:57
почти нищо не е вярно в горенаписаното..козирога не отмъщава и не крои планове за отмъщение..да той е раним и чувствителен,да той ще се държи студено пред другите и ще запази максимално достойнство...,но на саме ще преживява неколкократно случая,който може наистина да е предателство и... да,помни...той е лоялен и иска лоялност насреща..това е всичко....скарване и несправедливи обвинения от хора, на които държи може да е малка трагедия за него......
21
2
Esra Ahmedova
Esra Ahmedova
04.09.2015 14:23
nishto ne e vqrnooooo
2
19
Елена
Елена
06.02.2015 15:48
Прочетох всички коментари отдолу и мога да кажа, че при мен е абсолютно вярно написаното горе. Никога не започвам аз скандала, а когато някой друг почне да ме обижда, аз си стоя мирно и продължавам да правя това, което си правя. След това наистина научавам грозни факти за този човек и чакам удобният момент за това да му го кажа и да му затворя устата.
10
3
Анджи
Анджи
19.03.2014 07:39
Ами не е вярно. В семейството ми аз съм единственият човек, който крещи при караница, и пак единственият човек, който после ходи подире им, за да се сдобрява. И като става дума за помнене, помня дълго своите гафове, а не чуждите.
9
15
EsItOO***
EsItOO***
04.09.2015 14:22
ami ne e vqrnoo qq tooi pri menne e taka
0
16
Сис
Сис
27.10.2013 21:39
Единственото вярно нещо е,че много ни боли от предателствата на хора,близки до сърцето ни,и това не се забравя от никой ,без значение дали е Козирог или не,другото е абсолютно невярно,та аз дори се ядосвам на себе си ,че не мога да се сърдя повече от две минути и винаги първа подавам ръка.
16
1
Бети
Бети
23.10.2013 01:17
Кой ги е писал тия глупости....Аз съм козирог и когато се скарам с някой определено не съм от най-тихите!И бих казала,че достта бързо ми минава цупенето и определено не правя планове как му отмъстя на човек,както е написано по-горе!!!
12
2