Как да разбера дали съм дете индиго?

Дете индиго

За да се разбере, дали едно дете е дете индиго, трябва да се отчетат няколко фактора. В същност не е много трудно, тъй като тези деца са много ярки. Но не на външен вид или в начина с на обличане, а в своята същност.

Още от раждането, тези деца се различават от връстниците си. Съзряват в пъти по-бързо от тях и приемат заобикалящият ги свят разумно и осъзнато от самото им раждане. Често децата индиго се сравняват с мъдри старци, а израствайки, съхраняват чистотата и непосредствеността на детето. Това често плаши околните.

Умни деца

Детето индиго проговаря рано. Това отново е проявление на самосъзнанието, зародило се едновременно със съзнанието. То много добре осъзнава, че е различно от масовката около него и се стреми да намери себеподобни. Децата индиго имат невероятната способност да се откриват и да се обединяват в групи. Стане ли това, те създават свои общества, в които се чувстват добре, комфортно и разбрани. Ако това не стане, те често заемат позицията на наблюдатели, като никога не влизат в останалите, посредствени за тях групи деца. Дори може да се каже че са асоциални, ако не намерят в кръга от други деца себеподобни. Поради тези фактори има нужда от специални училища за децата индиго, за да не се допусне талантите и способностите им да останат недоразвити.

Децата индиго имат вътрешен поглед над нещата. Когато говорите с тях изглежда, че не ви слушат, тъй като дори не реагират на случващото се около тях. Това обаче е поради различният, по-различен начин по който приемат света.

Повечето деца индиго стават философи. Специфична тяхна черта е свободолюбивата природа. Техните убеждения са закон за тях и не позволяват на никого да нарушава личностните им убеждения. Склонни са да застанат зад идеите си, дори това да означава пълно отричане от останалия свят. Това е така, защото децата индиго имат много и различни идеи, както и дълбоки мисли за това как трябва да се промени живота на Земята. Борят се за нов и по-добър образ на живота.

Деца индиго

Често децата индиго разказват за свои предишни прераждания. Случаите в последните години масово се увеличават и вече не се определят като шокираща новина.

Има три основни фактора, които могат да определят точно дали едно дете е индиго.

Тези деца имат множество таланти – художествени, музикални и поетични.

Огромна част от тях притежават поне една паранормална способност - ясновидство, телекинеза, телепатия и т.н.

Децата индиго есто говорят за съществуването на финия свят и често поставят акцент върху духовността

Виж повече

Рейтинг

5 23
4 15
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
Мари
Мари
06.09.2014 13:46
Всяка дума която прочетох от тази статия - точно описание на мен! не знам дали съм проговорила рано,но още от много малка гледам НешъналДжеографик,ВешъналДжеографикУайлд,АнималПланет и такива.много се интересувах и сега се интепесувам от Космоса,особено от черните дупки и подобни необяснени неща - пътуване във времето,други измерения и т.н.изобщо не се плашех когато показваха как хищници разкъсват плячката си - дори кръвта се беше ок за мен.имам доста таланти - рисувам красиво,пея добре и т.н.преди месеци почнах да тренирам хидрокинеза!това означава контрол над водата.от мъничка обожавам водата,имам някаква дълбока връзка.всички тези неща явно са фактори че съм дете индиго въпреки че съм почти тийнейджър
2
5
Мелиса
Мелиса
20.07.2014 11:29
Четох много статии,леле като ги чета имам чувството че ме описват 0_о
3
8
NONAME
NONAME
09.07.2014 23:15
Ох, ми то по описанието и аз съм индиго...
2
7
Владимир
Владимир
22.05.2014 16:13
Това, че всяко ново поколение е по-интелигентно и по-съвършено от предходните, не означава, че са индиго или канела.
Али-балиници за тъпи паници.
4
4
---,,,---
---,,,---
18.05.2014 11:05
Хора мама казва че съм проговорил много рано мога да пея и често правя поеми , много често ми се случват много странни съвпадения,но не смятам че това ме прави индиго.В други области като математиката,рисуването,спорта и др. нямам никакви успехи.Смятам че няма индиго ,а има хора с повече таланти и хора с по-малко.
10
1
или
или
25.04.2014 19:24
вие всички един ден ще се обедините и ще спасите човечеството,не обръщайте внимание на невежите,готови са да заклеймят всеки,защото не виждат по далече от носа си,намирайте се и се подкрепяйте
10
1
Бетина
Бетина
29.03.2014 16:34
вече казах че след 2000 пак се раждат деца индио ... знам от личен опит !
7
0
?????
?????
11.06.2014 14:35
Към многоточието: каква оценка имаш по правопис?...
2
0
Andreia
Andreia
29.04.2014 19:33
три пъти го каза
2
0
индиго
индиго
29.03.2014 00:28
ние сме много интелигентни! не се припознавайте в индиго-не сте,ние сме за жалост единици!имаме паранормални и лечителски способности и всичко ни е ясно от 1 поглед,винаги успяваме,но душите ни с чисти,безкористни в намеренията,обичаме до полуда животните и природата,помагаме,спасяваме,лишаваме се,не се блазним от външна показност,идентифицираме се със знанията си ,а не външността си,въпреки че изглеждаме добре,не се вписваме в модерното общество,всичко там е един голям безсмислен смях и суета-всичко това,ако го притежавате накуп,без изключение,тогава сте индиго-родените са между 1970 и 1999, след 2000 се раждат единиците на кристалните деца
11
3
Цвети фб welve george
Цвети фб welve george
10.08.2014 18:24
Как да разбера, дали съм "индиго" или някакъв друг "вид". Винаги съм била различна от останалите (+ това съм осиновена) и имам чувството,че нямам място на този свят. Искам да разбера на какво се дължи това мъчение. Това е телефонът ми: 0894839063 (Гл). Дано това да не са поредните измислици:) Имам надежда да открия хора като мен. :)
1
2
Аз
Аз
19.07.2014 11:34
И в допълнение, винаги знаем кога, къде и какво ще се случи, някак си просто така, знаем си го и това е.
0
0