Близнаци и другите зодии

Хороскоп за близнаци

Близнаци - Овен

И двата зодиакални знака обичат да се забавляват и почти винаги са активни и в движение. Те са по-заинтересовани от настоящето, отколкото от миналото. След като нещо е надживяло своята полезност те са готови да се разделят с него, и веднага ще потърсят нещо ново. И Близнаци и Овен имат ниска толерантност към скуката!

Също така те споделят обща слабост: невъзможност да се придържат за дълго към неща (проекти и отношения), когато те станат скучна или проблемни. Нито един от тях не иска да бъде обсебен от партньора си и двамата по равно имат нужда от независимост.

Близнаци - Телец

Телецът е стабилен, обоснован и постоянен - качества, които липсват на Близнаците. Телец е заинтригуван от Близнаците и уважава тяхното остроумие, ум, сръчност и интелигентност, но понякога е недоволен от неспособността им да поемат ангажимент или да довеждат нещата до край.

Близнаците обичат да говорят бързо и могат да скачат от една тема към следваща в бърза последователност. Телецът, от друга страна, обича да методично да разнищва само по една тема в даден момент.

Близнаци - Близнаци

Караници

Близнаците са любопитни, духовити и приказливи хора. Като деца, те обичат да изследват, обичат разнообразието и не приемат живота толкова сериозно, колкото повечето други хора. Ако сте Близнак и срещу вас стои друг Близнак, вие ще се насладите на общуването и интелектуалната способност на другия. И двамата обичат да говорят.

Имате някои потенциални слабости, които идват на преден план, когато сте заедно: вие сте готови да се откажете от по даден проект или връзка, когато те станат трудни или взискателни. Също така сте склонни да живеете, като се ръководите от ума си и да избегнете да обръщате внимание на чувствата си. Заедно можете да се хвърляте в игри на думи, интелектуален спаринг и леки закачки. Използвате хумора, за да смекчите сериозните теми и дълбоките емоционални проблеми.

Близнаци - Рак

Ракът е обикновено този, който полага грижи за семейството и семейните въпроси, писане на писма до членовете на семейството, посещение на членове на семейството, осигуряване на емоционалната подкрепа и грижите от които се нуждаят деца и възрастни. И като цяло, Ракът е по-внимателен към чувствата на хората и емоционалните им нужди.

Рак е по-привързан към миналото, спомените и приятели, отколкото Близнаците. Понякога Близнакът е безразличен към загрижеността на Рака. Близнакът често иска да подходи към проблемите интелектуално, като ги обсъжда, а Рак търси промяна в отношението и смята, че като се говори се отклоняват от основните проблеми.

Много от недоразумения между тези два знака възникват, тъй като Близнаците са по-емоционални, а Ракът е по-субективен и не може да бъде толкова ясен и разумен колкото Близнакът е. Парадоксално е, че те са привлечени един към друг по същата причина! И двамата имат много да се учат един от друг.

Семейство

Близнаци - Лъв

И двата знака показват много детинска, игрива, забавно-нежна страна от себе си, когато са заедно. Близнаци и Лъв се откриват един друг, за да направят живота си приятен и интересен. Близнакът е по-интелектуален от Лъва и се нуждае от различни хора, дейности и интереси, за да бъде щастлив.

Лъвът иска да бъде най-важният човек в живота на Близнаците. Също така, той е много горд и има чувствително его, докато Близнакът е не винаги достатъчно сериозен. През по-голямата част от времето прекарано заедно, те могат да бъдат големи приятели и добре съвместими любовници.

Близнаци - Дева

Две едновременно интелектуални същества, по-рационални, отколкото емоционални, с добро психическо разбирателство. И двамата обичат да говорят, радват се един на друг. Девата, обаче има по-практичен подход към живота и е здраво стъпил на земята, докато Близнакът просто обича да играе с идеи, без да е необходимо цел или практическо приложение за тях.

Близнакът обича повече да рискува, което понякога граничи с безумие и с удоволствие ще направи нещо веднъж "само за да опита", докато Девата е по-внимателна, предпазлива и премерена в постъпките си. Ако успеят да останат заедно, през по-голямата част от времето ще се разбират помежду си добре, и може да бъдат напълно съвместими.

