Съдбата на зодия Дева

Съдбата на зодия Дева

Дева

Силата на Девата е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката и методичния начин на работа. Представителите на този знак трябва да имат повече доверие в себе си.

Този зодиакален знак се ръководи по-скоро от разума, а не от сърцето. Девите са философски настроени, притежават интелект, произлизащ от богатия им опит. Заради големия си умствен капацитет, те имат успех в научните изследвания като действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат.

Девите са много трудолюбиви и обичат да четат. В техния свят всичко подлежи на изследване, проверка и обсъждане. Много са критични към себе си и към останалите. Грижливи са и предпазливи, склонни са да анализират всичко. Лесно поправят слабостите недостатъците в собствения си характер.

Зодия дева

Девите се нагаждат към изискванията на живота без да полагат много труд, но понякога егоизмът в тях надделява. Не виждат своите грешки, а се възмущават от тези на другите. Ето защо мнението им за околните е по-негативно отколкото трябва ада бъде.

Дева притежават изключително развито чувство за ред. Пестеливи са, търпеливи - домакински натури. Проявяват интерес към най-малките подробности в живота и в семейството. Притежават ораторски талант и често са склонни към полемика.

Скептицизмът им пречи да бъдат великодушни и състрадателни. Външно изглеждат доволни, но зад тази маска се крие тяхното критично око. Предпазливи са и затова трудно се сприятеляват. Не обичат да ги надзирават и следят. Макар болезнено откровени, те не винаги изказват мнението си.

Съвместимост с Дева

Имат силна воля, но въпреки това се поддават на чуждо влияние. Държат на авторитета си и го пазят ревниво. Девите често се ядосват за дребните неща, но таят гнева в себе си и често прикриват емоциите си. Разкайват се лесно и са доста чувствителни.

Най-голямата слабост на Деви е, че са много критични към другите. Те стигат докрай и си позволяват дори да раздават присъди. Ако успеят да преодолеят тази своя черта те могат да стигнат до най-високите духовни постижения в житието. Представителите на този знак често са неуверени и безпричинно се тревожат за утрешния ден.

Области в които биха могли да намерят успешна реализация са химия, фармакология, здравеопазване, наука, техника, математика, счетоводство, администрация и деловодство. Подходящи професии са медицински работник, счетоводител, учен, химик, биолог и аптекар.

Рейтинг

5 42
4 36
3 25
2 11
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (53)

Изпрати
росицa
росицa
18.05.2015 17:40
товa съм aз нa 100 процентa вярно нaписaно,може би никъде другaде не съм челa толковa верни писaния.
20
0
Кристина Черникова
Девите са много трудолюбиви и обичат да четат. В техния свят всичко подлежи на изследване, проверка и обсъждане.-Напълно вярно!
32
2
Хасково
Хасково
30.03.2015 00:45
И аз съм дева, момче при това.
Разбира се, че не може за всеки да е вярно на 100 %, все пак това са зодии, те не определят характера ни и така нататък, знаете какво искам да кажа. Но определено има много неща, които са верни.
Аз примерно не съм от най-доверчивите, дори и да съм се доверил на някого пак гледам предпазливо към него. Повече си падам самокритик + самоиронист :D, но има много неща, които са така както са написани!
18
1
Стефи
Стефи
26.01.2015 20:21
Доста верни неща има,и съм съгласна с ,,РА,,изкзала мнението за игоизма съм твърдо не,аз също цял живот съм носила хора нагърба си без да са благодарни,раздаваме се много,но да ни вземат на глупаци не става,много верни и всеотдайни в семейството,вземат ни за студени защото усещаме и най малки фалш,и несправедливист от което страдаме,и писле не може да е същото,справедливи и откровенни,работари и уважавани в работата,дълбоко духовни личности,които трудбо се внестват в този пропаднал свят ,перфеционисти...затова и неразбрани,и смятани за странни,не мисля че са и много щасливи в личен план,очакват това мбого което дават и да получат ,но май не става...и т,н.
42
3
Лина
Лина
13.05.2015 11:17
Малко е спорен въпросът с перфекционизма при Вас (справка - вижте правописа си).
15
5
Krasi
Krasi
21.11.2014 23:26
Много добро
12
0
мери
мери
15.06.2014 15:39
браво хубава статия!хареса ми
8
1
joro
joro
18.04.2014 21:17
все едно е писано за мен на 100%
9
3
Снежана
Снежана
09.04.2014 19:37
Здравейте. Аз също съм Дева и мисля че всичко написано тук е донякъде вярно. Не може всички Деви да са еднакви, защото имат различен аксцидент. Той много влияе на характера на човека. Хубаво е обаче да четеш тези хороскопи и да разбереш по добре характера си...
9
0