Неочаквани черти на зодия Рак

Хороскоп за Рак

Раците са затворени в себе си фаталисти, които не вярват, че имат възможността да променят живота си. Това ги води до пасивност, мързел и инертност.

Сред всички зодиакални знаци Ракът е най-силен претендент за ролята на енергиен вампир, който изсмуква енергията от най-близките си.

Енергийните вампири, родени под знака на Рак, се познават по това, че постоянно се оплакват и очакват съчувствие от околните. Те се опитват да натоварят с преживяванията и проблемите си роднините си, съседите си и колегите си.

Депресия

Раците са подвластни на настроението на околните – когато са в депресия, те имат нужда от общуване с хора, които ще ги изкарат от това тяхно състояние. Често това се получава с изсмукване на енергията на околните.

Когато емоционалното състояние на околните се влоши, Ракът усеща облекчение и излиза лесно от състоянието на депресия. Ракът е склонен към истерии и често лъже.

Ракът е чувствителен, лесно може да се нарани и заради това е мнителен и се обижда от всяко нещо. Ракът не прощава никога обидите.

Ракът има изострена интуиция, която стига до мистицизъм, но се опитва да скрие това от околните, защото не обича да се отделя от тълпата.

Зодия Рак

Често Раците са неудачници, тъй като нищо не е в състояние да промени убежденията им. Често Раците носят с години една и съща дреха, само защото смятат, че тя им стои перфектно.

Ракът обича да спори само за да се гаври с опонента си и да се издигне в собствените си очи. Въпреки мързела си Ракът смята всички околни за мързеливци, които стоварват всичките си задължения върху него.

Трудът предизвиква отвращение в нежната душа на Рака, затова той натоварва със своите задачи околните. Раците трудно се женят в ранна възраст, тъй като са привързани към дома и към майка си.

Раците са собственици и са много ревниви. За Рака семейството му е негова крепост и той използва непозволени методи, за да я брани.

Ракът намира щастието си със Скорпион, Дева, Козирог и Риби. С останалите знаци му е много трудно да постигне съгласие по който и да е въпрос.

Рейтинг

3.4
Общо 24 гласували
5 5
4 6
3 9
2 2
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (56)

Rosina Uzunova
Rosina Uzunova
15.06.2018 21:04
Повечето неща са пълни глупости за зодия Рак!
0
0
Nikoleta Stanislavova
Nikoleta Stanislavova
30.12.2016 23:45
Абеее вие луди ли стеее, как ще сме мързеливи. Ние сме най-всеодайните, умни, трудолюбиви, прекрасни същества. Ние сме много по-добри от васс!!! Ние сме богове, вие сте нищо всравнение с нашата зодия!!!!!
6
2
Изненадан
Изненадан
29.06.2015 21:42
Глупости... Целия пасквил не вижда нито една положителна черта в представителите на тази зодия. Иначе раците са сърдечни и много човечни. И естествено като всеки човек си има недостатъци, но не е извънземен демон както е описан...
11
0
Ванко
Ванко
22.05.2015 15:53
Че са глупости - съгласен съм . От милиарди хора защо трябва всички от зодията да са еднакви ? Всяко стадо си има и мърша ! Така е с всички - не само с "моята" зодия ! "Всичко с възрастта си !!!"
3
0
katycat1234
katycat1234
16.04.2015 19:27
Пълни глупости! Дядо ми е рак и въобще не е такъв! Той изобщо не е енергиен вампир, даже ме зарежда с енергия! Шеговит е, много е весел! Също е страшно трудолюбив!
15
0
Вълков
Вълков
11.04.2015 13:09
Tова са пълни лайна, аз съм рак и нищо от тази статия не се отнася за мен...
12
0
Коева
Коева
15.02.2015 12:22
Така.Знам го от 6годишен опит.Но не е задължително за всички раци.
2
0
ден
ден
30.11.2014 16:02
Това са пълни глупости! Енергийните вампири ги има във всяка зодия,не само при раците! Освен това зодията не е определяща за един човек, а и възпитанието, образованието, самовъзпитанието, семейната среда, наследствеността и ред други фактори!Ние не сме само зодии! Тази статия е провокативна и целта й е да скара участниците във форума и да предизвика отмъстителни реплики по отношение на бивши от зодия рак!
5
0