Любов

Близнаци - Везна

Близнаците и Везните имат отлична умствена хармония и могат да се радват един на друг и на своят интелект, остроумие и стил. И двамата са много социални същества, които виреят върху взаимодействието с хората, културните дейности и разговори. Вероятно е връзката между тези два знака да бъде много сполучлива, защото в лицето на другия и двамата ще открият партньор, който е и приятел над всичко друго.

Близнаци - Скорпион

Вие двамата сте много различни! Скорпиона интензивно се ангажира емоционално с определени хора и места. Скорпион дълбоко се привързва към близките си хора и особено към своя любовник. Близнаците, от друга страна гледат на живота по-ведро и обикновено не са толкова емоционално ангажирани като Скорпионът. Скорпионите могат да почувстват Близнаците, като повърхностни, уклончиви, детински и не достатъчно сериозни, а Близнаците, че Скорпионът е твърде тежък, силен и настоятелен.

Близнаци - Стрелец

И двата знака са любопитни натури. Животът им заедно вероятно ще е много активен, изпълнен с много промени, чести движения, корекции, изненади и нови предизвикателства. Тези промени ще носят много възходи и падения, но като цяло живота и на двама ще бъде значително обогатен с разнообразни дейности и интереси.

Стрелец е по-философски настроен и ще помогне на Близнаците да намерят по-голямо удоволствие в малките неща от живота. Те често ще виждат нещата от различна гледна точка, но обикновено ще могат да се възползват от това и на двата знака ще се наложи да са адаптивни и достатъчно гъвкави, за да се изслушват един друг и да се възползват от наученото. Личната свобода е важна и за двете страни, а те вероятно ще го намерят в тази връзка. Като цяло двата зодиакални знака са много съвместими.

Близнаци - Козирог

Зодия Близнаци

Близнакът и Козирогът са много различни! Козирогът подхожда към живота по много по-методичен, планиран и търпелив начин, отколкото Близнаците. Козирогът си изгражда ясна стратегия и е готов да работи усилено дълги години, за да постигне постепенно желаната цел. Близнаците също могат да постигнат това успешно, но маршрута по който ще преминат е много по-различен.

Близнакът успява чрез любопитство, гъвкавост и адаптивност, както и с комуникативните си умения. За разлика от Козирога, Близнакът не е склонен да упорства през „сухите“ периоди, а по-скоро ще започне да се движи към по-интересен материал. И двата подхода могат да работят, но те са различни и това може да доведе до точка в живота им, когато те няма да могат да постигнат споразумение.

Близнаци - Водолей

Въпреки, че те са много различни хора, може да откриете, че основните им цели и перспективи в живота са съвместими. Тези два знака имат отлична интелектуална хармония. Интелектуалното общуване е важно и за двете страни, и в това отношение те ще намерят партньор, на чиято компания за разговор да се радват.

Водолеят и Близнаците имат потенциала да бъдат много добри приятели, а не само любовници. Общите гледни точки, общите интереси и социални дейности са ключови елементи във тяхната връзка. Всяка връзка си има своите предизвикателства, но при тях двамата цари цялостната хармония, която може да направи всичко по-лесно.

Близнаци - Риби

И двамата са много отворени съмишленици, адаптивни и гъвкави хора, които са възприемчиви към много различни гледни точки, мнения и идеи. Близнаците избират рационални подходи и решават нещата по рационален начин, а Риби разчитат повече на интуиция и чувства. И двамата трябва да помнят, че има истина и в двата начина на разбиране на света. Близнаците намират Рибите за неизразими и загадъчни от време на време, а Рибите нервна енергия и забързаното темпо за изнервящи.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.07.2019 22:28
И близнаците понякога са нервни.И то доста.
0
0
Ралица
Ралица
03.03.2014 20:30
Абе общо взето близнаците сме просто яки. :Д
13
0
Виктор
Виктор
13.07.2013 01:48
Всичко е относително,има хора,които са зодия близнаци,но хич не ги понасям,а съм от същата зодия.
Не всички отговарят на зодията си.
8
2