sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да разбера дали съм дете индиго?

Как да разбера дали съм дете индиго?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k457
Дете индиго
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

За да се разбере, дали едно дете е дете индиго, трябва да се отчетат няколко фактора. В същност не е много трудно, тъй като тези деца са много ярки. Но не на външен вид или в начина с на обличане, а в своята същност.

Още от раждането, тези деца се различават от връстниците си. Съзряват в пъти по-бързо от тях и приемат заобикалящият ги свят разумно и осъзнато от самото им раждане. Често децата индиго се сравняват с мъдри старци, а израствайки, съхраняват чистотата и непосредствеността на детето. Това често плаши околните.

Умни деца

Детето индиго проговаря рано. Това отново е проявление на самосъзнанието, зародило се едновременно със съзнанието. То много добре осъзнава, че е различно от масовката около него и се стреми да намери себеподобни. Децата индиго имат невероятната способност да се откриват и да се обединяват в групи. Стане ли това, те създават свои общества, в които се чувстват добре, комфортно и разбрани. Ако това не стане, те често заемат позицията на наблюдатели, като никога не влизат в останалите, посредствени за тях групи деца. Дори може да се каже че са асоциални, ако не намерят в кръга от други деца себеподобни. Поради тези фактори има нужда от специални училища за децата индиго, за да не се допусне талантите и способностите им да останат недоразвити.

Децата индиго имат вътрешен поглед над нещата. Когато говорите с тях изглежда, че не ви слушат, тъй като дори не реагират на случващото се около тях. Това обаче е поради различният, по-различен начин по който приемат света.

Повечето деца индиго стават философи. Специфична тяхна черта е свободолюбивата природа. Техните убеждения са закон за тях и не позволяват на никого да нарушава личностните им убеждения. Склонни са да застанат зад идеите си, дори това да означава пълно отричане от останалия свят. Това е така, защото децата индиго имат много и различни идеи, както и дълбоки мисли за това как трябва да се промени живота на Земята. Борят се за нов и по-добър образ на живота.

Деца индиго

Често децата индиго разказват за свои предишни прераждания. Случаите в последните години масово се увеличават и вече не се определят като шокираща новина.

Има три основни фактора, които могат да определят точно дали едно дете е индиго.

Тези деца имат множество таланти – художествени, музикални и поетични.

Огромна част от тях притежават поне една паранормална способност - ясновидство, телекинеза, телепатия и т.н.

Децата индиго есто говорят за съществуването на финия свят и често поставят акцент върху духовността

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
523
415
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
Потребител#191328
Много индигота тук... Но ако бяхте наистина такива, нямаше да седите в подобни сайтове и да пишете неграмотни коментари :D. Пък ако имате чувството, че някой ви следи или ви наблюдава, потърсете професионална помощ. И за да не си помислите, че ви завиждам за това, че сте се родили необикновени, и с много голям коефициент на интелигентност, ще добавя че вярвам в съществуването на децата индиго, вярвам и в мнооого други неща, но не и че вие сте такива. И не четете статии в съновник, ами букварчета, че да не ви се смеят хората. :D хубава вечер
3
0
Потребител#156422
Тадвам се че има и други имдигота освен мен :) аз имам дарба сбъдване на желаноя,ясновидство,слаба телекинеза и предизвилвам вятър повечето ги разкрих по време на медитация,но ме е страх тези сили да не са от сатаната :(( Много вярно описано но имам повече от една паранормална способност все едно аз съм описван в статията :)))
1
4
кк
кк
03.04.2015 21:33
Статия са тъпи и неграмотни, които вярват във глупости.
4
9
Лора
Лора
30.03.2015 19:17
И аз съм индиго, даже ходих на аура камера и ми го потвърдиха. Предполагах, тъй като съм голямо "извънземно". Винаги съм се чувствала така, това е едно обяснение, но нямам идея какво означава точно това, че съм индиго. Не се имам за супер велика или за 6-та раса... Не ми харесва идеята да се величая така... Някой може ли да ми обясни какво означава това, че не са "активирани" децата индиго?
2
0
Потребител#156422
Къде е тази аура камера че един вика у софия друг в пловдив и направооо :)))
0
3
Half Bloody Princess
Half Bloody Princess
08.03.2015 18:09
И аз съм индиго ,тази статия има много описващи мои черти!
0
0
Toni
Toni
12.11.2014 15:07
ВЪПРОСА Е КАКЪВ ТИП СИ .какъв тип индиго.Но най-важното е дали си активирано или не.90 % не са активирани.

ОТНОСНО дали наистина си зависи от много неща.
2
0
Мелис
Мелис
01.11.2014 15:59
И аз съм индиго, тази статия направо описва мене.
1
1
?
?
16.09.2014 19:59
И какво ако знаеш дали си индиго или не? Нищо!Търсѝ себеподобните си. Усетѝ ги. Само това ще ти донесе удовлетворение. И по–добре другите да не знаят сега. Не бъди като кокошката – като снесе яйцето започва да кудкудяка ... докато не ѝ го вземат...
4
0