Неочаквани черти на зодия Риби

Неочаквани черти на зодия Риби

Жена Риби

Родените под знака на Рибите смятат, че са наясно с това, което си мислят хората. Рибите изискват максимума от околните, но са склонни самите те дадат минимума от това, на което са способни.

Рибите живеят в света на фантазиите си и смятат, че околните не са достойни за тяхната компания, защото те са нещо повече от тях.

Рибите са склонни на големи саможертви, но също така и на големи подлости. Родените под знака на Рибите са прекалено чувствителни и обичат да прекарват голяма част от времето си в самосъжаление.

Мъж Риби

Рибите лесно могат да се разпознаят сред тълпата – те са с отнесен поглед, който ги различава от останалите хора. Рибите са в състояние да не връщат заемите си с години, като смятат, че за това са приятелите.

За да се развиват, хората, родени под знака на Рибите, имат нужда от самота. За тях е характерно, че почти целия си живот прекарват в мислене и много малка част от него – в действия.

Рибите са подвластни на настроенията си, които се сменят без никакви видими причини. Рибите имат нужда да се почувстват желани – те трябва да бъдат поканени поне два пъти, преди да се съгласят да ви дойдат на гости или да отидат с вас на кино.

Рибите често преминават през дълги периоди на депресия. Те имат силно развита интуиция, която обаче понякога ги обърква и смятат, че са наясно с абсолютно всичко.

Зодия Риби

За Рибите е характерно, че обичат да послъгват. Те смятат себе си за борци за справедливост, но постоянно се оплитат в собствените си лъжи.

Рибите обичат да се правят на психоаналитици и да помагат на околните да решат проблемите си, но когато стане въпрос за решаване на техните собствени проблеми, Рибите са безпомощни.

Рибите не обичат да работят и да вършат каквото и да е, ако не им носи удоволствие или много сериозни финансови облаги. В любовта Рибите са непостоянни, но трудно могат да вземат решение да скъсат с половинката си.

Често те поддържат отношения с предишните си половинки, защото ги чувстват като част от живота си.

Рибите са щастливи с Рак, Козирог, Скорпион, Дева и Телец, но с Везни и Близнаци не се чувстват добре.

Рейтинг

5 10
4 5
3 7
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (62)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.02.2019 06:36
И кво, сега ще се обиждаме ли?
0
0
nico-riboca
nico-riboca
28.11.2015 10:26
Предчувствието им рядко ги лъже. Много сръчни, упорити, с особено мислене и богата душевност. Очите им са красиви, изразителни и толкова нежни, че могат да ти влияят по някакъв особен и неописуем начин. Имат си собствен свят, в който другите нямат работа и никога не биват допускани, ако не са способни да го разберат поне наполовина
12
15
nico-riboca
nico-riboca
28.11.2015 10:23
имаш да учиш много за духовност
2
5
nico-riboca
nico-riboca
28.11.2015 10:22
рибите са много готини хора но не разбрани
7
5
2 МАРТ
2 МАРТ
31.10.2015 18:49
има неща които са верни, но има неща които не са ;-) това е до човек, характер и т.н ;-)
2
0
Tanichka
Tanichka
19.08.2015 19:27
Absolutno vsichko e vqarno.
5
5
Фред
Фред
03.08.2015 06:51
Тотална щуротия. Самата дума индивид е определяща, че всеки има индивидуални качества. В това число са както положителните, така и отрицателните. Неизбежно е част от тези черти да се дублират в характерите на много индивиди, но това е свьрзано с житието и битието им, а на сьс зодиятя.
3
0
рибка
рибка
11.06.2015 00:18
Аз съм риби и 90% от написаното е вярно.
4
0