Неочаквани черти на зодия Овен

Неочаквани черти на зодия Овен

Зодия Овен

Освен характерните за всяка зодия черти, представителите на отделните знаци на зодиака изненадват и със съвсем неочаквани качества.

Овенът има блестящи заложби и трудолюбие, с което да ги развие. Но му пречи неговата раздразнителност, инат и избухливост.

жена Овен

Желанието му да отстоява позицията си на всяка цена, независимо дали е правилна или не, често се превръща в обикновен деспотизъм. Овенът е импулсивен и заради това е непредсказуем. С него е много трудно да се работи.

Овенът трудно се поддава на чужди влияния и не се вслушва в съветите на по-умните от него, само и само да докаже, че той е по-начетеният. Но въпреки това, което мисли за собствените си умения, Овенът твърде малко разбира хората.

Затова той често среща разочарования в отношенията си с хората – независимо дали става въпрос за приятелски, любовни или семейни отношения.

Много често Овенът проявява най-скритите си черти – той може да е не просто агресивен, а войнствен и жесток до примитивност. Овенът е убеден, че щастието винаги трябва да е обилно полято със сълзи.

Овни

Често Овенът е затормозен през детството си. Когато мисли, той направо почервенява от напън да измисли нещо по-интересно. Овенът не търпи възражения, а разумните доводи не оказват въздействие върху него.

Когато си пийне, Овенът прави скандали. Когато иска да докаже нещо, той размахва ръце, за да подкрепи думите си с убедителни жестове.

Половинката му трябва да контролира общите финанси, тъй като Овенът е в състояние да изхарчи всички семейни спестявания и после да не е наясно къде ги е пръснал.

Жените, родени под този знак, са амбициозни и агресивни, те постоянно комплексират мъжете си, защото са недоволни от това, което половинките им са постигнали. За тях е въпрос на чест да са с мъже, които са постигнали много в живота си.

Мъжете Овни са доста безотговорни и трудно могат да бъдат накарани да се заседяват вкъщи. Овенът много трудно ще се сприятели с Рак, Скорпион или Риби. Везни, Стрелец и Лъв са най-добрите му приятели.

Рейтинг

5 8
4 3
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.09.2019 17:52
Умни и добри-напред овни,овни,овни
1
0
Maria Filipo
Maria Filipo
20.09.2019 17:48
Апсолютно вярно всичко написано за зодшя овен...Срешнали човек с зодия овен ,бягам ..
0
1
ДОБРО ОВНЕ
ДОБРО ОВНЕ
04.02.2016 23:38
Малеее и като се има впредвид,че има и линк Отрицателните черти на зодия Овен направо ме е страх да погледна след като тази страница е озаглавена просто Неочаквани черти на зодия Овен.УЖАС !!!
1
0
овен
овен
23.12.2014 22:57
Аз съм Овен а най-добрата ми приятелка е Рак хм
1
41
juju
juju
06.12.2013 22:02
Kьм Сунни..Може да си смениш зодията си с маимунска,тя е наи близка до овнешката.Граничи с лудоста както е при вас рогати добитаци.Напьлно сьм сьгласна с Мария и то 100/100.Овните???(домошари)???хаиде де.Кьде се е чуло и видяло, ааааиде моляти се я пак помисли.Сега вече ми е много смешно.
2
43
Цвети
Цвети
01.12.2013 12:31
За мен вярното за зодия овен е,че са импулсивни,амбициозни и хора със самочувствие,в което не намирам нищо лошо да имаш ясна представа за себе си и своите възможности.Да не забравяме,асцедентът определя това какви сме в действителност.Зодията е една малка част от представата за представителите и.
11
0
Sunny
Sunny
17.10.2013 10:23
Да, всички Овни на цялата Земя са едни и същи! Няма мъже, няма жени - стойте далеч от тях, защото са най-проклетите създания на света.
Пълни глупости. Зодия Овен съм и съм заклет домошар. За мен семейството е на първо място - то е безценно и е единственото нещо за което си струва да се бориш със зъби и нокти. Много ми е
интересно за другите зодии какво се пише. Няма зодия без кусури и по тази логига всички сме за Ада. И ми е супер интересно как хороскопите влияят на съзнанието ни. Подкрепям Астрологията - тя е наука и се занимава индивидуално с човек според дата на раждане и точен час, но хороскопите които касаят всички хора на дадена зодия (говорим за милиони по света) са пълни измишльотини. Дори като ги чета се смея, защото повече вярно за себе си намирам с Телците, а не Овните та май ще си сменя зодията в скоро време...
21
8
tartaletka
tartaletka
16.09.2013 11:00
Абсолютно точно описание. При мъжа Овен няма възраст - винаги е готов за нови завоевания. Имам си един в къщи и наистина не може да учуди, но в началото беше истинска драма.
4
10