Съдбата на зодия Рак
The Fate of Cancer
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Съдбата на зодия Рак

Съдбата на зодия Рак

Зодия Рак
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Раците ще са в стихията си, когато най-после успеят да се освободят от принудата, която търпят много време. Тогава те ще могат да пометат всички пречки по пътя им.

Шансовете за щастие, през житейския път на този знак, са отлични. До 35-годишнина Раците ще бъдат предмет на последователни промени. В кръговрата на живота ще се редуват доброто и злото. Пътуванията, които тези хора предприемат ще бъдат ползотворни. Ще създават много приятелства, особено сред жените.

Ракът е своенравен, любопитен, упорит и привързан към живота. Той е грижовен и внимателен към близките си. Представителите на тази зодия са много грижовни и са готови да се жертват за добруването на близките си.

Хороскоп

Съдбата им е да бъдат подвластни на чувствата си. Животът на Рак е насочен предимно към вътрешния им свят и богат на преживявания. Преживяват силни вътрешни изяви, а паметта им е способна да съхрани и най-малкия детайл. Обожават да превъртат лентата и да преживяват в съзнанието си стари случки.

Тези хора са общителни и ценят много симпатиите на другите, но често се страхуват от насмешка или неодобрение. Раците често се чувстват пренебрегнати или обидени, без да има конкретен повод за това. Мнителни са, лесно се огорчават, с голямо самочувствие са и заради това съжителството с тях понякога е мъчно.

Мечтатели

Раците разбират нещата трезво, но лесно се поддават на чуждо влияние. Те са доверчиви и са склонни да се подчиняват на по-силна воля. Тактични са, често сдържани и изпълнени със съчувствие. Държат на добрия си имидж в обществото и публичното признание.

Твърде много обръщат внимание на хорското мнение. По натура са пасивни, често настроението им се променя и лесно изпадат в песимистични и черногледи размишления.

Сред основните недостатъци на Рака, които му пречат да живее пълноценно, са непостоянството, срамежливостта, привързаността към миналото, криворазбраната реалност и потискането на чувствата.

Областите, в които могат да се развият успешно са история, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост и фотография.

От раците стават добри финансисти, банкери, агенти на недвижими имоти, домоуправители, архитекти, специалисти по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотографи, художници, психолози и биолози.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
531
430
325
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
ели
ели
02.02.2016 08:49
Изобщо не се поддаваме на чуждо влияние.
26
5
milchik
milchik
13.03.2015 10:30
Ужас с какво се захванах пак хаха така като чета май всичко ще излезне вярно
10
0
зеленоока
зеленоока
12.01.2015 16:15
Зодията ми е рак,а асцедента ми лъв.повече приличам на лъвица.с голямо самочувствие,самоуверена,не съм притеснителна.
18
10
Анонимен
Анонимен
15.02.2019 21:40
Аз също зодия Рак асцендент Лъв чувствам се по същия начин.
0
1
Boris Vasilev
Boris Vasilev
09.01.2015 03:50
Овен, Рак, Везни, Козирог! (Кардиналните знаци)
Овен, Рак, Везни, Козирог! (Кардиналните знаци)Ако слънчевият ви знак е кардинален, вие сте водачи в мислите и действия­та.
В работата - Ще се чувствате неудовлетворени, ако сте подчинени на някого и изпълнявате идеите на другите, освен ако това за вас не е просто трамплин към върха. За да се радвате на пло­довете от любовта към работата, трябва или да сте високо­поставени шефове, или сами да сте си господари. Трябва или да ръководите работата, да носите отговорност за нея.. Ако работите в поприще, където не можете да осъществявате собствените си идеи, резултатът ще е физическа умора, пси­хическо напрежение, емоционална потиснатост.
Хората и от четирите кардинални знака са родени да ръководят или сами да си бъдат господари. Въпреки това конкретната професия, отговаряща в най-пълна степен на духа на отделния човек, е индивидуална за всеки от четирите кардинални Слънчеви знака и зависи от елемента на знака, с други думи, от това дали сте кардинален огнен знак (Овен), кардинален воден (Рак), кардинален въздушен (Вез­ни) или кардинален земен знак на водачеството (Козирог).
11
1
.
.
23.11.2014 11:38
Съгласна съм с по-голямата част от написаното, но лично аз не обичам да се ровя в миналото - предпочитам да се фокусирам върху бъдещето. Винаги има и изключения. :)
10
0
божана
божана
18.05.2014 20:55
апсолютно вярно аз също рак
6
5
георги
георги
11.01.2014 22:02
това което е написано на деведесет процента е самата истина и ас вярвам във това защтото съм зодия рак и много от нещтата са верни
23
3
Princess
Princess
09.01.2014 20:19
всичко което пише е вярно аз съм апсолютно такава
15
2