Съдбата на зодия Скорпион

Съдбата на Скорпион

Силата на Скорпиона е динамична. Те са способни да подчиняват слабите на волята си и упорито преследват целта си.

Представителите на този знак трябва да действат винаги тайно и да се пазят от съперничество и завист, които често могат да навредят на успеха им.

Този знак e съсредоточен по природа и понякога се раздава неразумно. Скорпионите имат афинитет към мистериозните сили на природата, които оказват постоянно влияние. Обичат да преодоляват трудностите и колкото по-силен и труден е целта, която са си набелязали, толкова по привлекателен е за тях. Скорпионите изпитват по-голямо удоволствие от самия процес, отколкото на чувството на завършеност. Тези хора притежават изключително чувство за самоконтрол.

Хороскоп за Скорпион

Много представители на този знак се реализират в сферата на изкуството. Заради спокойното си изражение и строгостта на характера, често изглеждат сурови и безчувствени в очите на околните. Но истината е, че те са измежду най-сърдечните и състрадателни хора в света.

Доста от представителите на Скорпион са склонни да отлагат стартирането на дадена работа и да не изпълняват навреме обещанията си. Ако искат да живеят в хармония, Скорпионите трябва да се научат да контролират своя гняв, ревност, страст.

Хората, носители на тази зодия, разбират живота като бойно поле, но тяхната роля е по-скоро пасивна. Не атакуват, а по-скоро искат да се отбраняват. Скорпионите са изключително мнителни и това е неговото поведение навсякъде - на работа, в обществото, в приятелството и в любовта. Често са способни да обичат с някакво мрачно упорство. Отмъстителни са и са склонни да забавят своят реванш напред във времето, за да може ефектът да бъде още по-неочакван и болезнен.

Жена Скорпион

Скорпионите трудно могат да утешат някого. Не украсяват приказките си и не захаросват действителността. Имат план за действие дори в най-лошите стечения на обстоятелствата, които те вече са предвидили в главата си. Тези хора никога не се отказват и не отстъпват. Често смятат, че в битието съществуват два вида мнение - тяхното собствено и неправилното. Фактът, че има врагове не смущава Скорпиона ни най-малко, дори го стимулира и вдъхновява.

Областите, в които биха могли да се реализират успешно са свързани с медицина, хирургия, психология, окултни науки, управление, разузнаване, полиция, химия, техника, промишленост.

От Скорпиона става чудесен хирург, психолог, изследовател, следовател, астролог, ръководител, управител, полицай, конструктор, машинист и детектив.

Рейтинг

3.8
Общо 187 гласували
5 73
4 53
3 28
2 19
1 14
Дай твоята оценка:

Коментари (44)

К.Нигохосян
К.Нигохосян
15.07.2013 14:11
Обожавам враговете си...Чуството на садистична наслада при тоталното им унищожение е толкова велико,че за нищо на света не бих се лишил от тях!!!
4
1
Mimity
Mimity
02.04.2013 00:39
Прав си Мишооо :) И аз си мисля, че сме доста силни, борбени, упорити............. УНИКАЛНИ хора ПРОСТО! :)) :D
3
0
Мишо
Мишо
27.03.2013 09:42
Ако това бях прочел преди години, сигурно щях да стана още по-добър ръководител. Но явно програмата на зодията е написана отдавна.И за всеки е малко различна.Не се давам на никой, споря и доказвам правотата си. Разчитам на себе си.Побеждавам и падам.Изправям се и напред. В пустинята да ме захвърлят, пак ще се оправя.Анализът може и да бъде по-задълбочен.Но Ви благодаря!
8
0
Hiii
Hiii
26.03.2013 21:45
Ще пуснете ли подобни статии и за останалите зодии?
1
0
Скорпион
Скорпион
05.07.2015 21:50
Не,защото друга зодия няма освен скорпион,другите са ухапани от скорпион
5
0