Водолей и другите зодии

Зодия Водолей

Странна птица е Водолеят и това никой не може да го отрече. Уж затворени в себе си, а душата на компанията, с много приятели, но не доверяват лични факти на никого – колкото повече се опитваш да ги разбереш тези водолеи, по-трудно се получава.

Вариантът е не да ги разбираш, а просто да ги приемеш с цялата им уникална странност и голямо сърце. Как обаче водолеят се разбира с останалите зодии? Със земните знаци, Водолеят има едни много прилични и топли взаимоотношения, въпреки основните разлики по между им.

С водните знаци отношенията не са много трайни, а от огнените знаци Водолеят най-много харесва представителите на зодия Лъв. Що се отнася до въздушните му събратя – тук вече Водолеите намират себе си в лицето на някой друг.

Приятелки

Овен – отношенията между двата зодиакални знака могат да се опишат като търпеливи. Възможни са и двете крайности – или много да си паснат, или изобщо да не намерят обща тема.

Хубавото е, че и в двата случая и двата знака ще запазят нормален тон и уважение. Това разбира се, ако Овенът не се качи на главата на Водолея – тогава вече уважението ще изчезне мигновено.

Телец – доста ревнивото и собственическо поведение няма да се хареса на Водолея, но ако това не развали отношенията им, значи ще имат пълноценно приятелство. Иначе като отношения към действителността доста се различават, но са интересни един на друг и това ги сближава повече.

Близнаци – добра приятелска съвместимост, също добри колеги. Близнаците и Водолеите обичат срещу себе си да имат силни личности, такива, с които може да се получи спор, който ще има смисъл. В тази връзка добре си пасват. Отношенията им биха били не идеални, защото Водолеят не разбира освободеността на Близнаците.

Рак – въпреки че и двата знака имат безкрайна обич към приятелите си, в тази комбинация нещата не са много добри. Като въздушна зодия Водолеят е доста рационален, а Ракът не го разбира. Запазват едни добри отношения, които почти никога не прерастват в дълбоко приятелство.

Лъв – и въпреки всички неща, които сме чували за Лъва като например колко е властен, с Водолея макар и доста свободолюбива личност, си пасват чудесно. Имат много хубави взаимоотношения. Проблемите им се пораждат от това, че Лъвовете не приемат „не” за отговор, а Водолеите обикновено са категорични.

Работа

Дева – намират се общи теми между двата знака, умеят да водят задълбочени разговори. И двата зодиакални знака могат да изслушват, но все пак Девата предпочита да говори малко повече, отколкото да слуша. Това пък е добре дошло за Водолея. Не са идеални отношенията им, но пък са искрени.

Везни – комбинацията между двата знака е чудесна. Не винаги отношенията са идеални, но са хармонични, странно е, но такова приятелство е дълго и трайно. И двата знака са дълбоко привързани към приятелите си. Разбират се често и без думи, вероятно се дължи на въздушната им природа.

Скорпион – трудно се разбират, просто защото единият винаги контрира другия, но това не прави нещата невъзможни. Това, което задържа отношенията им е честността – и за двата зодиакални знака това качество е водещо.

Стрелец – Водолеите и Стрелците се различават много едни от други. Стрелецът е доста земен, а при Водолея това изобщо не може да се каже. Обича да мечтае и да бяга от действителността. Въпреки основните си различния, обаче представителите на зодиакалните знаци се разбират добре.

Водолей

Козирог – ако с останалите зодии говорехме, че те не разбират Водолея, тук нещата могат да се обърнат. Козирозите са амбициозни и решени да постигнат всичко, което са поставили за цел, докато при Водолея нещата не са на живот и смърт. Има амбиция, но не всяка цена. И тъй като и двата знака имат качеството да смятат, че винаги се прави, могат да се създадат проблеми. Това, обаче на прави приятелските им отношения невъзможни.

Водолеи – кой друг може да те разбере освен себеподобния. Тук приятелство също е възможно, но ако има някакви спадове, то те ще бъдат, защото двете личности имат доста сходни мисли, реакции и пр.

Риби – много чувствителните Риби плашат Водолея. Той е свикнал да бъде малко по-обран, особено пред хора и чувствителността на представител Риби до някаква степен го кара да се чувства неудобно. Въпреки това двете зодии много добре си пасват и могат да създадат трайни отношения.

Виж повече

Рейтинг

5 15
4 10
3 9
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
плами
плами
13.02.2016 23:45
Съпругът ми е водолей и се разбираме чудесно,така че не е вярно...а аз съм рак
1
0
йск
йск
20.05.2015 01:52
Не съм съгласна за везните..всички които познавам са странни! Не ми допадат като хора.. За приятелство да не говорим..супер използвачи докато имат нужда от кошче за душевни отпадъци
4
0
Анонимен
Анонимен
03.07.2019 15:41
АЗ ИМАМ ПРИЯТЕЛКА ВЕЗНИ И СЕ РАЗБРИРАМЕ ПЕРФЕКТНО
0
0
Вики
Вики
14.02.2015 00:27
Съгласна съм,аз съм Везни и много си обичам приятеля Водолей
1
1
Вили
Вили
03.05.2014 00:54
Аз съм зодия Риби.
3
0
Някой си
Някой си
04.07.2013 15:58
Само за везните не съм съгласен !Тъй като имах приятел и ме обиди вече не му вярвам !А освен това беше зодия везни!
2
1
Невена
Невена
28.06.2013 00:12
Аз съм Водолей и всичко е вярно, харесва ми статията.
2
1
Магдалена Цветанова
Магдалена Цветанова
19.03.2013 14:18
съгласна съм с това твърдение че водолеите са център на внимание, че имат много приятели, но съм омъжена за човек който е зодия скорпион и отношенията ни са перфектни.
0
0