Везни и другите зодии

Зодия Везни

Везните са гъвкави и лесно се приспособяват към всяка ситуация и това им дава възможност да контактуват с голяма част от зодиакалните знаци без проблеми.

С Овен Везните се чувстват не много комфортно, тъй като Овенът постоянно иска да заеме лидерска позиция, а Везните не искат лидерското място, но не искат то да е заето и от някой друг.

С Телец Везните се чувстват щастливи, тъй като и двамата партньори ценят красотата и лукса. Но собственическото поведение на Телеца може да подплаши Везните.

Семейство

С Близнаци Везните имат интелектуална връзка, която е много силна. Но и двамата партньори имат нужда от свобода и пространство, и ако правят компромиси, връзката им ще е дълга.

С Рак Везните трудно могат да имат дълга връзка. Ракът е прекалено капризен и чувствителен, за да могат Везните да издържат дълго с него.

С Лъв Везните винаги представляват много красива двойка, чиито отношения се крепят благодарение на секса. Това е сигурен начин за Везните да задържат вниманието на Лъва за дълго време.

С Дева Везните трудно постигат споразумение по който и да е въпрос. Практичната Дева никога не може да задоволи всички прищевки на Везните. Но романтичните им отношения, макар и кратки, са доста страстни.

Хороскоп за Везни

С представителите на собствения си знак Везните се разбират много добре, но постоянният страх от взимане на важни решения, който е характерен и за двамата партньори, води до сблъсъци.

Със Скорпион Везните се чувстват притиснати от постоянните изблици на ревност от страна на партньора. Но сигурността и спокойствието, които Скорпионът е в състояние да даде на Везните, са гаранция за дългата им връзка.

Със Стрелец Везните имат благоприятни отношения. Чарът на Стрелеца и жаждата му за приключения поддържат интереса на Везните, а спокойствието на Везните е приятно за Стрелеца.

Козирог и Везни – тази двойка усеща голямо привличане още от първия момент. Но отношенията мeждw двамата партньори не могат да продължат дълго, тъй като Козирогът не понася вродения мързел на Везните.

С Водолей Везните се чувстват така, сякаш са намерили духовната си половинка. Такава връзка може да е много дълга, тъй като и двамата партньори не обръщат внимание на дребните проблеми.

С Риби Везни се чувства напрегнато, тъй като Рибите са прекалено чувствителни, а това води до недоразумения и дори до сблъсъци. Това не се харесва на Везните и връзката им бързо приключва.

Рейтинг

5 11
4 7
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Долорес
Долорес
17.05.2015 11:00
Мисля,че статията не е много копметентна.Прочела съм много и за другите астрологични знаци,имам и собствени наблюдения и не се припокрива с написаното.
1
0
муци
муци
21.04.2015 00:53
маи нещо не разбирам аз съм везни и живея с рак вече 8 год какво разбирате под дълга връзка ХАХАХАХА
1
1
Ивана
Ивана
22.08.2014 11:14
Пълни глупости мързеливи как не с най добрия ми приятел който е риби се разбираме прекрасно и когато съм с него се чувствам щастлива,спокойна,в сигурни ръце и правим 5 месеца откакто сме гаджета с него имаме еднакъв характер очи коса и т.н
1
3
Нина
Нина
03.01.2014 15:53
това че сме мързеливи не е вярно
16
2
мира
мира
22.06.2013 23:10
дрън,дрън... нали все нещо трябва да се пише...
4
0
Беба
Беба
18.06.2013 14:52
Няма нищо вярно в цялата статия!
0
4
ВИЛИ
ВИЛИ
15.05.2013 22:07
От 17 години имам връзка с мъж Риби.Имаме семейство и две деца,но определено на мъжа Риба му трябва някой,който да го ръководи и насочва почти ежедневно.Трудно е понякога,имаме сблъсъци,но като цяло нещата са поносими.Мога да посъветвам всички жени Везни,ако имат връзка с мъж Риби да се въоръжат с търпение,иначе няма да постигнат успех.
2
0
h
h
15.05.2013 19:48
Имам 2-годишна връзка с везни и до сега не сме се карали нито веднъж, разбираме се перфектно във всяко отношение и не обръщаме внимание на дреболии :)
2
2