Чертите от тялото издават за минали животи

Чертите от тялото издават за минали животи

Усещането за дежа вю е познато на всеки - "този човек съм го виждал някъде", "попадал съм вече в тази ситуация", "това съм го казвал някъде".

Кармиците са склонни да обясняват тези случки с минали животи, в които вероятно сме преживявали подобни ситуации. Хората, които са се подлагали на регресия (връщане назад в миналото), разказват, че са отивали в Египет и са виждали неща, без никога дори да са ходили там. Някои от тях правили екскурзия след сеанса и къщите, уличките, различните забележителности, видени по време на сеанса, съществуват и в реално време.

"Ако на рамото си имате белег, може в минал живот да сте били ранен от индианец. Имах и такъв случай", разказва известен български биоенерготерапевт.

Освен от стигмите по тялото си всеки може да разбере колко пъти се е прераждал ако се погледне сам в огледалото. Пако Рабан има теория, че най-много пъти са се прераждали хората, които имат силно развита и удължена долна част на ушите.

Повечето преражадания говорят за човек, който е силен, умен и вглъбен е в себе си. Хората с малки, прилепнали или клепоухи като на магаре уши са млади духове. На тях им предстои още много пъти да се прераждат, за да изпълнят мисията си, твърди известният моделиер, който е почитател на учителя Петър Дънов.

Дръпнатите очи на някои азиатски народи също говорят за най-малък брой прераждания. Обратно, зад очи, които гледат уморено и описват залез слънце, стоят мъдри души. Посветени в тайните на битието споделят, че продължителността на миналия живот може да се изчисли според крайниците.

Хората с малки и нежни ръце, са починали рано. Тези с големи и груби длани, са се прераждали много пъти и голяма част от житейските си уроци вече са усвоили. Не е случайно, че бог Шива е изобразен на древни рисунки с шест малки и къси ръце. Това ще рече, че той е бил един много мъдър човек, че се е прераждал най-много пъти и е знаел цялата истина за живота.

Рейтинг

5 12
4 11
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
тъпо копеле
тъпо копеле
28.05.2015 18:05
Докато си гледах порно,дълбоко гърло,група млади негри бичеха,директно в сливиците едно младо....момиче и имам чувството,че я познавам,после я познах,беше бившата ми жена,отишла в чужбина и станала звездъъъ,ама мнооо големъъ,кат гелеъъъ,ама по-голема неквъъъ
6
10
ххахаха
ххахаха
20.07.2015 01:49
hahahahah ти си велик ... :)
0
3
Роуз Кварц
Роуз Кварц
05.03.2015 12:24
Имам белег приличащ на вълча глава.Дали това озтачава,че в предишен живот съм била вълк?
2
1
Георги
Георги
13.09.2014 13:49
"Хората, които са се подлагали на реинкарнация (връщане назад в миналото)..." Реинкарнация означава прераждане, а думичката, която автора е търсил в този текст е била РЕГРЕСИЯ... Жалко, че толкова незапознати с материята хора си позволяват да разпространяват незнанието си и публично...
13
0
Аз
Аз
02.10.2013 17:41
Ох,мили хора..много сте ми забавни ...обичам ви!
8
4
хахахаха
хахахаха
20.07.2015 01:50
и на мен
0
1
Аспарух
Аспарух
19.09.2013 01:53
Боби вземи прочети "Пътят на душите" на Майкъл Нютън , пък тогава ще си говорим, дали не може да си имал същите близки и в предишния живот и в 50 живота назад ако щеш.Просто, за да се информираш.
11
2
саси
саси
19.09.2013 01:18
До Д.Касабова: От несъразмерните :D
1
2
айси
айси
17.09.2013 00:10
До ИВО-Ами Иво щом харесваш жени със щръкнали уши вероятно в предишният си живот си бил магаре:)))
6
3
стефи
стефи
04.08.2013 07:58
Ами, добре тогава. Аз имам странното чувство за дежа вю много често и това е така още от съвсем ранна възраст (на около 5 годинки). Много добре си спомням какво съм правила, къде съм ходила, с кого съм говорила и т.н.
Бях 5 клас и имахме немски. Госпожата тръгна да говори и в този миг побутнах момичето до себе си и я попитах- 'Чакай това нали ни го казаха вече, защо се повтаря?'. Тя ме изгледа учудено и отговори- 'Няма как. Това е нов урок, не са ни го преподавали преди.'. И сега след като прочетох това се чудя... Какво може да значат всичките ми тези спомени? (: Благодаря за информацията.
1
1