Професии, подходящи за зодия Лъв

Професионален хороскоп

Когато става дума за работа, всеки иска да бъде на ръководен пост. Малко са онези, които казват, че това не е за тях. У нас повечето хора имаме особената черта да смятаме, че ако бяхме началници, щяхме да се справяме по-добре от тези, които сега са ни шефове.

Често сме чували или самите ние сме казвали „Ако бях аз щях да се справя по-добре...” и други подобни изрази, които основно са свързани с това колко сме кадърни и колко некадърни са тези над нас.

Лошото е, че в желанието си всеки да бъде на ръководен пост, почти не остават такива, които да са работници или служители. Разбира се голямото желание не винаги съвпада с реалността и възможностите ни.

Зодия Лъв

Естествено, че не всеки е подходящ да бъде началник и не на последно място – колкото по-високо е йерархията, толкова повече отговорности. Малко хора го осъзнават и могат да понесат отговорностите, да се справят успешно с тях.

Всъщност представителите на зодия Лъв са действително от малкото, които биха могли да заемат водеща позиция в някоя компания и които ще се справят добре с работата си.

Хороскоп за Лъв

Лъвът по природа е властен и обича нещата да се случват, както на него му харесва, така че тези му качества могат идеално да се приложат в професията му.

Лъвовете се справят със задълженията си и дори колкото повече са те, повече се мобилизират и се справят по-бързо и по-успешно. Освен това са много добри оратори, лесно могат да ви убедят в нещо, особено щом са компетентни по въпроса.

Властта не ги опиянява и не им пречи на задълженията – харесва им, но все пак ги държи на земята. Много подходящи професии за този зодиакален знак са политик, говорител, PR, учител, а защо не и администратор.

Колкото повече са в светлината на прожекторите, толкова по-добре за Лъвовете. Не ги плаши работата, а по скоро бездействието.

Изключително строги са на ръководни позиции, но пък не може да се отрече, че са справедливи. С каквато и работа да се захванат, почти винаги успяват да се издигнат – просто няма как да скрият лидерските си качества.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kilata baby
Kilata baby
03.05.2015 01:52
Xi4 ne e vqrno na men mi xaresvat jivotnite
0
0