sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Дева и другите зодии

Дева и другите зодии

Зодия Дева

Девата мечтае за дълготрайна връзка, дори с представители на зодиака, които са опасни за чувствителната й природа. С Овен Девата обаче може да има само кратка връзка, тъй като постоянните натяквания за всяко нещо от страна на Девата ще изнервят свободолюбивия Овен.

С Телец Девата се чувства добре, защото и двата знака имат еднакво отношение към живота – обичат лукса и комфорта, което за тях е най-важно.

С Близнаци Девата няма големи шансове за успех. Безгрижният и променлив Близнак известно време може да закриля Девата, но след това предпочита да опита нещо ново.

Деви

С Рак Девата има стабилна, но малко особена връзка. Въпреки че отношенията им няма да са от най-пламенните, нито Девата, нито Ракът ще направят стъпка, за да ги прекъснат.

С Лъв Девата често ще има спречквания на тема финанси, което може да доведе до раздяла. Критиката от страна на Девата ще накара Лъва бързо да потърси нещо ново.

С представител на собствения си знак Девата се чувства перфектно. Във всеки аспект от живота и двамата партньори мислят по еднакъв начин, което води до дълга и спокойна връзка.

Екстравагантната природа на Везни напряга Девата, която обича някой да я подтиква към взимането на важни решения. С Везните обаче въпросът не стои така, както Девата иска. Връзката им е страстна, но много кратка.

Хороскоп за Дева

Със Скорпион Девата изживява бурна страст, и в същото време може да се наслади на сигурността, която й дава този знак на зодиака.

Със Стрелец Девата може да се наслади на бурна, но краткотрайна връзка. Стрелецът обича постоянните промени, той е авантюрист, а Девата предпочита домашния уют и липсата на промени.

С Козирог Девата постига перфектна връзка. И двамата партньори са практични, и единственото, което може да ги накара да се скарат, са финансовите въпроси.

С Водолей Девата се чувства така, сякаш най-после е открила духовната си половинка. Тяхната връзка е повече интелектуална, отколкото физическа, и е дълга.

С Риби Девата се чувства странно, но добре. Девата е очарована от чувствителните Риби, а Рибите имат нужда от практическите съвети на Девата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 7
3 5
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Валентина
Валентина
28.11.2015 12:58
Крадът -девите
0
0
Тцтц
Тцтц
12.09.2015 03:07
Зодията единствено може да опише човек, но и дума да не става че може да зависи любовния ви живот от зодията. Там вече зависи от това, как човек е възпитан, как е отгледан, какви ценности има и как обича. Аз съм Дева и в момента съм с Овен и никога не съм му натяквала за нищо. Да притенцьозна съм, искам всичко да е перфектно и имам късмет, че моето Овенче е прибрано, организирано и е по голям перфекционалист и от мен.
1
1
ния
ния
09.10.2014 11:35
мъжът ми е риби и от 13год. се разбираме повече от прекрасно
1
0
мариана
мариана
03.07.2013 16:54
Моят сегашен приятел е водолей и с него се разбираме много добре. Вече сме заедно от 2 години. Отначало аз отидох при него във Видин, а съм от гр. Разград. После заедно дойдохме в Разград, а той е от Белоградчик. Бившият ми мъж е козирог и с него се разведохме, понеже много се напиваше и ходеше по обяви.
2
0
Красимир
Красимир
29.06.2013 16:46
Аз,съм с водолей,чудесно сме вече 6 години и с малко бебе.
1
0
До
До
24.06.2013 23:44
И аз съм с овен и си живеем чудесно: понеже аз не натяквам за щяло и нещяло, та и на него не му писва...може би, защото е френски овен, затова с мърморенето главно той се занимава. :)
3
0
Dani
Dani
05.06.2013 23:48
Имам прекрасно съжителство с Овен , противно на написаното, също така мисля че има доста елементарно описание и анализ на чертите на Девата.
1
0
Венета
Венета
02.06.2013 00:01
съпругът ми е стрелец и вече 10 години сме заедно,и двамата обичаме домашния уют и аз съм тази която прави промени.
2
0