Неочаквани черти на зодия Близнаци

Зодия Близнаци

От гледна точка на чувствата родените под знака на Близнаците цял живот си остават деца. Те категорично отказват да пораснат и предпочитат да паразитират за сметка на някой друг до дълбока старост.

Близнаците изобщо не обичат да четат, но знаят много и се смятат за капацитети във всяка област на живота. За всяко нещо те имат собствено мнение, което обаче търпи постоянни промени в зависимост от настроението им.

Близнаците не издържат на каквото и да е напрежение – нито на физическо, нито на умствено. Една от слабостите на Близнаците е любовта им към яденето, с която трудно могат да се преборят.

Успиване

Близнаците са интриганти по рождение. Те знаят всичко за всеки и постоянно си пъхат носа където не трябва. Това носи само негативи за околните.

Близнаците много бързо се сприятеляват с непознати, но още по-бързо се превръщат в техни заклети врагове. Родените под знака на Близнаците обичат да правят от мухата слон, като превръщат малка неприятност в трагедия от световен мащаб.

Близнаци

Близнаците постоянно променят възгледите и поведението си в синхрон с обстоятелствата около тях. Близнаците не поддържат дълги контакти с приятелите си. Те обичат да канят гости, но не обичат да ги черпят, а просто искат да си бъбрят с тях.

Когато човек, роден под знака на Близнаци, обещае да дойде навреме, това просто няма как да се случи. За Близнаците е въпрос на чест всички да ги чакат, а те дори могат и изобщо да не дойдат.

Близнаците намират недостатъци дори у важни за тях хора. Те просто си търсят повод да се разделят с тях и успяват да го направят с лекота.

Близнаците са коравосърдечни и безпощадни. Тайна, която сте доверили на Близнаци, ще се разпространи със скоростта на светлината.

Близнаците обичат да флиртуват, лесно побеждават на любовния фронт, но много обичат да изоставят любимите си точно в момента, в който те се чувстват на върха на щастието.

За Близнаците са подходящи партньори от зодиите Рак, Лъв, Везни, Водолей, Овен, Телец. Трудно се разбират с Риби, Дева, Стрелец и Скорпион.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 15
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (141)

Изпрати
Silvia Angelova
Silvia Angelova
25.09.2019 03:15
Пълни глупости! Близнак съм и нищо от това не е вярно. Много чувствителен и добронамерен човек съм. И пазя тайни. Не обичам да закъснявам. И не обичам да се меся в чужди неща, ако някой сам не изяви желание да ми ги сподели. Винаги съм готова да помогна.
0
0
Анонимен
Анонимен
04.05.2019 15:15
И аз съм зодия близнаци...не съм коравосърдечна а точно обратното доста съм търпелива пазя тайни и не се подигравам с чувствата на хората...не обичам да се меся там където не ми е работата и не трябва добър слушател съм и винаги готова за купони също тъка много обичам и уважавам приятелите си
0
0
близнак
близнак
28.12.2015 08:25
до тук само 2 съвпадения..че обичам да си хапвам и винаги закъснявам..:)
5
0
без име
без име
22.09.2015 15:57
безподобни глупости са си това :)
9
0
близначка
близначка
13.07.2015 22:18
Пълни глупости.Аз съм зодия Близнаци и много обичам да чета.Не зная всичко за всеки,понеже не ме интересува и умея да пазя тайни.А това за коравосърдечието и безпощадноста беше върха на глупостите.
13
1
Деси
Деси
13.07.2015 09:45
Изобщо нито една дума не е вярна,а съм зодия близнаци.Мога също да добавя,че познавам хора зодия близнаци и притежават казаните качества.Не слагайте рамки единственото общо между всички хора близнаци,който познавам лично включително и себе си е,че сме бъбриви но не на клюки и обичаме да знаем интересни неща не клюки.Понеже знака ни е двойствен символично винаги ни изкарвате невероятни лицемери,интриганти и какво ли още не.Напротив имам приятели малко,но умирам за тях пазя им тайните даже и на познати така,че стегнете се и си оправете мисленет не е до коя зодия си,а какъв човек си и искаш да бъдеш.
7
1
mara
mara
20.06.2015 09:39
pulni gluposti otkade go izmislqte ne se zna e suseta da izpuknete s statiite si naranqvate dosta xora az pitam vie kakva zodiq ste da go napi6ete spored men zodiq prostak
2
0
1111111
1111111
01.05.2015 17:31
Пълни глупости!!!!!
4
0