Съдбата на зодия Везни
The Fate of Libra
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Съдбата на зодия Везни

Съдбата на зодия Везни

Зодия Везни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Везни трябва да се научат да бъдат толкова безгрижни и да реагират на чуждите влияния, за да не допускат да властват над вас.

Представителите на тази зодия имат критичен дух и безпристрастна преценка, обичат да сравняват. Търсят хармонията в живота и стават раздразнителни, когато някой я наруши. Изключително наблюдателни са и са подвластни на сентенцията, че съществува един невидим свят, успоредно с видимия.

Везни

Везните имат развит ум с много добре развита интуиция. Те са жизнерадостни, шеговити, весели и това ги прави желана компания навсякъде. Добри и верни приятели са. Обичат да посрещат гости винаги създават топла и приятна атмосфера. Везните се боят от самотата.

Представителите на този знак често стават жертва на силните си чувства, склонни са да изпадат в меланхолия. Обичат културните удоволствия, театъра, галериите, концертите. Везните са изключително състрадателни, учтиви, приятни, много услужливи, горди и любезни.

Имат развито чувство за естетика. Независимо от обстоятелствата успяват да запазят вътрешния си баланс. Често плановете им за живота са мащабни, подвластни са на първото си впечатление и трудно се освобождават от него. Талантливи са по природа и естествено интелигентни.

Най-забележителната черта на Везните е тяхната проницателност и предвиждане на нещата. Обичат сами да чертаят пътя си, не харесват да им се казва какво да правят. Най-прочутите актьори в света за представители на този знак.

Съдбата на Везни

Те винаги привличат многобройни последователи и почитатели. Имат засилена сетивност към истината или фалша. По-силно се влияят от неизказаните мисли на другите, вместо от произнесените им думи.

Везните никога не са безразлични към външния си вид. Те не обичат шумните скандали, да се ядосват или разочароват. Често ги избягват и при такива случаи успяват да лавират много умело. Везните притежават умението да накарат другите да им вършат работата. Везните рядко молят за услуги и получават всичко, което желаят без своя намеса.

Подходящите области, в които да се развият са право, култура, изкуство, дипломация, социология, мода, дизайн и музика. Подходящи професии за този зодиакален знак са юрист, съдия, законодател, дипломат, деец на културата, социолог, гримьор, фризьор, манекен, изкуствовед, музикант, певец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
559
461
320
216
10
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.03.2019 21:08
Има верни неща, аз съм също зодия везни...но фразата " да не допускате да властват над вас" и в същото време " не харесват да им се казва какво да правят" са просто несъвместими хаха. Като представител на зодия Везни, за мен е вярна втората фраза - първата абсурд. Истината е, че сме справедливи и честни ...обичаме истинските неща и истинските ценности, вярваме в доброто и виждаме надалеч, проницателни сме и няма сила която да ни спре, ако сме сигурни, че нещо е правилното, което трябва да направим....независимо последствията. Няма нищо по разочароващо за една везна от несправедливост, подмолничество, ограничаване на лично пространство.
12
1
ива
ива
15.11.2015 09:46
Везни мекушави понякога но мн дръзки непредсказуеми(в един момент искаш и правиш това в др съвсем друго)..
Комплексари криещи се зад привидно самолюбие и самочувствие.. Много емоционални, колкото и да не ни личи и лесно се депресираме и обиждаме. Много горди....
35
9
voldemor
voldemor
12.08.2015 15:32
Loshoto e che,veznite sa mekushavi i lesno gi machkat.
20
8
Nobody
Nobody
27.07.2015 10:48
всичко написано е абсолютно вярно за везната!
16
2
антон
антон
14.06.2015 12:05
не знам да даваш оценка сам за себеси е малко страно ,но да горе написаното има известна доза истина.Да си зодия везни си накзание до няква степен и аз съм везни и ви го казвам най отговорно.
49
4
petq
petq
25.05.2015 17:18
kak moje po4ti vsichko dae vqrno
8
0
драгомир
драгомир
23.05.2015 09:14
не държа много на външния си вид.когато имам да кажа нещо на някой,той си го получава право в лицето и никак не съм тих.не се плаша от комфликти и карам камион,голям.всичко друго е вярно.
13
0
sofia
sofia
21.04.2015 08:12
Много вярно! А единственото отрицателно качество ни е , че скромността не ни е качество!
12
1