Професии, подходящи за зодия Близнаци

Работа за Близнаци

Извлeчете максимума от вашите зодиакални черти на знака, за да си изберете подходяща професия и да постигнете финансов успех.

Близнаците са добре приспособими към професии, в които са подчертани вербалните умения, писането, научните изследвания и комуникацията. От всички знаци на Зодиака, Близнака е може би най-социалния и гъвкав служител.

Писане

Те мразят повтарящата се работа и не са подходящи за професии, изискващи застояване на едно място. Те са склонни да избират кариера, която осигуряват социален контакт и връзки. Те са склонни да променят професията си много пъти. Желанието да опитат още веднъж ги довежда до целите им.

Близнаците трябва да имат много възможности за избор, както и възможността да изразят своите идеи. Те не са в състояние да останат на едно място прекалено дълго.

Журналист

спане на работа

Естествено любопитен, Близнакът ще иска да стигне до дъното на всяка история или идея. Това ги прави идеални за професията на журналиста. Те са прекрасни писатели и могат да ангажират читателя с убедителен глас. Няма да оставят нито един камък необърнат и фактите ще бъдат проверени щателно. Някои от тях буквално ще отидат до края на Земята, за да намерят своята история. Като деца те вероятно са били омазани с мастило.

Преводач

Близнаците са много опитни в езиците, знаейки най-малко два. Тези сладкодумни дяволи са с много ясна дикция и имат таланта да владеят изкуството на превода. Те са в състояние да работят доста бързо и да мислят бързо, което е необходимо за тази професия.

Учител

Радио и телевизионни водещи

Представителите на този знак обичат да говорят, те са живи и забавни, и владеят изкуството на разговора. Те се чувстват добре в много социални ситуации, и никога не им липсват думи. Това ги прави подходящи за сферата на радиото и телевизионните предавания. Единственото предизвикателство, което стои пред тях е да знаят кога да спрат и да дадат на гостите си дума. Близнакът е естествено любопитен човек, който постоянно се стреми да знае и да разбира.

Връзки с обществеността

Близнаците са много пъргави и се изстрелват като куршуми. Те могат да бъдат манипулативни и са талантливи говорители. Това прави професията връзки с обществеността перфектна за тях. Ако те трябва да организират събитие за набиране на средства те ще се справят с многото задачи с усет и ентусиазъм.

Писател

В офиса те се считат за социопати, но в света на издателство, те са блестящи писатели. Близнаци има ухо за клюките и могат да превърнат това в своя работа. Бъдете внимателни какво разкривате пред Близнаците, за да не се превърнете в герой на роман!

Специалист Маркетинг

Дали проследяване на покупателните навици на потребителите или създаване на рекламна кампания, тази област е много подходящa за големите идеи на Близнаците. Те са очаровани от поведението и навиците на хората, човешката природа и статистиката. Те също така са много добри в продажбите и презентациите и изкуството на убеждаването.

Учител

Това е най-типичната работа за Близнаците. Те обичат, да говорят по цял ден, да четат книги или да правят тестове по цяла нощ и да предават знания на младите, те са впечатлителни умове. Те имат способността да оказват влияние на малките деца, както и да ги учат.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Morena
Morena
12.06.2013 22:50
А телците не стават за роднини. Гадна зодия, обърнеш ли гръб веднага са ти забили нож, използвачи и никога не биха ти предложили помощ, гадна подла зодия. Егоисти и доста тъпи по природа. Хора с по-слаба обща култура от тази със зодия телец не бях срещала от нито една друга зодия. Изградила съм си мнение за зодията на предатели, материалисти и ограничени хора. Това е.
2
0
Виктор
Виктор
22.10.2014 19:18
Морена това е просто твой личен индивидуален случай.
Един от моите най-добри приятели е телец и се разбираме на 80% от случаите,дори и да се скараме,ни минава бързо.
Само приятели водолей съм нямал......пък пише,че си пасвам доста с тях.
Тези зодиакални неща,са и не са верни,всичко е относително.
0
0
телеца
телеца
10.06.2013 14:39
Абе близнаците не стават за приятели и това си е...
0
3
be me
be me
10.06.2013 08:36
Според мен това какви добродетели и пороци имаш зависи единствено от теб, а не от зодията ти. Познавам уникални манипулатори и лицемери, но от най - различни зодии. Зодиака обобщава общите качества, а не дава представа за всеки един човек поотделно, защото сами изграждаме характера и личността си. :)
2
0
двулични близнаци
двулични близнаци
09.06.2013 07:32
Абсолютно съм съгласна с коментара по-долу!
Ами то от близнаци по-двулични хора няма...
0
2
Дреме му
Дреме му
08.06.2013 12:15
Михаил Стоянов - предател приятел - зодия близнаци...
Без коментар за статията за зодия близнаци...
0
1