Чертите от тялото издават за минали животи

Чертите от тялото издават за минали животи

Усещането за дежа вю е познато на всеки - "този човек съм го виждал някъде", "попадал съм вече в тази ситуация", "това съм го казвал някъде".

Кармиците са склонни да обясняват тези случки с минали животи, в които вероятно сме преживявали подобни ситуации. Хората, които са се подлагали на регресия (връщане назад в миналото), разказват, че са отивали в Египет и са виждали неща, без никога дори да са ходили там. Някои от тях правили екскурзия след сеанса и къщите, уличките, различните забележителности, видени по време на сеанса, съществуват и в реално време.

"Ако на рамото си имате белег, може в минал живот да сте били ранен от индианец. Имах и такъв случай", разказва известен български биоенерготерапевт.

Освен от стигмите по тялото си всеки може да разбере колко пъти се е прераждал ако се погледне сам в огледалото. Пако Рабан има теория, че най-много пъти са се прераждали хората, които имат силно развита и удължена долна част на ушите.

Повечето преражадания говорят за човек, който е силен, умен и вглъбен е в себе си. Хората с малки, прилепнали или клепоухи като на магаре уши са млади духове. На тях им предстои още много пъти да се прераждат, за да изпълнят мисията си, твърди известният моделиер, който е почитател на учителя Петър Дънов.

Дръпнатите очи на някои азиатски народи също говорят за най-малък брой прераждания. Обратно, зад очи, които гледат уморено и описват залез слънце, стоят мъдри души. Посветени в тайните на битието споделят, че продължителността на миналия живот може да се изчисли според крайниците.

Хората с малки и нежни ръце, са починали рано. Тези с големи и груби длани, са се прераждали много пъти и голяма част от житейските си уроци вече са усвоили. Не е случайно, че бог Шива е изобразен на древни рисунки с шест малки и къси ръце. Това ще рече, че той е бил един много мъдър човек, че се е прераждал най-много пъти и е знаел цялата истина за живота.

Виж повече

Рейтинг

5 12
4 11
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Доника
Доника
02.07.2013 17:56
мисля че има прераждане но не мога да определя сама колко сам се прераждала ушите са ми нормални,а ръцете слаби и леко набръчкани
2
1
Галина
Галина
07.04.2013 22:07
Доказано от учени е, че явлението "дежавю"( не съм сигурна че е една дума !) е породено от забавеното минаване на мисълта(преживяването) от едното към другото полукълбо на мозъка.Така ние виждаме едно и също събитие 2 пъти - 1 път в лявото и 2-ри път в дясното полукълбо. Това е най-елементарно обяснение от мен, а който се интересува по-подробно да попита чичко ГУГЪЛ !!! :)
2
1
Дамяна
Дамяна
17.05.2012 19:22
Когато гледам някой филм или ако се замисля за момент,постоянно виждам една улица,не знам откъде,но съм сигурна,че е в Ню Йорк.На тази улица съм само аз и няма никой друг около мен.Аз съм момиче на 18 години,но в тази картина съм мъж на около 30-35г.
2
0
Натали
Натали
02.02.2012 20:55
Хаха.. да.. и аз съм като "Д. Касабова" .. ама мисля че това значи че сме живели кратко, но със смисъл в живота,постигната цел,знания и ей такива .. а относно дежавю-то не знам защо.. ама в последната год. непрекъснато имам дежавю... : /
0
0
Боби
Боби
16.01.2012 12:00
Добре де за т.нар. "дежавю".. Аз също съм го изпитвал, но няма как да е за минал живот. Това което вече съм преживявал е част от настоящето, не в минали епохи, нито е преди 20-30 години. То е било настояще с мои близки , които пък няма как също да са ми близки в предишен живот. По скоро бих приел теорията за паралелен свят. По логично ми звучи.
2
0
Иво
Иво
06.05.2011 11:32
Аз като харесвам жени с щръкнали уши, направо много са ми секси, какво значи това ?
1
0
Д. Касабова
Д. Касабова
02.04.2011 20:40
Ушите ми са малки, обаче ръцете големи! Аз от кои съм ?
0
0