Последните свидетелства за извънземни

Последните свидетелства за извънземни

Съществуват ли цивилизации на извънземни в огромната Вселена, които да са хиляди, дори милиони години по-стари от нашата? Какви са техните възможност? Могат ли да създадат изкуствен интелект? Създали ли са изкуствени светове? Намерили ли са космически начини да пътуват от звезди на звезди, които са на светлинни години разстояние едни от други?

С всяко сведение за НЛО, което се появява във вестникарските заглавия такива въпроси изникват в съзнанието ни.

Последните свидетелства за извънземни

Основното доказателство за НЛО като цяло се състои от направени от няколко свидетеля снимки на НЛО-та, сведения за НЛО, филмчета за НЛО, физическо доказателство, като промяна в околните дървета, вегетация, мръсотия или нещо друго, което може да е причинено от НЛО; сведения от хора, които са били отвлечени от извънземни, както и сведения за паднали НЛО-та, намиращи се на скрити места и съдържащи запазени тела на извънземни в тях.

Според данните, събрани от световните източници, сведенията и изображенията на НЛО, макар и събрани съвсем независимо едно от друго, поразително си приличат.

„Прелива от доказателства, че Земята е била посещавана от интелигентно контролирани превозни средства, идващи извън нашата планета.” Така твърди Стантън Фридман, ядрен физик, водещ НЛО изследовател, както и автор на много книги и статии, свързани с НЛО.

Всъщност няколко публикувани научни изследвания показват, че пътуванията до звездите от нашата галактическа околност вече са възможни и то без намесата на техники, описани в научната фантастика и без влизането в противоречие с някой от законите на физиката.

Ето и някой от най-скорошните сведения за НЛО гледки:

Снимки, направени в Калифорния на инфрачервени НЛО

Докато мъж се намирал извън къщата си, около 14:16, той решил да направи снимки. Грабнал камерата си и започнал да снима облаците. При преглеждането на снимките той забелязал някои обекти в облаците. Продължил да снима и отново видял същите обекти. В началото, когато е почнал да фотографира, в облаците не се е виждало нищо.

Заснето над Охайо НЛО

Пенсиониран полицейски началник, на път към дома си, забелязал две много ярки светлини, насочени към земята и сменяйки като полицейските сирени интензивността си. И двете светлини принадлежали на един и същ летящ обект. Кръжейки много бързо в огромен радиус, обектът се насочил югозападно оттам, откъдето дошъл.

Най-скорошни НЛО снимки във Великобритания

На 14 януари 2007, около 15:00, поляк, наблюдавал небето, заснел странен обект докато снимал птици. Според негов роднина той не е забелязал нито самия обект, нито нещо друго, което можее да е отговорно за тези снимки, като например балони или хвърчила.

Най-скорошни НЛО снимки от Чили

Странно, голямо НЛО е било заснето от самолетен механик, работещ на летище Лос Конфинес в Чили. Снимката е направена през ноември 2006, а човекът е усетил присъствието на НЛО-то чак когато е направил няколко панорамни снимки на района.

НЛО, заснето над Русия

В небето точно над регионалния център е видян продълговат, жълтеникав обект, носещ се над ул. Генерал Бутков в Калининград, Русия. Заснет е от студент. По-късно летящият обект безшумно е изчезнал.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йордан Атанасов
Мисли за хубави неща и ще сънуваш хубави сънища
0
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
05.10.2011 01:01
КОНТАКТ ?
Ти си открил тайната./Следва пауза за "консултация". Истинската информация за това ще ти бъде предадена при друг контакт.Но ще ти кажа накратко за Сфинкса: Аз съм началото. Аз съм краят. Аз съм пратеникът. Аз съм бил на планетата Земя 34 000 години преди вашето време. Аз съм равновесието. И когато казвам "аз" - имам предвид, че аз съм пратеник на Деветте богове на Хелиопол. Но това не съм аз самият, а това е групата. Ние сме Деветте принципа на Вселената и все пак заедно сме Едно цяло.
Откъс от книгата "Конспирация Старгейт"- автори Лин Пикнет и Клайв Принс.
0
0
Галя Стефанова
Галя Стефанова
15.12.2013 00:05
искам да разкажа нещо,което се случи с мене през 2007 г. през м. август на една хижа в Пирин.И така цял ден готвихме и се приготвяхме да посрещнем група туристи от един преход през Пирин.Случи се на следващата вечер.Към 9 часа или 9.30 часа си легнах в стаята,където щях да спя сама и веднага щом си легнах започнах да виждам някакви червени петна да изникват пред погледа ме и да се насочват към отворения прозорец от дясната ми страна.В началото помислих,че е игра на -зрението,но не беше.След около минута от гърдите ми започнаха да излизат като фонтан най-различни светлини и св.линии и аз лежах и гледах всичко това без следа от страх.След тези фонтани от върха на пръстите на краката започнаха да се издигат към тавана на стаята различни по цвят и еднакви по форма кълбовидни светлини,когато излязоха зелените и се спряха на тавана на стаята,аз се стреснах и реших,че трябва да извикам лекаря,който гостуваше на хижата срещу нас.Д-Р Георгиев хирург в Благоевград дойде и му описах какво виждам ,защото от момента в който се върнах в леглото аз веднага автоматически започнах пак да виждам същите неща,той каза да пия нещо успокояващо. Дадоха ми валериан,но съвсем нищо...Докато не я видях ..нея -спиралата-Това беше малка светеща точка,която изникваше от върха на пръстите ми и се стрелкаше нагоре към лицето ми,само че първата се спря до коленете ми и започна да пада спираловидно надолу докато не изчезна тогава веднага се появи следващата,по същия начин тя се стрелна ,но този път се спря някъде до кръста ми и пак така изчезна,а в момента в,който третата се стрелна,при мисълта че не знаех точно какво прави и къде ще падне аз скочих от леглото и точно в този момент дойде да ме види доктора.Била съм пребледняла като платно,той ме дръпна навън от стаята и разбра че още съм под влияние на това което се случваше с мене.Каза ми да отида да седна при тях и да не се връщам в леглото за известно време.Попитах го какво ми е и на какъв лекар трябва да отида за да ме прегледа, но той ми каза, че за това,което се е случило няма обяснение,с една дума -феномен.По-късно като си легнах,не се случи нищо.Но на другия ден съм спала до 13 часа,когато се събудих си направих кафе и излязох на масите отвън да го изпия,Групата играеха футбол и имаше много хора,но това,което веднага видях бяха две много ярки светлини,като точки,но светеха толкова силно и бяха толкова близо една до друга,като две очи и то точно под един голям храст.Между мене и тези светлини бяха мъжете,които играеха футбол,стоях и не можех да мръдна,като си мислех да отида по близо и да погледна,но не събрах кураж и досега съжалявам.Защо не останах в леглото,защо не погледнах по-отблизо това е,свърши ,вече нищо не мога да направя.Намекнато ми беше,че това което се случи е свързано с извънземна енергия или нещо такова,но така и никой не можа да ми каже какво правеше спиралата ,каква беше нейната роля!Ако някой прочете тази история,която е абсолютна истина и има какво да ми каже то моля пишете ми на е-адреса ми : за Галя
1
0