Близнаци при караници и сдобряване

Хороскоп за Близнаци

Родените под знака на Близнаците са доста различни от останалите знаци на зодиака не само по принцип, а и конкретно при скаране, както и при сдобряването.

Родените под знака на Близнаци са подвластни на настроенията си, които често се променят без да има основателни причини за това.

Караници

Те винаги се ръководят от моментното си настроение. Много лесно можете да изкарате извън нерви родения под знака на Близнаците.

Близнаците са много честолюбиви и убедени в собственото си надмощие над останалите, затова лесно могат да бъдат жегнати на тази тема. Това много бързо може да ги накара да избухнат.

Близнаците са избухливи и при караници могат да кажат какво ли не. Те са прекалено многословни по време на скандали и не могат да спрат да говорят.

Те обичат да повишават глас и да се държат при скандал така, все едно ще ви атакуват физически, и понякога дори са способни да го направят, без да мислят за последствията. Често те използват груба сила и след това не съжаляват за причинените травми, ако се стигне дотам.

Когато се карате с Близнаци, представителят на тази зодия постоянно ще ви напомня, че е по-умен от вас и че трябва да го слушате, за да не се стига до скандали.

Зодия Близнаци

По време на спорове и караници най-страшното за Близнаците е опонентът им да мълчи – това може да предизвика силен нервен срив при Близнаците.

Ако искате бързо да приключите караницата с Близнаци, не мълчете и със спокоен глас представете своите аргумент. Близнаците са хора на моментните решения, лесно им минава и те бързо се палят, но и бързо изстиват.

След като изпуснат парата и ви засипят с всевъзможни обиди, родените под знака на Близнаците ще поискат да ви прегърнат и отново да сте приятели.

С Близнаци трябва да се сдобрявате възможно най-бързо. Те са динамични личности и животът им е толкова интензивен, че те не могат да зациклят върху една дребна караница с вас.

Колкото по-дружелюбно и весело се държите с представители на зодия Близнаци след скарването с тях, толкова по-бързо те ще склонят да контактуват с вас отново като близки приятели.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 6
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Коперник
Коперник
14.06.2015 11:03
Еми Мария не е права.....това,че се е отказала от своята характеристика и е преминала на коформизъм си е е нейн проблем.Да вярваш в асцендент и не в зодиакалност е все едно да сравняваш месоядец и веган......а А що се отнася до Ралица,просто не си стигнала до такава ситуация в която би наранила някого.
Това,което го пише си е достатъчно вярно и не го отричайте.
0
0
Шени
Шени
02.07.2014 16:46
И аз съм зодия БЛИЗНАК всичко е написано вярно но при мен ако съм се скарал с някого не го прощавам ей така на бързо
7
0
Ралица
Ралица
04.03.2014 13:57
И аз съм съгласна с Мария. Никога не бих предала приятел (аз съм близнак). Вярно е че съм доста избухлива, но не бих посегнала.
6
0
gundi
gundi
05.10.2013 18:58
Аз съм близнак и нищо вярно няма в тази статия ---напротив има доста други зодии които могат да се оприличат с тези думи
4
1
:))
:))
08.07.2013 16:24
Вярно е!!!
3
1
хах
хах
09.06.2013 07:35
Близнаците са супер двулични хора!
Съгласна съм с коментарите, че близнаците не стават за приятели!
4
10
Шени
Шени
02.07.2014 16:52
близнаците стават много добри приятели когото пред тях няма такива които да ги нервират ........
6
0
марко тотев
марко тотев
08.06.2013 14:01
Пример -> Михаил Стоянов - зодия близнаци - уж приятел, ама голям ПРЕДАТЕЛ!!!
6 години приятелство, а накрая - предателство!
2
6
Мария
Мария
06.06.2013 12:17
Същото може да се каже и за много други зодии. Живея с мъж Близнаци вече почти 8 години, познавам от 13 и мога уверено да кажа, че няма нищо общо с описанието. Изобщо не отговаря на никакви стереотипи за Близнаци. Както и аз не отговарям на много от стереотипите за Козирог. Изводът, до който съм стигнала за себе си е, че е по-важна не толкова зодията, а асцендента /и двамата сме Раци/ и характера на самия човек.
2
1