Суеверия, ако ти горят ушите

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Суеверия, ако ти горят ушите
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Ако ти горят ушите, това е свързано с много суеверия, които според доста хора са верни. Най-разпространеното суеверие е, че ако ти горят ушите, някой говори за теб.

Когато ти горят ушите, това означава, че някой говори нещо лошо или нещо хубаво за теб. Могат да ти горят както двете уши едновременно, така и само едното ухо.

Когато ти горят ушите повече от една минута, след това спрат да горят, а след малко отново започнат, това може да означава, че старата ти любов се е сетила за теб.

Ако ти гори лявото ухо

Това означава различни неща. Ако ти гори само лявото ухо, според суеверието това означава, че някой ваш враг говори нещо лошо за вас и ви е замислил нещо неприятно.

Ако ухото ти не спира да гори много дълго време, това означава, че този човек не спира да работи по въпроса да ти навреди, колкото се може повече.

Според друго суеверие, когато ти гори лявото ухо, това означава, че някой говори лъжи за теб или лъжи, които е чул от теб, а след това е разкрил, че не казваш истината.

Ако ти гори дясното ухо

Ако ти гори дясното ухо

Ако обаче ти гори дясното ухо, това значи, че някой човек говори хубави неща за теб и ти мисли доброто. Ако дясното ти ухо гори дълго, това означава, че се говорят само истини, свързани с неща, които са направени от теб.

Ако ти горят двете уши

Ако и двете ти уши горят, и на глас кажеш името на този, който смяташ, че говори за теб, и успееш да отгатнеш кой точно е това, ушите ти веднага ще спрат да горят.

Друг начин, по който може да направиш, така че да спрат да ти горят ушите веднага, е да се завъртиш три пъти срещу часовниковата стрелка. След като спреш да се въртиш, трябва три пъти да погледнеш зад лявото си рамо.

За да спре горенето на ушите ти, ако имаш подозрения, че става въпрос за старата ти любов, трябва да се каже името на човека три пъти и всичко ще спре веднага.

Ако обаче горенето на ушите въпреки това не спира, това означава, че старата любов смята да се завърне отново и всичко да започне отначало.

До седем дни след горенето на ушите старата любов ще се появи отново и може би чувствата ще се върнат и у двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
53
44
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
еуу
еуу
07.09.2015 00:04
Абсолютно вярно!
6
0
Необуздано Сърце
Необуздано Сърце
11.11.2014 22:00
Хах брейй старата любов ще се завърне адано ама надали :D
7
0
deyo
deyo
27.10.2014 08:16
Ако ти горят ушите, значи имаш температура :-)
14
4
патриот
патриот
26.12.2013 22:46
Почешиги и ще ти минат.
11
2
gregory
gregory
24.07.2013 22:41
като ми горят ушите просто ги поливам с вода. винаги работи
10
0
луда кучка
луда кучка
21.06.2013 22:10
А МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ПОСЕТИТЕ ЛЕКАР!!
10
6