Съдбата на зодия Рак

Зодия Рак

Раците ще са в стихията си, когато най-после успеят да се освободят от принудата, която търпят много време. Тогава те ще могат да пометат всички пречки по пътя им.

Шансовете за щастие, през житейския път на този знак, са отлични. До 35-годишнина Раците ще бъдат предмет на последователни промени. В кръговрата на живота ще се редуват доброто и злото. Пътуванията, които тези хора предприемат ще бъдат ползотворни. Ще създават много приятелства, особено сред жените.

Ракът е своенравен, любопитен, упорит и привързан към живота. Той е грижовен и внимателен към близките си. Представителите на тази зодия са много грижовни и са готови да се жертват за добруването на близките си.

Хороскоп

Съдбата им е да бъдат подвластни на чувствата си. Животът на Рак е насочен предимно към вътрешния им свят и богат на преживявания. Преживяват силни вътрешни изяви, а паметта им е способна да съхрани и най-малкия детайл. Обожават да превъртат лентата и да преживяват в съзнанието си стари случки.

Тези хора са общителни и ценят много симпатиите на другите, но често се страхуват от насмешка или неодобрение. Раците често се чувстват пренебрегнати или обидени, без да има конкретен повод за това. Мнителни са, лесно се огорчават, с голямо самочувствие са и заради това съжителството с тях понякога е мъчно.

Мечтатели

Раците разбират нещата трезво, но лесно се поддават на чуждо влияние. Те са доверчиви и са склонни да се подчиняват на по-силна воля. Тактични са, често сдържани и изпълнени със съчувствие. Държат на добрия си имидж в обществото и публичното признание.

Твърде много обръщат внимание на хорското мнение. По натура са пасивни, често настроението им се променя и лесно изпадат в песимистични и черногледи размишления.

Сред основните недостатъци на Рака, които му пречат да живее пълноценно, са непостоянството, срамежливостта, привързаността към миналото, криворазбраната реалност и потискането на чувствата.

Областите, в които могат да се развият успешно са история, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост и фотография.

От раците стават добри финансисти, банкери, агенти на недвижими имоти, домоуправители, архитекти, специалисти по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотографи, художници, психолози и биолози.

Виж повече

Рейтинг

5 31
4 27
3 25
2 5
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Исус
Исус
20.11.2013 21:10
Това е много вчрно те направо ме описаха
12
3
Величка
Величка
03.10.2013 05:35
обиждам се пише с "О"
4
2
angelova
angelova
01.10.2013 10:51
Историите за зодиите са пълни глупости! Всичко е до характера на човека! Раци познавам много- едните са толкова мили и добри, а до други не искам да убиждам..
2
6
ох...леле...
ох...леле...
01.10.2013 09:39
Живея с рак.Не мъчно...,а на моменти....нетърпимо е.
Способен е,да вади най-лошото от мен.:(...Ни се води,ни се кара,зъл на моменти,груб,с високо самочувствие,прояви на егоизъм,затваряне в себе си за дълго време,отмъстителност...:(..Трябва много да го обичаш,за да му прощаваш всичко това. И да съумяваш да балансираш...Никога вече не бих живяла с рак,ако оцелея с този....и се спася един ден от него.Искам що годе нормални старини...Аз съм" риби"
20
5
lusiya
lusiya
27.02.2014 22:08
уникален коментар. Много си права.Приятелят ми те подкрепя напълно
4
0
Лилова
Лилова
01.10.2013 06:02
Раците не са мнителни,черногледи и непостоянни.Грешите!
8
6
жена
жена
28.09.2013 13:16
до Аз
светът е огледало-в него виждаш собствените си качества у хората ,които те заобикалят...
Рачките са нежни,най добрите майки и домакини,с изключително изразена женственост... Няма друга като Рак в зодиака.
Аз не съм рак.
27
1
Ани
Ани
27.09.2013 21:54
не е така раците са най-добрите хора на света и ще направят всичко само и само приятелят му да е добре!
13
1
Аз
Аз
04.09.2013 02:22
Познавам раЧКИ... Няма по- алчни , завистливи и злобни хора от раЧКИТЕ !
1
13