Телец и другите зодии

Зодия Телец

Спокойният, дружелюбен и миролюбив Телец есе нуждае от любов и нежни чувства, а също така от уединение, финансова стабилност и комфорт.

Това търси той и у партньора си. С Овен Телецът има страстна връзка, която може да продължи дълги години. С представител на собствения си знак Телецът не може да изкара дълго, тъй като и двамата партньори са прекалено пасивни.

С Близнаци разликите в характера са прекалено големи, за да може връзката им да издържи дълго време. Когато отмине първоначалната страст, става ясно, че Телецът е привързан към едно място, а Близнаците имат нужда от постоянна промяна.

Хороскоп

Ракът е един от най-подходящите партньори за Телеца. Отношенията им ще са продължителни и устойчиви на катаклизми.

С Лъв Телецът има кратка и доста неуспешна връзка. Постоянното желание за смяна на партньора, което има Лъвът, действа негативно върху собственическото чувство на Телеца.

С Дева Телецът се разбира добре, тъй като и двамата партньори имат страст към високия стандарт на живот. Тази връзка трае дълго.

Хороскоп за Телец

С Везни Телецът се разбира добре, но чувството му за собственост може да се превърне в причина за много разногласия.

Скорпион и Телец са двойка, която ще се чувства добре заедно и затова ще се бори за оцеляването на любовта и страстта. Двата знака са перфектни партньори и в бизнеса.

Със Стрелец Телецът не може да се радва на дълга връзка. Телецът води прекалено спокоен начин на живот, което не се харесва на авантюристичния Стрелец.

С Козирог Телецът се чувства добре не само в любовта, но и в ежедневието. С Козирог Телецът може да постигне много и в едно бизнес партньорство.

С Водолей Телецът може да има добри отношения, но с цената на много компромиси от страна и на двамата партньори. Но подозрителността, характерна и за двата знака, води до недомлъвки и недоразумения.

С Риби Телецът трудно може да има страстни отношения, но връзката им продължава дълго и е доста нежна. Въпреки че в отношенията им липсва тръпка, те могат да са щастливи заедно.

Виж повече

Рейтинг

5 13
4 9
3 7
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
М.
М.
16.03.2014 15:21
Напълно вярно...
5
1
аз
аз
25.09.2013 06:03
има с телец,точно след овен
4
0
Кубер
Кубер
12.07.2013 17:25
Защо няма телец и Телец...
3
1
Dan
Dan
22.10.2015 15:01
Грешат с твърдението за Телец-Телец.Много добре си живеем вече 35 35 години.
5
0
Алекс
Алекс
23.06.2013 10:33
Пълни простотии.. Най-здравословната и дълга връзка, която отива към сватба ми е с ЛЪВ.. За смяна на партньор и дума да не става.. Телците били пасивни? От всички телци, които познавам само 1 е пасивен..Вярно е, че от човек до човек има разлика, но тук много простотия се е изписала..
2
6
Веселина
Веселина
24.04.2014 14:00
точно така е.Аз съм Телец и никак не съм пасивна.
6
0
Ками
Ками
22.05.2013 10:00
Попринцип всяка характеристика отговаря частично,изцяло или изобщо не отговаря. Това зависи вече от конкретния човек. Всичко, което чета като материали из уеб пространството за зодия телец винаги е било вярно за мен и точно описано, но не всеки представител на телеца се вписва в тези характеристики.
3
1
Стела
Стела
17.05.2013 14:58
Абсолютно вярно! Дори и със сестра си, която е близнаци имаме конфликти/БЕЗПРИЧИННИ-ЗАВИСТ И ЗЛОБА/. Уби сина ми!
2
0